Şimdi Ara

PLAYSTATİON EXPERİENCE 2015 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
1
Favori
8.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batuak29

Crash Bandicoot tshirtuyle sahneye cikinca belki ps2 oyunlarindan birini ps4e getirir veya remastered yapar diye umitlenmistim. Her crash severin umidini bosuna cikardilar

Hayatimda en uzun sure oynadigim oyundur crash serisi. Bandicoot bash falan yillarca oynadik. Crash CTR yi soylemiyorum bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gow 3 Oyun kaç yıl olmuş çıkalı? Burdan duymazsan başka bi yerde duyarsın elbet. Ergenler gelmiş spoiler verilmiş diyor. Ortodox peşindeyim ergenlik yapma millete salça olma. Önüne bak.

• Bugunde aynı saatte başlıyor değil mi?

• Dying Light :The Following 9 şubatta yeni harita araç kullanımı ve modifiye + parçalanacak yeni zombilerle geliyor oynanış iyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 6 Aralık 2015; 12:43:14 >
  • Birbirinize laf atmasınız olmayacak ... Her konuda aynı şey. İlla birisi çıkıp ağız dalaşı yapacak ...
    Bu akşam neler olacak acaba fikri olan var mı?
  • Takip edemedim var mı değişik bir şeyler?

• teşekkürler
  • Beyler dün gece etkinlikte neler oldu, sayfaların hepsini okudum ancak özet gibi bir şey bulamadım. Özet olarak görebileceğim bir yer var mı?
  • Bugün de mi var etkinlik aynı saatte mi ?
  • Aynen, beyler etkinlikte neler oldu? Nereden öğrenebiliriz?
  • Sadece God of War III için söylemiyorum bunu, pek çok oyunun ana konusunda ne yazık ki "Spoiler" butonundan habersiz veya umursamaz bencil arkadaşlarımız mevcut. Şimdi siz bir oyun hakkında en ufak bir spoiler verince ne yaptığınızı sanıyorsunuz? Haha ulan bu elemanda tam bir fırlama mı dediğimizi sanıyorsunuz yoksa mezarda ki en uzak akrabalarınızı bile andığımızı mı? Aklı, mantığı olan insan bunu kolayca kavrayabilir ...
  • Spoiler konusu feci durumlarda sadece bu forum için değil youtube içinde aynısı söz konusu, oyunu oynayan mal zaatlar türk olsun ( özellikle bir tanesi almış her gizli olayı videosunun başında göstermiş) ilgi çekmek, biraz daha fazla izlenmek adına, oyunların önemli anlarından kareleri videoya ekran görüntüsü, karesi olarak koyuyorlar. Hayır dalgınlıklarına gelip oynatma karesi seçmediler vs. diyeceğim ama bariz oyunda ki en önemli anı photoshoplayıp, afişe ediyor sizin de tadınızı da kaçırıyorlar. Ne yazık ki tamamı spoiler olan Until Dawn oyununda bunu yapmış bir türk arkadaş var. Açıkçası bir faydası olur mu bilmiyorum ama özellikle youtube da gördüğümü şikayet edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 6 Aralık 2015; 14:29:11 >
  • Yoshida açıklama yapmış PSX'de küçük oyunlara yoğunlaştık büyük oyunlar paris games week (tanıtıldı) ve E3 2016'da tanıtılacak demiş.

http://n4g.com/news/1832133/shuhei-explains-why-we-didnt-see-many-big-announcements-at-playstation-experience
  • .
  • Arkadaşlar fuar bitti bugün standlarda oyun oynayabilecek sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

Dying Light :The Following 9 şubatta yeni harita araç kullanımı ve modifiye + parçalanacak yeni zombilerle geliyor oynanış iyi seyirler

dostum bunu oynamak ıcın ana oyuna ihtiyaç varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigit315

Gow 3 Oyun kaç yıl olmuş çıkalı? Burdan duymazsan başka bi yerde duyarsın elbet. Ergenler gelmiş spoiler verilmiş diyor. Ortodox peşindeyim ergenlik yapma millete salça olma. Önüne bak.

Gow 3'u 2 hafta önce aldım daha başlayamadım, hikayesini bilmiyordum, ilk kez dün spoiler veren kişi paylaşınca gördüm. Sen önüne bak, boş laflar da etme

• Konferansi neden begenmediniz ki? Bi gow yok diye mi?

• Yigit315 kullanıcısına yanıt
    GOW 3 remastered var hani yeni çıktı? PS3 sahibi olmayıp oynamamış olanlar var? PS3 sahibi olup oynamamış olanlar var? Hepsi oyunun hikayesini bildiği için mi alıp oynuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadGuy -- 6 Aralık 2015; 16:58:07 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.