Şimdi Ara

Playstation Cafe İçin Öneriler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstadlar Öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum. Rabbim nasip kısmet ederse 10 gün içerisinde Playstation Cafe açıyorum. Sizlere, Daha önce bu işi yapmış olan üstadlarıma bir kaç sorum olacak. Şimdiden vereceğiniz tavsiye, öneri ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

* Alacağım olan ürün SONY Playstation 3 12 Gb Süper Slim kasa. Bu üründen 10 adet sıfır olarak sipariş edeceğim. Tüm oyunları orjinal CD ile oynatmayı düşünüyorum. Yani 2.el Kırılmış garanti dışı kalmış ürün almak yerine Sıfır 2 yıl garantili ürün alıp Orjinal Cd ile oyunları oynatmak Sizce doğrumudur ? Cihazın kapasitesi 12 gb oldugu için 1 cihazda 3 - 4 adet farklı oyunları Cd ile çalıştırıp oynatabilirmiyim ? Cihazda herhangi bir kasma yada donma olayı olabilirmi Üstadlar ?

* İş yerimde 10 adet ps3'ü Tek bilgisayardan kontrol edebilirmiyim ? Yani müşteri geldi oturdu 2 saat. Kalktığında hesabın ne kadar olduğunu öğrenmek için Pc'den kontrol edebileceğim ücretsiz yada makul ücretli proğram önerileriniz varmıdır ? Müşteriye fiş kesmek yerine bilgisayardan kontrol etmek istiyorum.

Cevaplarınızı en kısa zamanda bekliyorum.

Saygılar..

• Üstadlar cevaplarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devran25

Üstadlar cevaplarınızı bekliyorum.
    hocam cd ile çalıştırıp oynatabilirsiniz yer kaplamaz hard diskte ama yavaş yavaş ps4 cafeler açılacaktır eminmisiniz ps3 cafe açmak istediğinize?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

hocam cd ile çalıştırıp oynatabilirsiniz yer kaplamaz hard diskte ama yavaş yavaş ps4 cafeler açılacaktır eminmisiniz ps3 cafe açmak istediğinize?

üstadım cevabın için çok teşekkür ederim. Erzurumda yaşıyorum şu an için revaşta olan PS3 cafeler :) Henüz PS4 cafe açılmadı öyle kolay kolayda açılmaz yani zaman geçmesi lazım bir müddet.üstadım cevabın için çok teşekkür ederim. Erzurumda yaşıyorum şu an için revaşta olan PS3 cafeler :) Henüz PS4 cafe açılmadı öyle kolay kolayda açılmaz yani zaman geçmesi lazım bir müddet.
  • quote:

quote:

üstadım cevabın için çok teşekkür ederim. Erzurumda yaşıyorum şu an için revaşta olan PS3 cafeler :) Henüz PS4 cafe açılmadı öyle kolay kolayda açılmaz yani zaman geçmesi lazım bir müddet.üstadım cevabın için çok teşekkür ederim. Erzurumda yaşıyorum şu an için revaşta olan PS3 cafeler :) Henüz PS4 cafe açılmadı öyle kolay kolayda açılmaz yani zaman geçmesi lazım bir müddet.

Alıntıları Göster
    TV'yi kumandadan otomatik kapanmaya ayarlayabilirsin yazmak yerine

• quote:

Orijinalden alıntı: turki5hmo

Oda güzel bir fikir ama kardeşim ben pc den kontrol etmek istiyorum :) Varmıdır bunun bir yolu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turki5hmo

Alıntıları Göster
    Bana olandan bir tane daha açmak yerine olmayanı açmak daha mantıklı geliyor. Bütçen uygun ise PS4 kafe açmak daha çok gelir getirecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

Bana olandan bir tane daha açmak yerine olmayanı açmak daha mantıklı geliyor. Bütçen uygun ise PS4 kafe açmak daha çok gelir getirecektir.

Alıntıları Göster
    Bence bir seneye kalmaz ps4 cafeler açılmaya başlar.Biraz uzun vadede düşünmek lazım. En azından 6 ps3 2 ps4 olarak başlayıp sonradan 2 ps4 alıp yolunuza devam edersiniz. Tabi bu benim fikrim. Camda ya da tabelada "ps4 vardır, ps4 gelmiştir" yazması bile müşteri sayısını artırır. Sizin söylediğiniz program Tolgasoft ama onun dışında ben duymadım. not:( sitesi berat görünüyor bana güven vermedi ama referansları sağlam eski bir firma. belki resmi sitesi değildir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deleteextra -- 31 Ocak 2014; 12:02:24 >

• Bence loca loca yapsan acayip musteri cekersin insanlar daha rahat oluyor ve bu tercih sebebi oluyor onlar icin.zor birsey degil bir kartonpiyer le cozulcek birsey.
  • quote:

quote:

anladım hocam oraya biraz daha geç gelir tabi ama en azından 2 tane falan alın bence şimdilik ps3 & ps4 cafe gibi bişey yazarsınız herkes ps3ü biliyor zaten ama başka ps4 cafe olmazsa etrafta insanlar sırf meraktan gelicektir bence, bide dükkanınız uygun olurmu bilmem ama guitar hero da yaparsanız güzel olur diğer ps3 cafelerde yoksa oda dikkat çekecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Passenger47

quote:

quote:

anladım hocam oraya biraz daha geç gelir tabi ama en azından 2 tane falan alın bence şimdilik ps3 & ps4 cafe gibi bişey yazarsınız herkes ps3ü biliyor zaten ama başka ps4 cafe olmazsa etrafta insanlar sırf meraktan gelicektir bence, bide dükkanınız uygun olurmu bilmem ama guitar hero da yaparsanız güzel olur diğer ps3 cafelerde yoksa oda dikkat çekecektir

Alıntıları Göster
    bir de milleti rahatsız eden tipleri mekandan çıkartın insanın oynayası gelmiyor.guitar hero ve gran turismo ile logitech direksiyon tarzı şeylerde koyabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident Of Poseidon

bir de milleti rahatsız eden tipleri mekandan çıkartın insanın oynayası gelmiyor.guitar hero ve gran turismo ile logitech direksiyon tarzı şeylerde koyabilirsin

Alıntıları Göster
    Hocam 6 yılık PS3 kafe var sinek avlıyo dicem yalan olucak.Sinek bile girmiyo 10 gün evvel PS4 cafe açıldı bi gidiyim dedim 4-5 saat sonra gel dedi.Yapma parana kıyma batarsın 2-3 tane de olsa la ps4 PS4 cafe aç

• quote:

Orijinalden alıntı: TheShield

Hocam 6 yılık PS3 kafe var sinek avlıyo dicem yalan olucak.Sinek bile girmiyo 10 gün evvel PS4 cafe açıldı bi gidiyim dedim 4-5 saat sonra gel dedi.Yapma parana kıyma batarsın 2-3 tane de olsa la ps4 PS4 cafe aç

Alıntıları Göster
    Üstadlarım Hepinize vermiş olduğunuz cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim. Rabbim nasip kısmet ederse en geç hafta sonu PS3 Cafeyi açıyorum
    10 adet Sıfır PS3 500GB SÜPER SLİM KASA olan modelden aldım. Orjinal oyun Cdleri ile oynatacam. Sormak istediğim 10 adet Ps3'ün Bilgisayardan Kontrol edebilirmiyim ? Yani müşteri oturdu 2 saat kalktı ücretini İnt.Cafelerdeki gibi Pc den görüntüleyebilirmiyim ? Bunu yapmam için ne gerekiyor üstadlar ?

• quote:

Üstadlarım Hepinize vermiş olduğunuz cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim. Rabbim nasip kısmet ederse en geç hafta sonu PS3 Cafeyi açıyorum
    10 adet Sıfır PS3 500GB SÜPER SLİM KASA olan modelden aldım. Orjinal oyun Cdleri ile oynatacam. Sormak istediğim 10 adet Ps3'ün Bilgisayardan Kontrol edebilirmiyim ? Yani müşteri oturdu 2 saat kalktı ücretini İnt.Cafelerdeki gibi Pc den görüntüleyebilirmiyim ? Bunu yapmam için ne gerekiyor üstadlar ?

Alıntıları Göster
    internet kafe programlarıyla (ör:akınsoft) görüntüleyip hesabını tutabilirsin, tabi süre dolunca gidip kendin soylemen gerekiyor bilgisayar gibi otomatik kapanmaz. 1 tanede olsa ps4 de al maksat gelene yok dememek :)

• quote:

Bilgisayar programları var araştır süre btince haber veriyo 3 numara süren doldu diyosun iş bitiyo. Parayı 1 saatlik örneğin 3 TL mi yazıcaksın ona göre ödiyecekler.Bde bizim cafede sınırsız geyiği vardı sıkılınca kalkıyodu parasını ödeyip gidiyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheShield -- 6 Şubat 2014; 11:19:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheShield

quote:

Bilgisayar programları var araştır süre btince haber veriyo 3 numara süren doldu diyosun iş bitiyo. Parayı 1 saatlik örneğin 3 TL mi yazıcaksın ona göre ödiyecekler.Bde bizim cafede sınırsız geyiği vardı sıkılınca kalkıyodu parasını ödeyip gidiyodu

Alıntıları Göster
    Kardesim oneclikle hayirlisi olsun Bizim ordakien populer ps3 kafe 15 masanin 4 une ps4 aldi saati 8 liradan.Zaman problemini insanlarin masaya oturduklari saati kagida yaziyor.Her 1 saatte bu piyasada Nazo diye satilan icecekler var,Yarim saatte bir icecek servisi insanlari cekiyor.her masa olmasa da iki masa da bir ayakli ucuz yollu sicak soguk hava veren fan almak konforu bu da dogru orantili olarak musteriyi arttiriyor.15 masanin full olup 7 kisilik sira bekledigimi hatirliyorum.sira isini ise numarani isteyerek yapiyor.Sira gelince seni ariyor.Yardimci olabildiysem ne mutlu Iyi Forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit2238

Kardesim oneclikle hayirlisi olsun Bizim ordakien populer ps3 kafe 15 masanin 4 une ps4 aldi saati 8 liradan.Zaman problemini insanlarin masaya oturduklari saati kagida yaziyor.Her 1 saatte bu piyasada Nazo diye satilan icecekler var,Yarim saatte bir icecek servisi insanlari cekiyor.her masa olmasa da iki masa da bir ayakli ucuz yollu sicak soguk hava veren fan almak konforu bu da dogru orantili olarak musteriyi arttiriyor.15 masanin full olup 7 kisilik sira bekledigimi hatirliyorum.sira isini ise numarani isteyerek yapiyor.Sira gelince seni ariyor.Yardimci olabildiysem ne mutlu Iyi Forumlar

Kardeşim Çok teşekkür ederim verdiğin cevapdan dolayı Önerilerini kesinlikle göz önünde tutucam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yigit2238

Kardeşim Çok teşekkür ederim verdiğin cevapdan dolayı Önerilerini kesinlikle göz önünde tutucam.

Alıntıları Göster
    Hocam öyle pc den kapama var mı yok mu bilmiyorum ama sürenin dolduğunu gösteren var hocam burada kullanılıyor. Sonra koltukların rahatlığına çok dikkat ediniz hatta armut koltuk alın ne kadar iyi olur bilmem ama rahatlık çoğu müşteri için önemli. Ve oyun yelpazeniz geniş olsun. gelen müşteriye soğuk kola ççok iyi gidiyor. Asitsiz bile olsa o müşteri için değerli

• quote:

Orijinalden alıntı: _ManSlayer_

Hocam öyle pc den kapama var mı yok mu bilmiyorum ama sürenin dolduğunu gösteren var hocam burada kullanılıyor. Sonra koltukların rahatlığına çok dikkat ediniz hatta armut koltuk alın ne kadar iyi olur bilmem ama rahatlık çoğu müşteri için önemli. Ve oyun yelpazeniz geniş olsun. gelen müşteriye soğuk kola ççok iyi gidiyor. Asitsiz bile olsa o müşteri için değerli

Alıntıları Göster
    alman hata bence benim oturduğum 20000 kişilik küçük bir şehirde bile merkezinde 4 adet playstation cafe var ve acayip para basıyor fakat şunu düşüm ps4 3 4 ay sonra stok sorunu bitcek ve açılcak önemli olanlar şunlar

1 dükkanın işlek yerde olması
    2 krediyle veya başka bir şeyle değil kendi birikmiş paranla açman lazım borçla olacak işler değil
    3 dekarasyon gerek ve orjinal oyun tr de gerekmez ps3 cafe var 15 makina falan var giriyom 1 kişi gta 5 1 2 kişi yarış dövüş geri kalan pes o yüzden tavsiyem bu dönemde açma işinde ilk olmak önemlidir git kruvasan getir en basitinden seyyar satıcılık yap cafeden inanan daha çok satarsın arasınada nutella tamam :D

• *Ya arkadaşlar ne kadar boş cevaplar verilmiş böyle şeyler insanları forum sayfalarından soğutuyor.

Bir kaç firmanın kontrol programları var bende son bir kaç haftadır bunun için araştırma yapıyorum. Sağolsun bir çok arkadaşımız bol keseden atıp tuttuğu için doğru düzgün bilgi edinemedim. Fakat anladığım kadarıyla Tolgasoft adlı firma "Easystation" adlı program ve bir aparat sayesinde bilgisayardan playstation kontrolünü yapmak, yani internet cafe lerdeki gibi saatlik açıp kapatmak mümkün. Ama bu aparat makina başı 40$ gibi maliyeti var programın lisansınıda 200 tl ye alabiliyorsun.

10 adet cihaz için 400$ maliyetin olucak ve artı olarak 200tl program ücreti. yeni başlayacağın için bu maliyet fazla bana göre.

Bu programı ve aparatı kullanan varsa bilgi paylaşımı yaparsa sevinirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.