Şimdi Ara

PLAYSTATİON NETWORK SON DURUM (ANA KONU) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.501
Cevap
3
Favori
176.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Canbom

quote:

Orijinalden alıntı: [ Asi ]

Yine bir idda atıldı ortaya bakalım bu sefer aslı çıkıcakmı merak ediyorum böyle sağdan soldan kesin olarak alınan bilgilerin hangisi doğru olucak çok merak ediyorum çünkü bu zamana kadar açıklanan hiç bir resmi bilgi aslını yansıtmadı ayrıca yarası olan gocunabilir ben şahsi konuşmuyorum sizlerin bilgi aldığı yerlerde sıkıntı olabilir ve sizleride burda yalancı duruma düşürebilir.Benim anlamadığım herseferınde aldığınız ve burada paylaştığınız bilgilerin aslı astarı olmuyor ve hep yanıltıyor sizleri vede BİZLERİ oyüzden nereden haberleri alıyorsanız artık vaz geçin sony den resmi açıklama bekleyin müşteri temsilcilerini felan yalandan yere aramayın emin olun biz ne biliyorsak onlarda onu biliyor.Sizin yaptığınız burda bizlere yardım değil tam tersi sıkıntı yaratıyor herseferinde insanları ümitlendiriyorsunuz ama sonra insanların ümidi ve sabrı sizlerin yüzünden yıkılıyor.Ben foruma yeni üye olmadım yannış anlaşılma olmasın daha yeni üye olmuş nasıl konuşuyosun tarzındada sorular sormayın bana çünkü çoğu insana bu şekilde yaklaşılıyor.14000 post atmış olduğum hesabımla buraya yazmadım çünkü çoğu kişi burda post kasıyor onuda öyle düşüncelere karıştırmamak için yeni açtım bu hesapla yazıyorum.Dediğim gibi bırakın uyduruk sağdan soldan duyma boş haberleri sony den resmi bir açıklama gelirse paylaşın burda.

14000 post nedir abi?

14000 post burda bir kaç kişinin yüksek çabalar sarfederek kıdam atlamak için attığı mesaj sayısı oluyor güzel kardeşim.

• Bu ay ben pek bir şey beklemiyorum ne yalan söyleyeyim. Sanırım tüm altyapıyı yeniden kuruyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

Orijinalden alıntı: blazek

Kim söylüyorki haftaya açılacağını..?
    Birisi UK de kademe, kademe açıldığını filan yazmış
    hiç bir yabancı forumda, herhangi bir bilgi yok bu konuda.
    Hala tüm dünyada kapalı duruyor.
    Resmi bir açıklama filanda yok.

Zor biraz tabiki de, Az sabır bence..illaki açılacaktır.

illaki açılacağını babamda biliyor dayımda biliyor dedemde biliyor teyzemde biliyor herkes biliyor ama ne zaman açılacağı önemli

Sony CEO'su Kaz Hirai enişte ne dedi..iyi dinleyelim
    Haftaya açılacak dedi mi demedimi.
    son bildiğimiz bu...ha açmazsa bir daha eğilecek , kendi bilir.

Kaz Hirai abi, bir tarafta duruken
    açmış müşteri temsilcisindeki
    adamın sözünemi bakacaz şimdi

• PSN olmayınca insan bi durgun oluyor, ne yapacağını bilemiyor
  • az önce bende konuştum sony i aradım..dünya genelinde bazı yerleri açmaya başlamışlar.p.tesiden itibaren türkiyede de açılmaya başlanıcak dedi..bende dedim siz tahmin mi yürütüyosunuz yoksa resmi bi yayınlama var mı diye sordum?Resmi yazı geldiğini söyledi sony den.ne kadar doğru ne kadar yanlış orasını bilemem.bilgi vermek istedim sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Bu ay ben pek bir şey beklemiyorum ne yalan söyleyeyim. Sanırım tüm altyapıyı yeniden kuruyorlar.

25 gün daha gelmezmi diyorsun yani

sony bunu göze alamaz , bu haftaya açmalı.

bence hafta sonu bi açıklama yapar pazartesi geliyor diye .

ama sony 20 nisanda kapanınca 9 mayısta açıcağız deseydi tepkiler çok büyük olurdu ( kayıplarınıda siz düşünün )

benim düşüncem bu , bnde beklemiyorum zaten bu hafta sonu .

( pazartesi dediğime bakmayın sadece örnek verdim )

• quote:

quote:

quote:

illaki açılacağını babamda biliyor dayımda biliyor dedemde biliyor teyzemde biliyor herkes biliyor ama ne zaman açılacağı önemli

Yok birader ya ne müşteri temsilcisi ne sözü bundan 1 hafta önce aradığımızda hangisi konu ile alakalı en ufak birşey söyleyebiliyordu hep kaçamak cevaplar veriyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ Asi ] -- 5 Mayıs 2011; 19:19:01 >

• Ruh ve sinir sağlığı merkezine yatacağız galiba böyle giderse
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Ruh ve sinir sağlığı merkezine yatacağız galiba böyle giderse

Kesin bu gidişle
  • takipteyim - yeni aldık ps3 daha onlıne oynıyamadık neyse beklıyorum.
  • http://tr.playstation.com/home/news/articles/detail/item369680/PlayStation-Network-Onar%C4%B1m-G%C3%BCncellemesi/

Yukarıdaki linkte geçtiğimiz günlerde Kaz Hirai nin yapmış olduğu basın toplantısının türkçe metni yer almakta.
    Türkiye de Psn+ olmadığı için yabancı dilde yapılan açıklamada görülebilen ücretsiz teklif ve tekrar hoşgeldiniz programı dahilinde yer alan 1 aylık ücretsiz Psn+ üyeliği TR'de verilmeyecek gibi görünüyor.
    Ayrıca ücretsiz verilecek içeriğin de oyun olduğu kesin değil. Eğlence içeriği olarak söz edilen ücretsiz içeriğin ne olacağı henüz açıklanmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHaLha -- 5 Mayıs 2011; 19:27:07 >

• Yakın zamanda açılmazsa ELIMDEKI TUM PS3 LERI SATIP XBOX A TEMELLI GECIS YAPARIM YETER ARTIK KAÇ HAFTADIR BEKLIYORUZ REZILLIK YAV !!!! MILLET SIZI BEKLEMEK ZORUNDAMI ?? ZATEN MERAK ETME SONY EN AZ 150 BIN KULLANICI KAYBETTIN DUNYA CAPINDA !!! YETER AMA HA
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyoney

takipteyim - yeni aldık ps3 daha onlıne oynıyamadık neyse beklıyorum.

bende yenı aldım ps3ü onlıne nın tadına bakamadım ps3de nede olsa xbox var
  • fifada 90. dk da oyundan cikanlari bile özledim
  • durur durur final haftasında açılır kesin
  • artik kimsenin sabri kalmadi yeter artik bu hafta sonuda güme gidecek bu gidisle..... Xboxu kuzenime verdigime bin pisman etti sony beni....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEsemi22 -- 5 Mayıs 2011; 19:37:14 >
  • Hadi artık yahu
  • Hergun yarın diye bekliyoruz ne zaman açılacak bir tarih verseler de bosuna beklemesek
  • quote:

quote:

quote:

Adama harakiri yaptıracaksınız. Japon şirketlerinde bunu çok görüyoruz. Daha öncede oldu. Şirketi kötü yöneten japon ceolar kendilerini harakiri yaparak öldürdüler. Japon milleti bu kadar onurlu bir millettir. Sony firması bir çok batılı firma gibi çok uluslu şirket anlayışına geçmemiş aksine üst düzey yönetimde japon milliyetciliğini korumuş bir yapıdadır. Günümüz kapitalist düzeninde sony firması ülkesine ait bir şirket olmayı başarmış ve devam ettirmiştir. Bunun içindir sonye saygımız. Japon şirketlerinin büyük çoğunluğunun yönetimini japonlar oluşturur. Bunda japon yöneticilerin işleri berbat ettiklerinde kendilerini öldürecek kadar onurlu olmaları en büyük etkendir. Bir çok örneğini gördük.

İnternetin handikabı budur. Siz bu alemdeyseniz bir gün mutlaka hacklenirsiniz. Hackerlar sonyden tsunami gibi geldi geçti umarım bir daha olmaz ve en kısa zamanda açılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Hergun yarın diye bekliyoruz ne zaman açılacak bir tarih verseler de bosuna beklemesek

aynen anlamıyorum ya bir tarihte veremiolar koskoca sony ceo su çıktı bu hata açılacak dedi hala daha ortada birşey yok yarın son gün sony ceosu sözünü tutması için
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.