Şimdi Ara

PlayStation mı Psp mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evde güzel bir tv mi var ama genelde ev dolu oldugundan ps oynama şansım olamıyor fazladan 1 tv daha var ama onu koyacak yer yok
    psp ye gelince de şarj ı 2 saat de bitiyormus o cok rahatsız eder beni fakat slimde tv ye takma şansı da var ama dediğim gibi şarj yüzünden sevmiyorum psp yi sizce hangisi olsun

• 2 saat olayı falan yalan dostum. güzel bir slim alırsan her yerde oynarsın. internete girersin.
    bu arada tv'ye bağlama olayı çok bomba değil ama kendi haliyle bile yeter psp.

son olarak 2 saati geçen sarj süresiyle bence tatmin edici. zaten o kadar uzun oynayamıyorsun. insan yoruluyor. hiç tam şarjdan pspyi sıfıra indirene kadar oynamadım mesela
  • Bir kere kablosuz interneti kullanmadıktan sonra en az 4 saat gidiyor pil 2 saat değil kimden duyduysan iyi sıkmış.
    Eğer playstation u sürekli tv yanında bırakamayacak kadar kalabalık evin varsa yer sıkıntısı çekiyorsan psp al.
    Evin her yerinde ve dışarı çıktığında yanında götüreceğin her yerde oynayabilirsin.Zaten amaç da bu.

Tv ye bağlama seçeneği de var, yalnız psp yi oyun oynamak için sadece Lcd veya Plazma tv lere bağlayabilirsin.
    Film izlemek ve müzik dinlemek için standart tüplü tv lere de bağlayabilirsin.
  • bence ps2 den şaşma. ben pişman oldum ps2 yerine psp aldığıma. istediğim tarz oyunlar çıkmıyor. hatta oyun kıtlığı çekersin. ama ps2 de şu ana kadar oynamadığın kaliteli en az 30-40 oyun var. psp de ise bu sayı çok düşük. ki psp nin grafikleri beni sarmadı. ps2 inki çok daha iyi. zaten ps2 128 bit. psp 64 bit. benim için ise en önemli olan titreşimli joistiğin verdiği tat. psp de bunun eksikliği çok hissettirdi ps2 den geçince. sırf bu titreşim olayı olmadığından pc de oyun oynamak tat vermiyor bana. bu arada arkadaşlara sesleniyorum pc de titreşimli joistik varsa bana tavsiye edermisniz. mesela devil may cry gibi konsoldan port edilmiş oyunlarda titreşim yapmalı. bu arada fifa 09 u psp de aldığım tadı pc de kesinlikle alamadım. yani psp futbol oyununda çok iyi tat verdi bana. zaten şu an brick oldu. almak isteyen olursa satabilirin. 20 ytl ye brick olayını çözebilir.
  • PSPyi pek tavsiye etmiyorum.
  • psp nin gücünü god of war la gördük zaten bence yeterince tatmin edici grafikleri var psp nin . bence kötü grafikli oyunların nedeni firmaların psp yi pek önemsememesi ve umd boyut sıkıntısı
  • psp deki gof of war ps2 nin yanında grafik olarak pek de iyi kalmıyor. ve ps2 alırsan iki tane god of war oyunu oynarsın ama psp de sadece bir oyunu oynarsın dahada çıkmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox mu ps mi
    2 ay önce açıldı
    PS3 SLİM Mİ SÜPER SLİM Mİ?
    9 yıl önce açıldı
    Ps Vita mi Psp mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PS2'ye oyunlar yavaş yavaş çıkmayacak artık.Çünkü PS3 çıktı ve devam edecek.

Psp'ye ise sürekli olarak devam edecek.Go çıktı avantaj olarak.

Sen dersenki bana şuana kadar çıkmış veya çıkacak oyunlar yeter o zaman PS2.

Ama alırım elime gece yatakta,otobüste,tatilde film izlerim oyun oynarım dersen PSP.
  • Her zaman TV ye oturamazsan PSP

İstediğin zaman oturuyosan PS2

ama ps2 artık yaşlandı ama psp ye süper oyunlar çıkmaya başladı bence psp
  • Psp yi tavsiye etmiyorum.Açıkcası şuanda hiçbirşeyi tavsiye etmiyorum.Psp nin pilini full oynarak çok kez bitirmişimdir.
  • Ben de psp yi tavsiye etmiyorum bağımlılık yapar, elinden bırakamazsın.
    Evde pek yer olmuyorsa ps2 al ki fırsat bulup çok fazla oynayamayasın
  • ev ve tv problemin varsa kesinlikle psp

adi ustunde portable gir yataga cek yorgani ustune tak kulakligi silent hill oyna bakalim uyku tutucakmi :)

tatile gidiosun otobusde arabada ac gran turismo oyna

canin sıkıldi evden ciktin al pspni yanina git parka pes oyna

ders sıkıcımı geciyor yasla kafani siraya alttan alttan gow oyna

filmleri donustur yattigin yerden film dizi izle muzik dinle ne bilim psp varken ps2 almak mantikl degil. psp go da geldi ki oyun patlamasi olur. ps2 ye artik doru duzgun oyn moyun cikmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord987

bence ps2 den şaşma. ben pişman oldum ps2 yerine psp aldığıma. istediğim tarz oyunlar çıkmıyor. hatta oyun kıtlığı çekersin. ama ps2 de şu ana kadar oynamadığın kaliteli en az 30-40 oyun var. psp de ise bu sayı çok düşük. ki psp nin grafikleri beni sarmadı. ps2 inki çok daha iyi. zaten ps2 128 bit. psp 64 bit. benim için ise en önemli olan titreşimli joistiğin verdiği tat. psp de bunun eksikliği çok hissettirdi ps2 den geçince. sırf bu titreşim olayı olmadığından pc de oyun oynamak tat vermiyor bana. bu arada arkadaşlara sesleniyorum pc de titreşimli joistik varsa bana tavsiye edermisniz. mesela devil may cry gibi konsoldan port edilmiş oyunlarda titreşim yapmalı. bu arada fifa 09 u psp de aldığım tadı pc de kesinlikle alamadım. yani psp futbol oyununda çok iyi tat verdi bana. zaten şu an brick oldu. almak isteyen olursa satabilirin. 20 ytl ye brick olayını çözebilir.

Öncelikle psp yi iyi bilmeden detaylar veriyorsun.
    Psp 64 bit değil 128 bitlik bir konsoldur ki bunun tartışması çok önceden forumda yapılmıştı iyi araştır sonra yazılması gerekenleri yaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

quote:

Orijinalden alıntı: lord987

bence ps2 den şaşma. ben pişman oldum ps2 yerine psp aldığıma. istediğim tarz oyunlar çıkmıyor. hatta oyun kıtlığı çekersin. ama ps2 de şu ana kadar oynamadığın kaliteli en az 30-40 oyun var. psp de ise bu sayı çok düşük. ki psp nin grafikleri beni sarmadı. ps2 inki çok daha iyi. zaten ps2 128 bit. psp 64 bit. benim için ise en önemli olan titreşimli joistiğin verdiği tat. psp de bunun eksikliği çok hissettirdi ps2 den geçince. sırf bu titreşim olayı olmadığından pc de oyun oynamak tat vermiyor bana. bu arada arkadaşlara sesleniyorum pc de titreşimli joistik varsa bana tavsiye edermisniz. mesela devil may cry gibi konsoldan port edilmiş oyunlarda titreşim yapmalı. bu arada fifa 09 u psp de aldığım tadı pc de kesinlikle alamadım. yani psp futbol oyununda çok iyi tat verdi bana. zaten şu an brick oldu. almak isteyen olursa satabilirin. 20 ytl ye brick olayını çözebilir.

Öncelikle psp yi iyi bilmeden detaylar veriyorsun.
    Psp 64 bit değil 128 bitlik bir konsoldur ki bunun tartışması çok önceden forumda yapılmıştı iyi araştır sonra yazılması gerekenleri yaz...

önce konuşma üslübunu düzelt. aynı konuşma tarzında konuşursam sonu gelmez bu tartışmanın. Psp nin işlemcisi 64 bit.Ps2 deki işlemci ise 128 bit.oyunlardaki derinlik hissi ve renk zenginliği ps2 de daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord987 -- 14 Ekim 2009; 21:51:08 >

• 2 saatmi bence bi gariplik var , suan %100 dolu ekran ışığı en kısıkta ve 8 saat yazıyor :) biri fena halde uydurmus bence bunu ekran ısıgı full acık olsa bile 4 saatten fazla gidiyor
  • ohh iyi o zaman şarj süresi fazla sorun olmayacak hepinize teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.