|
Bildirim
|
Şimdi şöyle yapıyorsun, Marvel's Spider-Man PS4, God of War, The Last Of Us 1 , The Last Of Us Part 2, Horizon: Zero Dawn, Uncharted 4, Detroit Become Human, Death Stranding, Until Dawn, Bloodborne, Ghost of Tsushima, Days Gone.
Bu oyunların Trailer'larını Youtube'dan açıp izliyorsun. Yok ben bu oyunları oynamasam da olur dersen XBOX One X alıp geçiyorsun. Yok benim bu oyunları kesin oynamam lazım dersen ikinci el PS4 Slim ucuza alıyorsun ve 2020'de ki PS5 için para biriktirmeye başlıyorsun. |
Playbox ya da Xstation
|
Gecen hafta xbox one s aldim. 170 tl ye live gold(linc yemeden yazayim g2a uzerinden), 78*2 den game pass ve son olarak 70 liraya ea access alirsaniz toplamda elinizde 1 yil boyunca oynayabileceginiz yuzlerce oyun olur. Bir inceleyin derim, ben su siralar ne xboxda ne de ps de oyun almayi mantikli bulmuyorum. Her ne kadar ultra olaganustu olsa da 1 oyun 500 tl etmez. Boyle servisler playstationda olmadigi icin xbox oneririm.
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A42F484D4 -- 1 Aralık 2018; 6:6:27 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bibihisa -- 1 Aralık 2018; 6:31:25 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|