Şimdi Ara

PLAYSTATİON NETWORK SON DURUM (ANA KONU) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.501
Cevap
3
Favori
176.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yuh ya artık bunedir ya, kafayı yedim harbiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arielortega77

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Sony'de kriz yönetimi sıfır!

Krize alışık değiller ilk kez oluyor.

Call Center millet arayıp durmasın, hani bu hafta dediniz açılmadı gibilerinden şikayet almamak için ileri bir tarih vermiş olabilir.

buda mantıklı tabii sonuçta adamlar yakın bi tarih verirlerse ya o tarihte güme gidip şikayet yememek için firmanın aldığı kararla ağız birliği yapmış olma ihtimalinide göz önünde bulunduralım kanımca

• quote:

Orijinalden alıntı: hkuku97

Beyler forumda pazartesi acılacak diye sesler yükseliyor Tr de ama bnm hesabım US üzerine kayıtlı US de acıldıgı zaman bende acılacakmı yoksa Tr ne zaman acılırsa bnmde o zamanmı acılır

Herkes birseyler söylüo, zamana gore bakcaz kardesm
  • quote:

Beyler forumda pazartesi acılacak diye sesler yükseliyor Tr de ama bnm hesabım US üzerine kayıtlı US de acıldıgı zaman bende acılacakmı yoksa Tr ne zaman acılırsa bnmde o zamanmı acılır

her kita farkli tarihlerde acilcak. hepsi ayni anda acilmicak. kimin once kimin sonra acilcagi belli degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan636

quote:

IP adrese Göre...Haftaya Gelicek Boşuna ümitlenmeyin..

• Gelecek haftada bir bahane tekrar bulup Diğer haftaya demezler inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

quote:

Orijinalden alıntı: kaan636

quote:

IP adrese Göre...Haftaya Gelicek Boşuna ümitlenmeyin..

önceki '' psn in son durumu hakkındaki gelişmeler'' adlı konu bumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: xavi666

Gelecek haftada bir bahane tekrar bulup Diğer haftaya demezler inşallah

Taşlarlar artık SONY'i
  • Yine bir idda atıldı ortaya bakalım bu sefer aslı çıkıcakmı merak ediyorum böyle sağdan soldan kesin olarak alınan bilgilerin hangisi doğru olucak çok merak ediyorum çünkü bu zamana kadar açıklanan hiç bir resmi bilgi aslını yansıtmadı ayrıca yarası olan gocunabilir ben şahsi konuşmuyorum sizlerin bilgi aldığı yerlerde sıkıntı olabilir ve sizleride burda yalancı duruma düşürebilir.Benim anlamadığım herseferınde aldığınız ve burada paylaştığınız bilgilerin aslı astarı olmuyor ve hep yanıltıyor sizleri vede BİZLERİ oyüzden nereden haberleri alıyorsanız artık vaz geçin sony den resmi açıklama bekleyin müşteri temsilcilerini felan yalandan yere aramayın emin olun biz ne biliyorsak onlarda onu biliyor.Sizin yaptığınız burda bizlere yardım değil tam tersi sıkıntı yaratıyor herseferinde insanları ümitlendiriyorsunuz ama sonra insanların ümidi ve sabrı sizlerin yüzünden yıkılıyor.Ben foruma yeni üye olmadım yannış anlaşılma olmasın daha yeni üye olmuş nasıl konuşuyosun tarzındada sorular sormayın bana çünkü çoğu insana bu şekilde yaklaşılıyor.14000 post atmış olduğum hesabımla buraya yazmadım çünkü çoğu kişi burda post kasıyor onuda öyle düşüncelere karıştırmamak için yeni açtım bu hesapla yazıyorum.Dediğim gibi bırakın uyduruk sağdan soldan duyma boş haberleri sony den resmi bir açıklama gelirse paylaşın burda.

• şakamı bu hala açılmadımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ Asi ]

Yine bir idda atıldı ortaya bakalım bu sefer aslı çıkıcakmı merak ediyorum böyle sağdan soldan kesin olarak alınan bilgilerin hangisi doğru olucak çok merak ediyorum çünkü bu zamana kadar açıklanan hiç bir resmi bilgi aslını yansıtmadı ayrıca yarası olan gocunabilir ben şahsi konuşmuyorum sizlerin bilgi aldığı yerlerde sıkıntı olabilir ve sizleride burda yalancı duruma düşürebilir.Benim anlamadığım herseferınde aldığınız ve burada paylaştığınız bilgilerin aslı astarı olmuyor ve hep yanıltıyor sizleri vede BİZLERİ oyüzden nereden haberleri alıyorsanız artık vaz geçin sony den resmi açıklama bekleyin müşteri temsilcilerini felan yalandan yere aramayın emin olun biz ne biliyorsak onlarda onu biliyor.Sizin yaptığınız burda bizlere yardım değil tam tersi sıkıntı yaratıyor herseferinde insanları ümitlendiriyorsunuz ama sonra insanların ümidi ve sabrı sizlerin yüzünden yıkılıyor.Ben foruma yeni üye olmadım yannış anlaşılma olmasın daha yeni üye olmuş nasıl konuşuyosun tarzındada sorular sormayın bana çünkü çoğu insana bu şekilde yaklaşılıyor.14000 post atmış olduğum hesabımla buraya yazmadım çünkü çoğu kişi burda post kasıyor onuda öyle düşüncelere karıştırmamak için yeni açtım bu hesapla yazıyorum.Dediğim gibi bırakın uyduruk sağdan soldan duyma boş haberleri sony den resmi bir açıklama gelirse paylaşın burda.

oha nicke bak
    -
    konuyla ilgili olarak, umarım pazartesi gelir. ama tahminimce yine 1 hafta erteleyecekler. kaç oldu artık bu, hiç bir dediğine güvenmiycem sonynin.

• Allah'ım neydi günahım
    Günahım neydi Allah'ım
    Dualarımda yalvarmıştım
    Onla olmaktı isyanım

Can yoldaşım
    Arkadaşım
    Kaderimdi
    Sen yazmıştın
    Ben nerde yanlış yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: [ Asi ]

Yine bir idda atıldı ortaya bakalım bu sefer aslı çıkıcakmı merak ediyorum böyle sağdan soldan kesin olarak alınan bilgilerin hangisi doğru olucak çok merak ediyorum çünkü bu zamana kadar açıklanan hiç bir resmi bilgi aslını yansıtmadı ayrıca yarası olan gocunabilir ben şahsi konuşmuyorum sizlerin bilgi aldığı yerlerde sıkıntı olabilir ve sizleride burda yalancı duruma düşürebilir.Benim anlamadığım herseferınde aldığınız ve burada paylaştığınız bilgilerin aslı astarı olmuyor ve hep yanıltıyor sizleri vede BİZLERİ oyüzden nereden haberleri alıyorsanız artık vaz geçin sony den resmi açıklama bekleyin müşteri temsilcilerini felan yalandan yere aramayın emin olun biz ne biliyorsak onlarda onu biliyor.Sizin yaptığınız burda bizlere yardım değil tam tersi sıkıntı yaratıyor herseferinde insanları ümitlendiriyorsunuz ama sonra insanların ümidi ve sabrı sizlerin yüzünden yıkılıyor.Ben foruma yeni üye olmadım yannış anlaşılma olmasın daha yeni üye olmuş nasıl konuşuyosun tarzındada sorular sormayın bana çünkü çoğu insana bu şekilde yaklaşılıyor.14000 post atmış olduğum hesabımla buraya yazmadım çünkü çoğu kişi burda post kasıyor onuda öyle düşüncelere karıştırmamak için yeni açtım bu hesapla yazıyorum.Dediğim gibi bırakın uyduruk sağdan soldan duyma boş haberleri sony den resmi bir açıklama gelirse paylaşın burda.

14000 post nedir abi?

• Müşteri hizmetlerinemi inandınız kafadan sallıyodur . Hey Allahım . Sony dedi gelecek bu hafta başlatmayın sı.*tmn müşteri hizmetine kafadan sizi he tamam he he gelecek haftaydı he tamam . İnanmayın şuna zaten bilmesi imkansız us uk japon tarih vermiyor Elin müşteri hizmeti ne diyor aklınız alıyormu
  • 14000 feet gibi bisi sanirim
  • kendinizi bu kadar bağlamayın müşteri hizmetlerine .

hala bir resmi açıklama yok öncede gelebilir , sonrada .

haftaya dedi diye bu kadar net konuşmayalım , sonuçta onlar daha neyin ne olduğunu bilmiyorlar .

yada ne zaman açılacağını onlar biliyoda sony nin bile haberi yok dimi ?

müşteri hizmetlerine güvenmeyin bence .
  • Kim söylüyorki haftaya açılacağını..?
    Birisi UK de kademe, kademe açıldığını filan yazmış
    hiç bir yabancı forumda, herhangi bir bilgi yok bu konuda.
    Hala tüm dünyada kapalı duruyor.
    Resmi bir açıklama filanda yok.

Zor biraz tabiki de, Az sabır bence..illaki açılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blazek -- 5 Mayıs 2011; 19:05:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blazek

Kim söylüyorki haftaya açılacağını..?
    Birisi UK de kademe, kademe açıldığını filan yazmış
    hiç bir yabancı forumda, herhangi bir bilgi yok bu konuda.
    Hala tüm dünyada kapalı duruyor.
    Resmi bir açıklama filanda yok.

Zor biraz tabiki de, Az sabır bence..illaki açılacaktır.

illaki açılacağını babamda biliyor dayımda biliyor dedemde biliyor teyzemde biliyor herkes biliyor ama ne zaman açılacağı önemli
  • TR dekı müsteri hizmetleri ne anlar ne zaman açilcagını psn nedir bilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

Allah'ım neydi günahım
    Günahım neydi Allah'ım
    Dualarımda yalvarmıştım
    Onla olmaktı isyanım

Can yoldaşım
    Arkadaşım
    Kaderimdi
    Sen yazmıştın
    Ben nerde yanlış yaptım

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.