Şimdi Ara

PLAYSTATİON NETWORK SON DURUM (ANA KONU) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.501
Cevap
3
Favori
176.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blazek

Kim söylüyorki haftaya açılacağını..?
    Birisi UK de kademe, kademe açıldığını filan yazmış
    hiç bir yabancı forumda, herhangi bir bilgi yok bu konuda.
    Hala tüm dünyada kapalı duruyor.
    Resmi bir açıklama filanda yok.

Zor biraz tabiki de, Az sabır bence..illaki açılacaktır.

444 S ONY ara Öğren kardeşim.
  • Ayrıca sony psn'i kademe kademe açacağız dediyse bunun bölgesel network açılımı olarak algılanması yanlış bişey değilmi. kademe olarak dediği önce online oyun,şifreleme işlemleri,arkadaşlar grupları vs. bu işlemleri kademeli olarak açacağız demesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

quote:

444 S ONY ara Öğren kardeşim.

Ya bırakın birader aramayı felan bundan 1 hafta önce aradığınızda ne diyolardı.Hep kaçamak cevap veriyolardı şimdi ne oldu tek umudunuz onlaramı kaldı sürekli onlara yönlendiriyorsunuz insanları sanki onlar çok resmi açıklamada bulunuyorlar.Haftaya kısım kısım açılıcakmışda felanmış filanmışda hepsi boş ne zaman açılacağını onlarda bilmiyor boş yere insanların öfkesini yavaşlatmak için boş kelimeler kuruyorlar.Çocuk değiliz sıkıldık bu tür oyunlardan artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ Asi ] -- 5 Mayıs 2011; 19:50:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

illaki açılacağını babamda biliyor dayımda biliyor dedemde biliyor teyzemde biliyor herkes biliyor ama ne zaman açılacağı önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: x-MoTioNZz-o

quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Bu ay ben pek bir şey beklemiyorum ne yalan söyleyeyim. Sanırım tüm altyapıyı yeniden kuruyorlar.

25 gün daha gelmezmi diyorsun yani

sony bunu göze alamaz , bu haftaya açmalı.

bence hafta sonu bi açıklama yapar pazartesi geliyor diye .

ama sony 20 nisanda kapanınca 9 mayısta açıcağız deseydi tepkiler çok büyük olurdu ( kayıplarınıda siz düşünün )

benim düşüncem bu , bnde beklemiyorum zaten bu hafta sonu .

( pazartesi dediğime bakmayın sadece örnek verdim )

Hehe, 25 olmasada bu hafta gelmez. Haftayada belki. Ulan ne Hackerlarmış arkadaş, mahvettiler PSNi.

• Beyler ben haftaya açılcağını zannetmiyorum.

Sony 3'ünde açılacak dedi açılmadı.

Şimdide haftaya diyorlar.

Bence haftaya kalmadan açılacak
  • serverlerin kısım kısım açılması gibi bir durum yok. bütün serverler aynı anda açılacaktır. yok us önce uk daha sonra TR 1 hafta sonra yok arkadaş böyle birşey. sony kendi merkezinden net bir açıklama yapmıyor kaldıkı bir temsilcilikteki çalışanmı açıklama yapacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The M

Beyler ben haftaya açılcağını zannetmiyorum.

Sony 3'ünde açılacak dedi açılmadı.

Şimdide haftaya diyorlar.

Bence haftaya kalmadan açılacak

Al işte buyur burdan yak ya kardesım siz neyın peşindesiniz gidin tahminlerinizi başka yerde yapın nedir bu ya burası tahmin yürütmme yerimi PSN ile ilgili asıl olan bilgileri bulma yerimi ben anlamadım bırakın asılsız haberleri tahminleri resmi açıklama varsa paylaş bizde yararlanalım ama tutupta yok yarın açılabilir haftaya kalmayabilire kaldıysa işimiz herkes çıksın tahmin yürütsün bu konuda kapansın biri bir konu daha açsın oraya gidelim orayıda böyle tahmin ve düşüncelerinizle kapatın harbiden yeter he böyle şeyler yüzünden kime insanıcama şaşırdım resmi açıklama gelince bile 3 kere düşünüyorum acaba doğrumudur diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ Asi ] -- 5 Mayıs 2011; 20:02:48 >

• Şu Anda PSN için Tek Resmi Bilgi : SONY MÜşteri Hizmetlerinin Verdiği Bilgidir..Başkasına itham etmeyin..
  • Yaw Kardeşim YUH diyorum Başka bişi Demiyorum...Anca Bu Kadar olur...
  • düşmez artık bidaha
  • bende aradım adam henüz hiç bir şeyden haberimiz yok dedi
    bizlerde sizler gibi bekliyoruz
    eğer açılsa aynı anda bizde öğreneceğiz dediler
    zaten açılacağı an açıklama yapacaklarmış galiba
    sony nin resmi sitesinden başka haberlere asla inanmayın dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 5 Mayıs 2011; 20:16:24 >
  • Bu gidişle Xanax içicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

bende aradım adam henüz hiç bir şeyden haberimiz yok dedi

abi müsteri hizmetleri mi soledi sana bunu cunku ben aradıgımda haftaya dıye erteledı.
  • Arkdaşlar ben de aradım.
    Adam Psn nin kademeli olarak açılacağını söyledi.
    Türkiye ye de gelecek hafta açılacakmış.
  • @BadWolf

Bırakın müşteri hizmetlerinin ne dediğini şimdide tutturdunuz müşteri hizmetleri diye bundan 1 hafta önce aradığınızda hanginizi aydınlattılar da şimdi onlardan ümit umuyorsunuz biz ne biliyorsak onlarda onu biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ Asi ] -- 5 Mayıs 2011; 20:19:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadWolf

quote:

abi müsteri hizmetleri mi soledi sana bunu cunku ben aradıgımda haftaya dıye erteledı.

kesin tarih veremiyorlar bilmiyorlarmış bana hafataya falan demedi yalnız sony nin resmi sitesinde açıklanacak dediler
  • @BadWolf

Bırakın müşteri hizmetlerinin ne dediğini şimdide tutturdunuz müşteri hizmetleri diye bundan 1 hafta önce aradığınızda hanginizi aydınlattılar da şimdi onlardan ümit umuyorsunuz biz ne biliyorsak onlarda onu biliyor.
  • Psn nin ne zaman geliceğini kimse bilmiyor ne müşteri hizmeti nede başka bir yer o yüzden belki yarın belkide daha uzun sürücek o yüzden bekliyeceğiz ve durumu gözlemliyeceğiz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BadWolf

quote:

kesin tarih veremiyorlar bilmiyorlarmış bana hafataya falan demedi yalnız sony nin resmi sitesinde açıklanacak dediler

Ali Abi Müşteri Hizmetlerinde Kimse Ne Olduğunu Bilmio..Biri A dio biri B dio..Yine Aradım Bu sefer Ceyda diye bi bayan çıktı "Bizde Bilemiyoruz Resmi Siteyi Takip Edin" Diye Bi Cevap aldım...Yani Forumda yazanlarla Müşteri Hizmetleri Aynı...İkiside "FOS".

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.