|
Bildirim
Sony den cevap : Fakirler oynamasın :)
|
Dear customers,
You are poor so takecare your self and sell your ps device. Good luck, Scee team |
çünkü öyle bir mesaj yok :)
avrupa sorumluları bizim türklere ulaşıyor şu mail işini bitirin diyor . ps türkiye dh'ye ulaşıyor . tamam onlar almış mesajı siz artık kaldırın şu mailleri diyor. dh 'de mailleri siliyor ve daha yollamaya gerek yok mesajı almışlar diyor. kısacası bir şey değişeceği yok , fiyatlar böyle devam eder |
Yalnız bu olayla ilgili dikkatimi çeken şeylerden biri Playstation Türkiye'nin aşırı hızlı müdahale çabası. Normalde şikayetleri ve talepleri umursamayan hatta gülümseyerek "kime göre neye göre" diyen bir kurum insanların toplanıp rekabet kurumu şikayetine hazırlandıklarını görünce resmen yataktan zıpladılar. Şahsen beni düşündürdü, bir işler dönüyor demiyorum ama inceleme altına alınmaktan korkmuşlar gibi bir durum meydana geldi.
|
Boyle bir mesaj yok. Bu bir yalan haber. Ulkedeki en buyuk aliskanlik iste. Yalan haber.
|
Playstation Avrupa'nın size gönderdiği mesajın, orijinal halini neden paylaşmıyorsunuz?
|
Endonezyada 200-250 tlye denk geliyor oyunlar onlara zararinami satiliyor sanki ,kraldan cok kralcilar sorun arkadas
|
dünyadaki ve turkiyedeki bütün büyük firmalar bu şekilde copy-paste mesaj ile cevap verirler müşteri feedbacklerine. bildiriminiz alınmıştır, değerlendirilecektir, tşk ederiz gibi. bunlar da öyle bir cevap vermişler, kime verdilerse tabii... hiçbir şey çıkmayabilir de bundan. tabii yine de mücadele vermek önemli olan. ben de 2 yere de mail attım. çok teşekkürler maili hazırlayan arkadaşa.
|
Ben DH'ye öyle bir geri bilgi geldiğine falan inanmıyorum. Bu işi Avrupa'da da bırakmayıp en tepeye taşımak lazım diye düşündüm ve başkana mail attım.
Sony Playstation Network'ün dünya başkanı ERIC LEMPEL'in profiline LinkedIN'den bakın. Türkiye'den bu kadar görüntüleme dikkatini çeker. Email adresini de buldum ama ortaya yazmayayım, mail atacak kadar İngilizce bilenler ÖM atsın vereyim. Ben ona da mail attım. https://www.linkedin.com/in/eric-lempel-1815b0/ https://www.linkedin.com/in/eric-lempel-1815b0/ |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|