Şimdi Ara

Playstation | Gamepad - Joystick - Kol | Tamir ve Modifiye [ Üst Konu ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
41
Favori
62.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu yaptığın takdir edilesi. Senin gibi Osmanlı özünü kaybetmemiş yardımsever insanları gördükçe gerçekten mutlu oluyorum.
  • Meliksah tamir işlemi tamam, 2 gün test edeceğim, Pazartesi veya Salı gönderirim.

Sen kargo için adres ve telefon ÖM at. Yurtiçi kargo ile göndereceğim bilgin olsun.

--

I-C-Q sağ olasın dostum. Ben insanlara, anladığım konularda karşılıksız yardım etmeyi seviyorum. Hele ki konu playstation, playstation aksesuarları ve playstation oyunları olunca, bildiklerimi daha bir paylaşasım ve yardım edesim geliyor.

--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 17 Nisan 2016; 21:05:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Meliksah tamir işlemi tamam, 2 gün test edeceğim, Pazartesi veya Salı gönderirim.

Sen kargo için adres ve telefon ÖM at. Yurtiçi kargo ile göndereceğim bilgin olsun.

--

I-C-Q sağ olasın dostum. Ben insanlara, anladığım konularda karşılıksız yardım etmeyi seviyorum. Hele ki konu Playstation, Playstation aksesuarları ve Playstation oyunları olunca, bildiklerimi daha bir paylaşasım ve yardım edesim geliyor.

--

Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum bu gece rüyamda sağlam şekilde Dualshockumu gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melikşah -- 16 Şubat 2013; 9:16:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliksah55

quote:

Meliksah tamir işlemi tamam, 2 gün test edeceğim, Pazartesi veya Salı gönderirim.

--

I-C-Q sağ olasın dostum. Ben insanlara, anladığım konularda karşılıksız yardım etmeyi seviyorum. Hele ki konu Playstation, Playstation aksesuarları ve Playstation oyunları olunca, bildiklerimi daha bir paylaşasım ve yardım edesim geliyor.

--

Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum bu gece rüyamda sağlam şekilde Dualshockumu gördüm.

Meliksah, iki gündür yoğun bir şekilde Tekken TAG 2 ve Grand Turismo 5 de test ettim. Kol da en ufak bir sorun çıkmadı, canavar gibi oldu.

Bana kargo için Ad Soyad, adres ve telefon bilgini ÖM atarsan yarın kargoya veririm.

• quote:

Meliksah, nasıl, gamepad eskisi gibi olmuş mu? .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 17 Nisan 2016; 21:06:33 >
  • quote:

quote:

Meliksah, nasıl, gamepad eskisi gibi olmuş mu?

Sıfır gibi eskisinden daha iyi olmuş hiç bir sorun çıkarmadı. Tekrar teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar. Bende de aynı sorun var. Defalarca açıp altına bant vs koydum her seferinde sorun çıkıyor. Bikaç dk adam akıllı oynayıp bozuluyor. Nerde yanlış yapıyorum?
  • quote:

quote:

Hangi ildesiniz? İstanbulsa yarın elden getirsem evinize yapıp verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frederic Chopin

quote:

quote:

Hangi ildesiniz? İstanbulsa yarın elden getirsem evinize yapıp verebilir misiniz?

Ankara
  • çok teşekkürler, iki joystickte bozuldu diye üzülmüştüm on dakikada hallettim işi süper oldu şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihc

çok teşekkürler, iki joystickte bozuldu diye üzülmüştüm on dakikada hallettim işi süper oldu şu anda

• Bugün 3 tane kolu bunu yapacağım diye bozdum

Kol çalışmıyor hiç. Orta tuşa basıyorum görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quanch -- 24 Mart 2013; 15:13:12 >
  • Arkadaşlar kolu şuan söktüm. Kardeşi gönderdim çift taraflı band alacak. Size bir sorum olacak. Bu kolu 2'ye ayırırken L2'de R2'de çıktı. Geri taktım ama videoda daha havada duruyor, alttaki sarı şey gözüküyor. Bende gözükmüyor. Acaba kolu tam taktığımda düzelir mi ? Yani kısaca L2 ve R2 şuan çok alçak duruyor, videodakine göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonMohikan07

Arkadaşlar kolu şuan söktüm. Kardeşi gönderdim çift taraflı band alacak. Size bir sorum olacak. Bu kolu 2'ye ayırırken L2'de R2'de çıktı. Geri taktım ama videoda daha havada duruyor, alttaki sarı şey gözüküyor. Bende gözükmüyor. Acaba kolu tam taktığımda düzelir mi ? Yani kısaca L2 ve R2 şuan çok alçak duruyor, videodakine göre.

Arkadaşlar, L2 ve R2 dediğim gibi kolu tam taktığım halde aşşağıda kaldı. Basıyorum, basmıyorum belli olmuyor. Ezik kaldı içinde. Baştan söküyorum ne yapmalıyım ?
  • faydalı konu
  • quote:

quote:

Arkadaşlar kolu şuan söktüm. Kardeşi gönderdim çift taraflı band alacak. Size bir sorum olacak. Bu kolu 2'ye ayırırken L2'de R2'de çıktı. Geri taktım ama videoda daha havada duruyor, alttaki sarı şey gözüküyor. Bende gözükmüyor. Acaba kolu tam taktığımda düzelir mi ? Yani kısaca L2 ve R2 şuan çok alçak duruyor, videodakine göre.

Arkadaşlar, L2 ve R2 dediğim gibi kolu tam taktığım halde aşşağıda kaldı. Basıyorum, basmıyorum belli olmuyor. Ezik kaldı içinde. Baştan söküyorum ne yapmalıyım ?

En son kapağı kapatırken, L2 R2 nin altındaki lastikler kayıyor. Onları kaydırmadan takman lazım. O lastiğin üstündeki şişkin nokta, tam tuşun arkasına denk gelmezse, boşluğa basılıyormuş gibi his verir.

• Ben yere çarpmıştım,düzelmişti.
  • bende düzelticem diye açtım l2 tuşu çıktı tuşun içindeki kağıt gibi şeyden kurtuldu ve geri takılmıyor işin yoksa tamire götür şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

bende düzelticem diye açtım l2 tuşu çıktı tuşun içindeki kağıt gibi şeyden kurtuldu ve geri takılmıyor işin yoksa tamire götür şimdi

Tüm parçaları eksiksiz ve tamsa, kırığı döküğü yoksa gönder bana yapayım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

bende düzelticem diye açtım l2 tuşu çıktı tuşun içindeki kağıt gibi şeyden kurtuldu ve geri takılmıyor işin yoksa tamire götür şimdi

Tüm parçaları eksiksiz ve tamsa, kırığı döküğü yoksa gönder bana yapayım.

malesef dostum kırığı döküğü var gamepad i kapatırken kapanmadı neyin engel olduğunuda anlamadım bi abandım çat diye ses geldi l1 ve l2 tuşlarını elime aldım 1,2 ufak parçada plastik parçası geldi şimdi yerine takılmıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.