Şimdi Ara

playstation eylül bombaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eylül deryaları bunlar eylül listeye bakın biraz lair heavenly sword kafadan 2 milyon sattırır diğer oyunlarda baya sattırır daha oyunlar gelcek bunlar sadece eylül ayı bombaları 2007 sonuna kadar ps3 sekiz dokuz milyon satar xboxın 2 senede yaptığını ps3 birkaç ayda yapar 2008 killzone mgs4 gt5le xboxı mezara gömer
    http://www.myarcadeplanet.com/story-509-Playstaion-3-Game-List-for-September-2007.html
    lair
    heavenly sword
    dirt
    nhl 2008
    nhl 2k8
    juiced 2
    stranglehold
    stuntman ignition
    blazing angels 2
    skate
    world series poker

• Neden böyle provakatif bir yazı yazdın? Başka konsolları gömmeye gerek yok
  • kimse kimseyi mezara gömmesin aman , şu başlıkları biraz düzgün açın kavga çıkmasın.
  • evet evet zaten xbox360 sorunu buyuk 3 kırmızı gibi bir olay var darısı xbox360nın basına diyelim arkadaslar
  • Madem ps3'ün var güzelde oyunları çıkacağını düşünüyorsun, kır dizini kendi oyunlarını oynaSanane xbox360'ın batmasından?BİLL GATES kaynananmımı öldürdü?
  • faktan fake gördüm seni
  • Anlamadınız mı "Oğuz is back" durumu yaşanıyor şu anda...Yeni üyeliğin hayırlı olsun, yeni banın için de geçmiş olsun.
  • fake it up şekerim
  • Arkadaşlar alakasız olacak ama, forumdaki çoğu resim, avatar, imza bende görünmüyor kendiminki dahil.Sizde de böyle bir sorun varmı bugün?En azından avatarımın ya da imzamdaki resmin görünüp görünmediğini yazarsanız sevinirim.Bir de forum çok yavaşladı
  • Bendede oluyo???sadece resmin görünmüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan04 -- 30 Ağustos 2007; 20:06:00 >
  • bi düzeltme yapılıo forumda o yüzdendir.
  • Fake you!

Donanım haber sunucuları kullanıcılarına daha iyi bir hizmet sağlayabilmek için bakımda !

Söz konusu olan çalışma sadece resimler üzerinde olduğundan forumda herhangi bir aksaklık yaşanmayacaktır. Bu sırada resimlerin görüntülenmesinde sorun yaşayabilirsiniz. Bu sorunlar geçici olup, yaklaşık 4 - 5 saat sürecektir.

İyi forumlar
  • İmzaların boyutlarının çok dikkat çekip yazılanları gölgede bıraktığı için imzadaki resimlerin küçük olması gerektiğini biliyorum.Benim istediğim biraz daha büyük avatarlar.Donanım haberin konseptine sahip başka forumlarda en ufak imza boyutu 145x145 ama burada 64x64 fazla ufak kaçıyor.
  • Fake bu ne derse haklidir alttan alin
  • Kim fake? Kurttan bahsediyorsanız o fake değil. Başkasından bahsediyorsanız bilemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

Kim fake? Kurttan bahsediyorsanız o fake değil. Başkasından bahsediyorsanız bilemem.

Kurt degil hocam.Basligi acan varliktan bahsediyoruz
  • baktım konu başka biyere kaymış müdahale ediim dedim ya fifa 08 de yokmu eylülde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 30 Ağustos 2007; 20:36:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neuvelle

fake it up şekerim

• quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

Kim fake? Kurttan bahsediyorsanız o fake değil. Başkasından bahsediyorsanız bilemem.

Kurt degil hocam.Basligi acan varliktan bahsediyoruz

Korkarım haklısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.