|
Bildirim
İndirimli Fiyatları görünce beni bir gülme aldı. İyiki gamepass akskdkglh.. Şaka şaka bende de Ps5 var. Kardeşlikle hallediyoruz. Al sat ucuza da oynuyoruz.
Gamepass oyunlarını torrentten bile indirmezsin Forza horizon 5 hariç onu da zaten steamden hallettik 😉 Gamepass muhabbeti yapanla Netflix'deki filmleri başyapıt görenler aynı insanlar. Kaliteyi aramadan önüne sunulanı kabullenen kitle,1 numaralı kazıklanan tüketici. |
fazla para veriyor olmanın üzüntüsünü xboxcılardan çıkarmaya çalışman doğru değil
|
eskiden 55-75TL ler havalarda uçuşurdu.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 1 Eylül 2021; 14:14:07 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xit -- 1 Eylül 2021; 14:12:28 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 1 Eylül 2021; 17:13:31 > |
|
Eleman sensin. 5 değil 4 mesaj attım. Birisi konuya yorum yaptım, diğer üçünde insanlara yardımcı oldum. Üstteki mesajınla sen rütbe kasıyorsun gibi geldi bana. Fiyatlara olan sinirini benden çıkarma hadi başka kapıya 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yurtdışı işlemlerine açık ama kart. Abimin kredi kartı ile sorunsuz alabiliyorum. Kendi banka kartımla alamıyorum. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |