Şimdi Ara

PLAYSTATİON NETWORK SON DURUM (ANA KONU) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.501
Cevap
3
Favori
176.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PSN UK ne zaman geliyor, bizim için önemli olan budur ? Yarın falan gelirse bağlanabilirim çünkü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

quote:

ben yine de duyuruyu beklicem sony yayinlamadan inanmam

ara o zaman inanırsın...

kardesim lafim size degil yanlis anlamayin , aslinda konunun hic alakasi yok sizinle. hatirlayan arkadaslar olacaktir gecen haftalarda sali kesin aciliyor cok saglam yerden bilgi aldim diyen arkadasimiz sony i aramisti ve sony sali gunu kesin acilir demisti o nedenle sizin verdiginiz bilgi dogru olabilir ama ben yine de onlar adam gibi bir duyuru atmadan sony turkiyenin verdigi cevaba inanmicam ustunuze alinmaya gerek yoktur. yine de bilgilendirme icin tesekkurler

Anladım Hocam.. Yanlız Kafama Takılan Mesela Biz Diyelim UK PSN kullanıoz Nerden Bilcekler bizim Türk Olduğumuzu ???????

• Fikri Olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Arkadaşlar şu "PSN birkaç dakika sonra açılıyor, akşama açılıyor, açıldı ama sen yetişemedin bak kapandı" gibi dedikoduları ciddiye almayın.

PSN sistemi eğer teknik bir arızadan dolayı yada bakımdan dolayı çok kısa bir süreliğine kapansaydı bu dediğiniz durum olabilir sessiz sakin açılır ve herkes kaldığı yerden devam ederdi ama durumu hepimiz biliyoruz.

Sony çok büyük olasılıkla PSN'nin açılma tarihinden birkaç gün önce duyuruyu resmi olarak yapacak ve bu duyuruyuda " 1 aylık PSN Plus üyeliği, bedava içerikler" gibi ikramlarla süsleyecektir. Arkadaşlar adamlar mahallelerde düzenlenen pazarlar olurya oralarda tezgah açmıyorlar.

Aynen, şu gün gelecek diye beklemeyin kendinizce bir ay seçin, ben 1 ay kadar içinde geleceğini düşünüyorum şahsen.
    Öyle 10 günde olacak işler değil bunlar, adamlar tarumar etmiş PSN datasını Sony de kalkıp 20 gün içinde size geri sunacak, adamlar zaten biz yazılımda çok eksiğiz diyorlar kalkıpta 20 günde size sunamazlar teknik olarak yetersizler zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 5 Mayıs 2011; 17:42:44 >

• Arkadaşlar yardım edin ben şimdi tam psn kapalıyken aldım ps3 ü ilk açıldığında tr psn açabilcek myim lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcaaltuntas

Ayrıca bu sadece Türkiye için mi diye sorduğum da global olarak öyle olacak dedi.
    quote:

Orijinalden alıntı: kryy22

türkiye derken türkiye'den her türlü bağlantı mı, yoksa "psn türkiye" mi kastediliyor acaba? us, uk psn açılsa o hesaplarımızdan bağlanabilir miyiz?

quote:

Orijinalden alıntı: kryy22

türkiye derken türkiye'den her türlü bağlantı mı, yoksa "psn türkiye" mi kastediliyor acaba? us, uk psn açılsa o hesaplarımızdan bağlanabilir miyiz?

ozmn maysın 2.haftası butun dunyada açılıyor demektir bu ''global'' kelimesini kullandıysa bu bu anlama gelir. kimse kademe kademeden bahsetmesin ozmn. bence müşteri hizmetleri ''global'' kelimesinin anlamını araştırmalı

• quote:

quote:

quote:

quote:

ara o zaman inanırsın...

kardesim lafim size degil yanlis anlamayin , aslinda konunun hic alakasi yok sizinle. hatirlayan arkadaslar olacaktir gecen haftalarda sali kesin aciliyor cok saglam yerden bilgi aldim diyen arkadasimiz sony i aramisti ve sony sali gunu kesin acilir demisti o nedenle sizin verdiginiz bilgi dogru olabilir ama ben yine de onlar adam gibi bir duyuru atmadan sony turkiyenin verdigi cevaba inanmicam ustunuze alinmaya gerek yoktur. yine de bilgilendirme icin tesekkurler

Anladım Hocam.. Yanlız Kafama Takılan Mesela Biz Diyelim UK PSN kullanıoz Nerden Bilcekler bizim Türk Olduğumuzu ???????

valla bende dusundum onu benim hesabim UK , arkadaslar UK icin acildiginda denerim olanlarda deneyebilirler ama ben o sekilde degil bolge olarak serveri acacaklarini dusunuyorum eger hesabin tanimli oldugu ulkeye gore acarlar ise ne ala ben baglanirim :P

• quote:

quote:

quote:

quote:

ara o zaman inanırsın...

Eğer her milletin kullanıcılarını ayırmak için bir yöntem kullanıyorlarsa senin IP'ne bakması yeterli sistemin. Ip check yaptığında kabak gibi TURKEY yazar.

• Böyle bir firmanın,bu durumlar için hiç B planı olmazmı arkadaş .!

Bu kadar insana hizmet satıyorsun.
    Bu durumlara karşı,hadi güvenlik önlemlerin yetersiz.!
    Peki hızlı dönüş yapabilmek için bir planın olmazmı.!!

Bu ne saçmalıktır..

Ps3 ve oyunları satıcam diye,yüzlerce aktivite düzenliyeciğine,şu olaya karşı hazırlıklı olsaydın.

Yaşanan bu süreç ,bu firmayı gözümüzde çok büyüttüğümüzün kanıtıdır.

Kendi adıma yapabiliceğim en iyi şey.Bundan sonraki nesil konsollarda,bu firmayı tercih etmemek olucak.!

Sorumsuzluğun daniskası!!!
  • Yılan hikayesine döndü olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKAN32BURSA

Böyle bir firmanın,bu durumlar için hiç B planı olmazmı arkadaş .!

Bu kadar insana hizmet satıyorsun.
    Bu durumlara karşı,hadi güvenlik önlemlerin yetersiz.!
    Peki hızlı dönüş yapabilmek için bir planın olmazmı.!!

Bu ne saçmalıktır..

Ps3 ve oyunları satıcam diye,yüzlerce aktivite düzenliyeciğine,şu olaya karşı hazırlıklı olsaydın.

Yaşanan bu süreç ,bu firmayı gözümüzde çok büyüttüğümüzün kanıtıdır.

Kendi adıma yapabiliceğim en iyi şey.Bundan sonraki nesil konsollarda,bu firmayı tercih etmemek olucak.!

Sorumsuzluğun daniskası!!!

+1907
  • Keşke öğrenmeseydik ne zaman açıldığını, hergün bir umut bekliyorduk günler geçiyordu. Şimdi nasıl geçecek?
  • aklıma takılan; koca sony'nin ceo'su dünya ya hitaben basın toplantısı düzenleyip kesin bir dille, ''bu hafta içini'' işaret ederek kademeli olarak açılcak dedi. şimdi bizim çok bilmiş call center yetkililerimiz önümüzdeki hafta diyor.. kim bilir bu köprünün altından daha ne sular geçicek....
  • Sony'de kriz yönetimi sıfır!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadWolf

aklıma takılan; koca sony'nin ceo'su dünya ya hitaben basın toplantısı düzenleyip kesin bir dille, ''bu hafta içini'' işaret ederek kademeli olarak açılcak dedi. şimdi bizim çok bilmiş call center yetkililerimiz önümüzdeki hafta diyor.. kim bilir bu köprünün altından daha ne sular geçicek....

bende şaştım gitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Sony'de kriz yönetimi sıfır!

Krize alışık değiller ilk kez oluyor.

Call Center millet arayıp durmasın, hani bu hafta dediniz açılmadı gibilerinden şikayet almamak için ileri bir tarih vermiş olabilir.
  • 444lü numarayı aradım sürekli meşgul çalıyor ne iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco87

444lü numarayı aradım sürekli meşgul çalıyor ne iş?

sence?
  • Beyler forumda pazartesi acılacak diye sesler yükseliyor Tr de ama bnm hesabım US üzerine kayıtlı US de acıldıgı zaman bende acılacakmı yoksa Tr ne zaman acılırsa bnmde o zamanmı acılır
  • Bu kadar uzun sürmesi pek iyiye işaret değil
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.