Şimdi Ara

PlayStation mu Xbox mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
14.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Evde boş zamanlarimda oyun oynamak icin tavsiyelerinizi bekliyorum. Odama bir köşe kurucam o yüzden lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. PlayStation çocukluktan beri arkadaslarla hadi bi el atalım diyib oynadığımız oyun konsolu. Pes13 oynamaktan baska pek bir bilgim yok :) Az?rbaycana gideceğim yakında ve ordan ucuza alabilirim. Arkadaşlar oyun Köşesi için hangisini önerirsiniz ? Xbox mi PlayStation mu ? Hangisini almalıyım ? Oyunlar nasıl oluyor olay nedir kırdırma falan diyorlar bilmiyorum. Pubg oynayabilirmiyim ben bunlarda ? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden

• Şimdi şöyle yapıyorsun, Marvel's Spider-Man PS4, God of War, The Last Of Us 1 , The Last Of Us Part 2, Horizon: Zero Dawn, Uncharted 4, Detroit Become Human, Death Stranding, Until Dawn, Bloodborne, Ghost of Tsushima, Days Gone.

Bu oyunların Trailer'larını Youtube'dan açıp izliyorsun.

Yok ben bu oyunları oynamasam da olur dersen XBOX One X alıp geçiyorsun. Yok benim bu oyunları kesin oynamam lazım dersen ikinci el PS4 Slim ucuza alıyorsun ve 2020'de ki PS5 için para biriktirmeye başlıyorsun.
    Gecen hafta xbox one s aldim. 170 tl ye live gold(linc yemeden yazayim g2a uzerinden), 78*2 den game pass ve son olarak 70 liraya ea access alirsaniz toplamda elinizde 1 yil boyunca oynayabileceginiz yuzlerce oyun olur. Bir inceleyin derim, ben su siralar ne xboxda ne de ps de oyun almayi mantikli bulmuyorum. Her ne kadar ultra olaganustu olsa da 1 oyun 500 tl etmez. Boyle servisler playstationda olmadigi icin xbox oneririm.
  • ps3 almanı tavsiye ederim hem zibir gibi oyun var hemde bütün ilerlemeli oyunların baba cihazı hem ikinci elini ucuz bulmak daha kolay ben süper slim kullanıyorum tomb raider uncharted resident evil felan oynuyorum sarıyor
  • Ps3 bildiğim kadarıyla 2013 öncesi. Hazır böyle bir planım varken daha yeni bir model almam doğru olmaz mı ? Çünkü tam anlamıyla oyun deneyimi yaşamak istiyorum evde. Call of Duty oynarken o efektler beni o savaşın içine soksun istiyorum :)
  • Playbox ya da Xstation
  • Yaratıcı
  • Aynı şeyin farklı renkleri gibi.ps4 vardı sattım xbox one aldım çok bir fark yok fakat konsollar oyunları çok pahalıya satmaya başladı xbox gold 450 lira olmuş.Performans açısından ps4 xbox one arasında uçurum yok hangisi hoşuna gidiyorsa onu tercih edebilirsin.
    bir de exclusive oyunları göz önünde bulundur.Last of us gow oynamak istiyorsan ps4 halo forza istiyorsan xbox gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A42F484D4 -- 1 Aralık 2018; 6:6:27 >
  • Sorunda bu. İkisinide denemedim. Bilgim yok bu yüzden merak ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one x mi ? Ps4 pro mu ?
    5 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam konsol oyunları çok pahalı. elimde ps4 var ama oyun oynayamadığım için bir köşede yatıyor. ps4 exclusive oyunları güzel oluyor, eğer hikaye odaklı oyunları seviyorsanız tatmin edecektir. şahsi görüşüm pc toplamanın daha mantıklı olacağıdır. steam ile uygun fiyattan oyunlar edinmek mümkün.
  • Hocam iyi bir oyun bilgisayarı toplamak herhalde bana bir 10-15 bin arası patlar. Açıkçası bu kadar parayı bilgisayara vermek istemiyorum. Ve gönlüm konsoldan yana. Eve geldiğimde şöyle bir köşeye çekilip kendimi tatmin etmek istiyorum
  • Farkları :
    PS 4 Exclusive oyun avantajı ve çok oyuncu olmasından kaynaklı online'da süre beklememe.
    Xbox daha iyi online alt yapı.
    Xbox One X 4K görüntü ve yüksek performans.
    Güç sıralaması olarak Xbox One X > Ps4 Pro > Ps4 > Xbox One S
    Xbox'da ayrıca EA Access, Gamepass gibi olaylar var. Aylık para verip kütüphanedeki oyunları oynayabiliyorsun. Playstation'da PS Now diye bir sistem var ama oyunu indirip oynamak yerine stream ediyorsun bu yüzden internet hızı önemli bir faktör.
    Oyun fiyatları konusunda da indirim bekleyip p1 p2 kovalıyoruz açıkçası daha detaylı bilgi iki konsolun da bölümünde var.
    Uzun lafın kısası : Exclusive oyunlar önemliyse Ps4 (Daha iyi grafik ve performans için Ps4 Pro)
    Online alt yapı ve Netflix tarzı oyun üyelikleri ön plandaysa Xbox One (4K konusunda özellikle One X)
    Unutmadan söyleyeyim her iki platform için de Online oynamak için aylık veya yıllık bir para ödemeniz gerekli.
    Ek düzenleme: PUBG şuanda Xbox tarafında mevcut ve Gamepass sisteminde. Playstation için 7 Aralık'ta çıkacak diye okumuştum ama net bildiğimi söyleyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bibihisa -- 1 Aralık 2018; 6:31:25 >

• Tam aradığım cevap teşekkürler. Azerbaycan da şunları bulabildim. Xbox One X 1TB PUBG Bundle fiyatı 1000 manat. Amerikadan getirilme. Yaklaşık olarak 3100 TL civarı. PlayStation 4 PRO 1tb - Red Dead Redemption 2. Amerikadan getirilme. Fiyati 1025 manat yaklasik olarak 3200 TL. Hangisini önerirsiniz ?
  • Şimdi şöyle yapıyorsun, Marvel's Spider-Man PS4, God of War, The Last Of Us 1 , The Last Of Us Part 2, Horizon: Zero Dawn, Uncharted 4, Detroit Become Human, Death Stranding, Until Dawn, Bloodborne, Ghost of Tsushima, Days Gone.

Bu oyunların Trailer'larını Youtube'dan açıp izliyorsun.

Yok ben bu oyunları oynamasam da olur dersen XBOX One X alıp geçiyorsun. Yok benim bu oyunları kesin oynamam lazım dersen ikinci el PS4 Slim ucuza alıyorsun ve 2020'de ki PS5 için para biriktirmeye başlıyorsun.
  • Bu oyunları Xbox da oynama imkanı yok mu ? Xbox ve Ps4 oyunları farklı mı ?
  • Aliadgzl A kullanıcısına yanıt
    Hayır yok, bu oyunlar PS4'e özel. Daha tonla var bu tarz oyunlar, ben aklıma gelenleri yazdım. PS4 Exclusives diye aratırsın.
  • Teşekkürler
  • ps4 pro, hdr monitor/tv, kardeşlikle 50-100 liraya alınan oyunlar

geri kalan herşey için mastercard
  • Aliadgzl A kullanıcısına yanıt
    Aman ne kadarda ucuzmuş azeride konsol fiyatları

https://www.hepsiburada.com/sony-playstation-4-pro-1-tb-sony-eurasia-turkce-menu-p-HBV00000234P6?magaza=NÖTRON&utm_source=pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=72&wt_pc=cimri.c.72.pc 2999 tl ps4 pro

www.hepsiburada.com
    Xbox One X Standart Edition 1 TB Oyun Konsolu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xbox-one-x-standart-edition-1-tb-oyun-konsolu-pm-HB000008OMBP
    xbox one x 2849 tl

• Xboxun oyınları daha pahalı

Gold live bile oldu 400 küsür lira

Ps tarrfında güzel indirimler var.

Bu yüzden ps
  • Ps4 te online oyun oynamak için para ödemiyorsun.Yanlış yönlendirme olmasın.Online oyunların ücretsiz olanları var.Sadece hikayeli olan,ilerlemeli veya örnek vermek gerekirse call of,battfield yada pes,fifa tarzı oyunları online oynamak için plus üyelik lazım.Onun haricinde online olan oyunlar direk h1z1,smite,fortnite,paragon(kapandı tabi) gibi oyunları ücretsiz indirip oynayabilirsin.
  • azerbaycandan lazimsa getirebilriim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.