Şimdi Ara

Playstation ile CS GO oynayan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir Mac kullanıcısıyım, bilgisayarıma uygun CS GO olmasına rağmen cihazım neticede oyun için üretilmemiş bir cihaz ve ben gerek bataryası zamanla ölmesin gerekse cihazı fazla yormamak adına oynamak istemiyorum buradan, cihazdan iyi denilebilecek bir performans almama rağmen. Bunun için evdeki LCD ye Playstation takarak CS GO yu Playstation ile oynamayı düşünüyorum. Hem çok daha iyi grafikler hemde çok daha iyi bir fps hemde çok daha büyük ekran beklentim ile... Araştırdım mouse ve klavye takabiliyormuşuz PS 'ye. Bende Mouse ve Klavye takarak FPS oyun deneyimini bir konsol da daha iyi reflekslerle yaşayayım diyorum. Oyun için ekstra bilgisayar almaktansa bir PS3 almak bana daha mantıklı geldi neticede güncel bir çok başka oyunuda oynayabilirim ve sadece oyun için alacağım. Ama buradaki kilit soru aranızda CS GO yu Playstation ile oynayan veya deneyim eden var mıdır? Grafikleri ve FPS si ne durumda ve Online mod orda da var mı varsa sadece PS sunucusundan insanlar mı geliyor ? Yoksa Steam ağındaki herkes gelebiliyor mu? Veya sizlerin bu konuda ki önerisi nedir ?

• psye cs go var mı ki ?

edit: evet varmış fakat pc kadar zevk vereceğini sanmıyorum zaten 50 fps civarı alıyor sanırım oynayanlar aim alamayanlar awp ile koşanlar takım çıldırtabilir seni. ayrıca o fare işini çok araştırdım zamanında ek cihazlarla oluyor ve normal fare deneyiminden çok farklı. skinler var mı onuda bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 27 Şubat 2015; 21:35:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavye ve fare usb ile direk bağlanıyor diye okudum bende, ama araştırmışsınız tecrübe sahibisiniz bu konuda sizi daha bilgili olarak görüyorum güveniyorum . Ve 50 FPS alacaksam eğer Mac 'i televizyona bağlar geniş ekran keyfi yaşarım daha iyi hiç yoktan 120 FPS görebiliyorum burada ama cihaza üzülüyorum ve fan sesi duymaya alışkın değilim . Skin olayı ve bilgisayardan girenlerle aynı oyunlarda mı girdiğimizi ise hala bilmiyorum kaynak bulamadım o konu hakkında yazdım zaten teşekkür ederim güzel açıklamanız için :)

• cihazı fazla yormamak
  • Cihazı fazla yormamaktan kastımı açıklayayım madem takıldınız :) Cihazım normal olarak yaptığım işlerde seri bir şekilde çalışması için dizayn ve konfigürasyon edilmiş, mühendislik öğrencisiyim ve tasarımlar, bu tasarımların deforme ve aşınma olma zamanları, kırılma noktalarını vs görmemde veya programlama yaparken seri bir şekilde kodlamam ve ortaya çıkan sonuçları hızlı bir şekilde görmem gibi. Ama neticede bir oyun oynamak bunların içine girmiyor. Aslında bu bilgisayarı alırken bir oyun alışkanlığımda yoktu :) Bilgisayarımdan şimdiye kadar ilk kez fan sesi duydum, ısındığına şahit oldum ve sarjımın seri bir şekilde tükendiğini gördüm. Buda beni oyun oynarken sarja bağlı kalmamı gerektiyor 5-6 maç ardında sarjım baya azalmış oluyor çünkü ve sarja taktığımda sarj döngüsü artıyor :) Aynı zamanda donanımımı kullanmış oluyorum ekstradan. Biliyorsunuz ki fanlar vs kulandıkça eskir çoğu kişi ses çıkarmasından falan şikayetçidir. Aynı zamanda işlemci vs nin ısınmasınıda 5.700 liralık bir bilgisayarda hoş görmüyorum. Neticede bu benim eğitimim ve iş hayatımın bir kilit noktası. Gereğinden uzun açıklama bile yaptım. İyi geceler.. Gerçekten bunu okuduysanızda ayriyetten teşekkür ederim :)

• bir tane masaüstü bilgisayar kasası toplatsan daha iyi olmaz mı?

sonuçta oyun alışkanlığım yok diyorsun. sadece CS:GO için düşünüyorsan, CS:GO dışında çok kullanmayacaksın demek ps3'ü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorp17 -- 28 Şubat 2015; 2:55:02 >
  • scorp17 S kullanıcısına yanıt
    Yok masaüstü toplasamda bundan iyi performans alacağımı düşünmüyorum zaten. Performansım iyi oyun olarak, PS de nasıl oluyor onu merak ettim, daha önce deneyen var mı şahit olan vs. klavye ve mouse olaylarını sormuştum onada cevap aldım, eğer sonuçlar hoş olsaydı PS 'yede bahane olurdu neticede sırf CS GO için kasa toplamaktansa o bahane ile PS alır arada başka oyunlarda da fink atarım diye düşnmüştüm. Ama olmadı ne yazık ki önceliğim CS GO çünkü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozartagabey -- 28 Şubat 2015; 3:06:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim bildiğim csgo cross platform. Yani pc oyuncusu ile ps3 aynı oyuna gelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaimaN C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için. ama performans olarak daha az performans alacaksam gerek yok artık diye düşünüyorum oysa çok umutluydum GTA 5 Full HD falan oynanabildiği için.
  • ps3 te cs go var klavye farede takılabiliyor ama online destek kaldırıldı eskiden klavye takınca pclerle gamepad takınca ps lerle oynuyodun şimdi online destek kaldırıldığı için online giremiyorsun girmeye çalışıncada "not conneting to steam" diyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.