Şimdi Ara

PlayStation mu Xbox mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
14.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gecen hafta xbox one s aldim. 170 tl ye live gold(linc yemeden yazayim g2a uzerinden), 78*2 den game pass ve son olarak 70 liraya ea access alirsaniz toplamda elinizde 1 yil boyunca oynayabileceginiz yuzlerce oyun olur. Bir inceleyin derim, ben su siralar ne xboxda ne de ps de oyun almayi mantikli bulmuyorum. Her ne kadar ultra olaganustu olsa da 1 oyun 500 tl etmez. Boyle servisler playstationda olmadigi icin xbox oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendM -- 1 Aralık 2018; 9:49:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayStation sevdadır 👍

• Xbox in en büyük handikapı malesef 500 tl lik gold fiyatı bu duzelmeden Xbox a gecmek mantıksız

Ps4 e geçmek aptallık oyun fiyatları uçmuş

Su an pc varsa hic maceraya gerek yok

• Hocam yazılım sürümü 5.05 ve öncesi bir ps4 alın. Geçici kırma yöntemi var. Cihazı her kapayıp açtığınızda normale dönüyor basit bir işlemle tekrar kırmanız gerekiyor. Orijinale dönmek isterseniz sıfırlayın veya güncelleyin yeter. Ama tekrar söylüyorum yazılım sürümü en yüksek 5.05 olmalı. Düşünürseniz özeldn yardımcı olabilirim. (cihaz temini hariç)

• Forza Horizon falan oynanacaksa tabiki Xbox. Ama geri kalan herşey için PS4. Hem kullanıcısı ve piyasası daha iyi hem de exclusive oyunları çok
  • şuan alacak olsam xbox alırdım kesin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.