Şimdi Ara

PLAYSTATİON EXPERİENCE 2015 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
411
Cevap
1
Favori
8.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehantaha

quote:

Konu da dengesizin biri Gow 3 ile ilgili çok ağır spoiler vermiş.

Spoiler butonu da kullanmamış.

Oynamayanlar dikkatli olsun.

Ben oynamamıştım henüz. Yedim o spoiler'ı.
    Uncharted'tan sonra ona geçmeyi düşünüyordum ama.

Malesef kaskafalı çok..

Neyse hocam inşallah en sevdiği dizinin finalinden spoiler yer ne diyeyim
    Ben sadece ps4 için çıkan gow'u oynasam hikayeyi anlayabilir miyim? Önceki oyunları oynamama gerek var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben oynamamıştım henüz. Yedim o spoiler'ı.
    Uncharted'tan sonra ona geçmeyi düşünüyordum ama.

Malesef kaskafalı çok..

Neyse hocam inşallah en sevdiği dizinin finalinden spoiler yer ne diyeyim
    Ben sadece ps4 için çıkan gow'u oynasam hikayeyi anlayabilir miyim? Önceki oyunları oynamama gerek var mı?

Genel olarak hikayeyi internetten felan okuyun en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

quote:

hocam yazacaktım da neyse dedim. maalesef o dengesiz benim de ağzımın tadını kaçırdı. 2016 ya giriyoruz hala bu tarz şeyleri atlayanlar var aramızda. yedik spoiler'ı.

Aynen ben de yazacaktim da vazgectim. Oynamamistim oyunu, direk sonunu yazmis

• Tekrar yazıyorum.

Konuda GOW 3 ile ilgili çok ağır spoiler verilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 6 Aralık 2015; 0:50:56 >
  • Konferansı izlemedim, beklediğim gibi kötüymüş. Şu kadarını söyleyeyim. O Naughty Dog gibi AAA firmalar, bir gün eninde sonunda PC'ye oyun yapacak. Biz de ucuza alacağız. Artık konsol fanı değilim. Biz eski fanlar tükürdüğünü yalatacak konsol firmalarına... Batarlar umarım.
  • O konsol oyunları 300TL'ye dayanmışken, internete de her yıl 150TL para veriyorken, kimse kusura bakmasın. Bu dünyadaki milletlerin hepsi kendileri gibi para basmıyor. Artık devir PC devri. Steam & Origin akar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

O konsol oyunları 300TL'ye dayanmışken, internete de her yıl 150TL para veriyorken, kimse kusura bakmasın. Bu dünyadaki milletlerin hepsi kendileri gibi para basmıyor. Artık devir PC devri. Steam & Origin akar.

Hocam oyun fiyatının 300 liraya dayanması sony'nin veya yapımcının suçu değil. Yurtdışında Amerika ve Avrupada yeni çıkan tüm AAA oyunlar 60 dolarken, Türkiyede neden 80 dolardan fazla? Çünkü aradaki firmalar oldukça büyük paralar kazanıyor yok yere. Artık spotçu veya amazondan alıyorum oyunlarımı. Kazanmasın bu şirketler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 6 Aralık 2015; 0:56:14 >
  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    PC'ye oyun yapacak kadar düşürmezler kendilerini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

O konsol oyunları 300TL'ye dayanmışken, internete de her yıl 150TL para veriyorken, kimse kusura bakmasın. Bu dünyadaki milletlerin hepsi kendileri gibi para basmıyor. Artık devir PC devri. Steam & Origin akar.

Hocam oyun fiyatının 300 liraya dayanması sony'nin veya yapımcının suçu değil. Yurtdışında Amerika ve Avrupada yeni çıkan tüm AAA oyunlar 60 dolarken, Türkiyede neden 80 dolardan fazla? Çünkü aradaki firmalar oldukça büyük paralar kazanıyor yok yere. Artık spotçu veya amazondan alıyorum oyunlarımı. Kazanmasın bu şirketler.

PSN'de de oyun fiyatları piyasayla aynı, hatta bazılarında daha pahalı. 269TL idi FIFA 16 çıktığında... 1 TL para üstüne kendimize Vivident sakız bile alamayız. Dalga geçiyorlar resmen. Herkesin beklediği, Steam & Origin'de indirim patlama olan Black Friday zamanında Plus üyelerine ne verdiler? Gittikçe daha kötüsü, abidik kubidik, adı sanı olmayan oyunlar. Hiçbir şeye körü körüne bağlanmamak lazımmış, ben bunu öğrendim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

quote:

hocam yazacaktım da neyse dedim. maalesef o dengesiz benim de ağzımın tadını kaçırdı. 2016 ya giriyoruz hala bu tarz şeyleri atlayanlar var aramızda. yedik spoiler'ı.

Sana da geçmiş olsun hocam.

eyvallah gecenin mağdurları olduk beyler neyse artık

• quote:

Tekrar yazıyorum.

6 sene olmuş oyun çıkalı. Bu saate kadar oynamayanlar zaten oynamaya niyetli değillerdir.

Yukarıdaki hakarete varan laflar yakışmıyor. Ergenliğin luzumu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_74

arkadaşlar gow 4 istiyorsunuz ama kratos sonunda ölüyor devamı nasıl olaca yada başka konulara girecekler.

Gow serisi 3 ile birlikte bitmiştir. Ascension zorlamaydı, 4 çıkarsa yine zorlama olacak. Millette illa .ounu çıkarsın firma diye uğraşıyor, hala gow çıksın diyor. Çıkmasın arkadaşım zaten. Adamın öldürmediği tantı, insan mitolıjik yaratık kalmadı. Suriyede ki ışıd lemi savaşacak ?

Santa monica başka IP yapsın, umarımda yapıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 6 Aralık 2015; 1:32:39 >
  • Crash Bandicoot tshirtuyle sahneye cikinca belki ps2 oyunlarindan birini ps4e getirir veya remastered yapar diye umitlenmistim. Her crash severin umidini bosuna cikardilar

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Tekrar yazıyorum.

6 sene olmuş oyun çıkalı. Bu saate kadar oynamayanlar zaten oynamaya niyetli değillerdir.

ne alakası var? bu forum bitmiş harbiden. alternatif yok takılıyoruz işte. neyse bloklamak lazım senin gibileri.
  • quote:

quote:

Tekrar yazıyorum.

Bu seneye kadar işlerim nedeniyle oynamaya niyetli değildim ancak bu sene konsol aldım ve oynamaya niyetlendim. O ne olacak?

• onur89tr kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu belirleyen şeyler o ülkedeki dağıtıcı firma ve oyunu üretici firma. Steamde de xcom2 220 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Bunun sebebi hem ülkedeki dağıtıcı firma hem üretici firma. Bunun sorumlusu yine sony değil. Sony 60 dolar civarı satmaya çalışıyor kendi oyunlarını. Bkz :uncharted 189 lira indirim dışında, beyond two souls 89 lira ve kutulu oyunlarda Aralık ayına özel yaptığı indirim. Fallout4 ün kutuluda ve psnde 200 üstü olması sony nin hatası değil. Dipnot, Sony fanı değilim konsolu daha geçen ay aldım. Bu zamana kadar steam ve origin takıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 6 Aralık 2015; 2:20:43 >
  • quote:

quote:

Tekrar yazıyorum.

Sen önce şu tanımadığın insanlara ergen, velet demeyi bırak.

Oynamayan insanlar varmış bak önce yorum okumayı öğren.

Annene de söyle sütünü bol içirsin senin yavrucuğum. Blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 6 Aralık 2015; 9:35:23 >
  • Kratos öldü veya ölmedi oyunu oynamasam bile bu bana oyunu oynatmama sebebi asla olamaz. Ve benim için spoiler de olamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldu olacak hikayeyi de yazın bilader

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.