Şimdi Ara

Playstation Network ve Kredi Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
43.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam psn'e üye oldum.Üye olduktan sonra kredi kartı bilgilerini girdim fakat sürekli kredi kartı bilgileri hatalı mesajı geldi sebebi ne olabilir?Ben yerlesim yeri olarak ingiltere'yi seçmem olabileceğini düşünüyorum bundan kaynaklanabilir mi?

• tr kredi kartı girdiğin için olmuştur.tr ülke seçmek gerekir ama o zaman da ps store a girmezsin.pek anlamam ama acaba ingiltere üzerinden bir kredi kartı çıkarmak istesek nasıl yaparız bunu?çünkü sony nin tr için ps store u açmayacak gibi görünoyr.baksanıza konsol çıkalı 1 ay oldu tık yok
  • sony nie ps store açmıyor onu anlamadım.Sanki bi zararı mı var sony'e avrupadaki ps storeun aynısını açacak.
    Bi de psn de xbox daki gibi prepaid olayı var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: punishersadi

tr kredi kartı girdiğin için olmuştur.tr ülke seçmek gerekir ama o zaman da ps store a girmezsin.pek anlamam ama acaba ingiltere üzerinden bir kredi kartı çıkarmak istesek nasıl yaparız bunu?çünkü sony nin tr için ps store u açmayacak gibi görünoyr.baksanıza konsol çıkalı 1 ay oldu tık yok

arkadaşım türkiye ps store için daha çooook bekleriz , hatta beklemeyiz bile , gecengün burda japonca tercüman olan arakadaşın dediği gibi biz nasıl arapları kendimizden geri görüyorsak onlarda bizi araplar gibi görüyor bir ortadoğu ülkesi olarak görüyorlar ve yatırım yapmanın yanlış olacağı düşüncesindeler, demişti, zaten bu fikirlerin çoğu doğru nitelikte , doğru olmasaydı 600 eurodan alırdık makinamızı ve blueray oyunları ve filmleri istemediğin kadar olrudu piyasada.

• açmama sebebinin biz de bilmiyoruz.prepaid yok diye biliyorum.ayrıca niye gerek olsun ki?wallet dedikleri cüzdana kredi kartıyla parayı aktarıyorsun.bi nevi MS Points
  • quote:

Orjinalden alıntı: WEST_COAST

quote:

tr kredi kartı girdiğin için olmuştur.tr ülke seçmek gerekir ama o zaman da ps store a girmezsin.pek anlamam ama acaba ingiltere üzerinden bir kredi kartı çıkarmak istesek nasıl yaparız bunu?çünkü sony nin tr için ps store u açmayacak gibi görünoyr.baksanıza konsol çıkalı 1 ay oldu tık yok

arkadaşım türkiye ps store için daha çooook bekleriz , hatta beklemeyiz bile , gecengün burda japonca tercüman olan arakadaşın dediği gibi biz nasıl arapları kendimizden geri görüyorsak onlarda bizi araplar gibi görüyor bir ortadoğu ülkesi olarak görüyorlar ve yatırım yapmanın yanlış olacağı düşüncesindeler, demişti, zaten bu fikirlerin çoğu doğru nitelikte , doğru olmasaydı 600 eurodan alırdık makinamızı ve blueray oyunları ve filmleri istemediğin kadar olrudu piyasada.

Haklısın hocam ama ps store un sony için ne gibi bir zararı olabilir ki??

• peki açmadı diyelim ps storedaki bütün o ücretli içeriklerden nasıl yararlanıcaz?dediğim gibi uk ye kayıtlı bir kredi kartı çıkarmak mümkün mü nasıl yapabiliriz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NETWORK HEDİYE KARTI
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye de ps store olmadığı sürece yararlanma imkanımız yok gibi görünüyor.
  • Merhaba,

PSN storedan kredi kartı ile oyun satın almaya, Tekken 5DR ve Mortal Kombat ı satın alıp indiren biri olarak cevap vereyim,

Öncelikle, kredi kartınız master card olacak, benim psn nim USA'den , tabiki kredi kartı adresimde TR'den, adres uyumsuzluğu nedeniyle alışveriş yapamazsınız diye bir şey yok.

İnternet ortamı ve güvenlik söz konusu olduğu için tavsiyem sanal kredi kartları kullanmanız.

Bu arada Tekken 5 DR indirmenizi tavsiye ederim, mortal Kombat II'yi özlediyseniz indirin,

İyi alışverişler,
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilse

Merhaba,

PSN storedan kredi kartı ile oyun satın almaya, Tekken 5DR ve Mortal Kombat ı satın alıp indiren biri olarak cevap vereyim,

Öncelikle, kredi kartınız master card olacak, benim psn nim USA'den , tabiki kredi kartı adresimde TR'den, adres uyumsuzluğu nedeniyle alışveriş yapamazsınız diye bir şey yok.

İnternet ortamı ve güvenlik söz konusu olduğu için tavsiyem sanal kredi kartları kullanmanız.

Bu arada Tekken 5 DR indirmenizi tavsiye ederim, mortal Kombat II'yi özlediyseniz indirin,

İyi alışverişler,

Orda visa / master kart secenekleri var neden master kart olması gerektiğini anlıyamadım. Bizde arkadasla çok denedik kredi kartı ile mortal kombatı almayı fakat diğer arkadaslar gibi devamlı hata aldık. Adınızda Türkçe karakterler oldugunda ne oluyor birde onu merak ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: WEST_COAST

quote:

söylediklerin kısmen doğru ama diğer arap ülkelerine kıyasla bizdeki fark türkiyede sony eu diye !!!ciddi!!! bir organizasyon var ve her yıl bi dünya tv ve ses sistemi kamera foto mak. vs. satıyor sonuçta 70 milyonluk pazar avrupadaki 5 milyonluk ülkelerin pazarıyla karşılaştırıldığında onlar kadar satış yapıyordur ama bizdeki sony türkiye bu işi o kadar ciddiye alıyorki bir psn türkiye açtırmayı bile başaramıyor bence.

• arkadaslar ps3 lerinizi kayit etirmek istiyorsaniz ve turkiye adresi vermek istiyorsaniz asagidaki verecegim adresden yapabilirsiniz sanirim

fransisca
    Enregistrez votre PLAYSTATION®3

DAHA ONCE YAZILMIS ISENIZ ADRESDE SORUN OLANLAR DUZELTEBILIR

BU DA INGILIZCESI

• ilse nasıl yaptığını anlamadım.weycell ve fear bir çok kez denediler ama hata aldılar ben daha hiç denemedim ama duyduklarıma göre olmuyordu.sen nasıl hallettin bunu sadece mastercard mı oluyor?
  • ad içinde türkçe karakter olduğundan olabilir bence kredi kartı bilgileri uyuşmuyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punisher2005 -- 19 Nisan 2007; 18:27:45 >
  • flaş flaş flaş!!!! bir an önce mastercard alın ve indirmeye başlayın.işe yarıyor ve kabul ediyor bilgileri.az önce bir arkadaşın kartını kullanarak indirdim ve oynuyorum tekken dr artık ps store u açmalarına gerek kalmadı.isterlerse sonsuza kadar açmaya bilirler.visayı kabul etmiyor.diyer kredi kartları hakkında bir bilgim yok.ilse haklı
  • ben.4tane<master
    carddenedım<ama.ındırmedım.dostum.
    flas<flas
  • yazıyı okumadan önce ben dışbank visa ile denemiştim ve olmamıştı.Hadi bakim dedim mastercard oluyormu diye garanti bankası bonus kredi kartım master cardmış.Aldığım psn account amerikaya kayıtlı ve benim tr kredi kartı bu sefer tık diye geçti.Download etmedim yarın evdeyken ederim
    ismimde ü harfi var ve yerine u yazdım yani tr karakteri kafaya takmayın pek.
  • Yahya abi yani TR kredi kartını kullanabildiniz değil mi? Daha önce birkaç kişi daha kullanabildiğini söyledi o zaman tamamen netleşti olay.
  • Kullandım Veyselim.Garanti bankası bonus kart oldu.Hem de amerikadan aldığım psn accountu(yani amerikan adresiyle) tr kredi kartı.Demekki visa olmuyor master card oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Kullandım Veyselim.Garanti bankası bonus kart oldu.Hem de amerikadan aldığım psn accountu(yani amerikan adresiyle) tr kredi kartı.Demekki visa olmuyor master card oluyor

Hergün işten forumu takip edip eve bir hevesle gidiyoruz, bu aksamki hevesimizde Mortal Kombatı satın alıp oynamak olcak anlasılan :)

Yani bu mastercard visa olayıda çok enteresan denemeden inanasım gelmiyor :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.