Şimdi Ara

Playstation Network ve Kredi Kartı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
43.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim eski mastercard'ımla sorun olmuyordu kaybettim yenisi geldi bunu kabul etmiyor.
  • Ben İş Bankası Maximum Kartımla 2 kere alışveriş yaptım hiç sorun olmadı, olmayacak gibide gözüküyor bundan sonra. Burda önemli olan kredi kartınızın internet kullanımına açık olması ve isminizde Türkçe karakter bulunmamasıdır.
  • valla ben wolrd kart ile 2 kere alışveriş yaptım,psnde levihakan hatta kart nımaramı 1 kere girdim.şimdi otomatik tanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD2493A98 -- 29 Ağustos 2007; 12:17:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Ben İş Bankası Maximum Kartımla 2 kere alışveriş yaptım hiç sorun olmadı, olmayacak gibide gözüküyor bundan sonra. Burda önemli olan kredi kartınızın internet kullanımına açık olması ve isminizde Türkçe karakter bulunmamasıdır.

benim eşimin isminde türkçe karakter var. ancak takır takır alışveriş yapıyorum.

kartla ilgili bir sorun olsa gerek
  • Geçen bir arkadaş Türkçe karakter olduğundan yapamadı alışverişini.
  • abd uzerinden yenı bı hesap yaratıp register oldum.hatta fake bi adress yaratmak icin zip code vs buldum.herneyse credit card information not valid diyor mastercard denedim visa denedim olmuyor. sanırım ismimde ve soyadımda yeralan turkce karakterler nedeniyle. kredi kartlarımın hepsi yurtdısı kullanıma ve ınternet bankacılıgına acık. baska bir neden bulamadım ben cok sinir oldum ayrıca.
  • 2 gündür warhawk indirmek için çırpınıyorum denemediğim yol kalmadı son olasılık adımdaki türkçe karakter bunu aşmanın türkçe karakter girmenin bir yolu var mı?
  • bonus master card/limit var/internet alışverişine açık/yurtdışı alışverişine açık/babamın kartı isminde türkçe karakter yok..

dogru usa adresi ve post code girdim....

ama ne yazıkki ''credit card information not valid '' ekranı çıkıyor....

bundan nasıl kurtulacağım....?
  • ya hocam israilden arabistandan vs bağlanan adamlar ne yapsın.herkesin kredi kartı üzerinde ingilizlerin kullandığı latin alfabesiyle isim soyad yazmak zorunda mı yahu:))) allahtan kiril alfabesi kullanmıoz yada sanskritce yazmıorz vallahi sinirden gülüyorum benimde yapmadığım cambazlık atmadığım takla kalmadı bi oyun alıcaz diye paramızla maymun olduk:)) başlarım ya online ına alırım play-asiadan yada yurtdışından gelen bi arkadaşa rica ederim getirir bu ne yahu..arayıp rtük e sikayet edicem ps store u az kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

bonus master card/limit var/internet alışverişine açık/yurtdışı alışverişine açık/babamın kartı isminde türkçe karakter yok..

dogru usa adresi ve post code girdim....

ama ne yazıkki ''credit card information not valid '' ekranı çıkıyor....

bundan nasıl kurtulacağım....?

dostum ben MK2 ve tekkeni indirdim eski maximum kartımla takır takır herşeyi alıyordum.kayboldu yenisi geldi şimdi aynen senin ki gibi oluyor.

ayrıca lütfen türkçe karakterden demekeyin adım "ihsan akın söyleyen" bunu "ihsan akin soyleyen" diye girip alışveriş yaptım ben store dan kaç defa sıkıntısız olay kartta bitiyor.bu arada maste card benimkide.
  • vallahi haklısın yerim psn i.bir oyun alacagım yok abi hata hata hata....bu ne ya...herseyim dogru eksiksiz vermiyor...

al senin olsun warhawk ın........

gozunu seveyim live nin.......

alacam play-asia dan kutulu versiyonunu..........

PSN e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 30 Ağustos 2007; 22:36:30 >
  • Türkçe karakter değilse nerde sorun neyi pas geçiyoruz anlamadım.
    Yiğidin biri süreci adım adım anlatsa .
  • evet arkadaslar nedir bu psn deki kart olayının sırrı...bir master card oluyor diğeri olmuyor..nedir bunun sırrı?

sony kişiye gore mi ayarlama yapıyor....

yiğitler neredesiniz?
  • Warhawkı satın almayı denedim. Bazı forumlarda mastercard geçiyor felan demişler (digerleri geçmiyorsa neden bıraksınlarki) 4-5 tane mastercardla denedim olmadı. Emektar Visa ile denedim oldu.Ayrıca adım ve soyadımda türkçe karekterlerde var.Bence sadece kartınızla ilgili problem yaşanıyor.onay vermediği halde her deneme için 1$ almış görünüyor.bakalım ekstreye nasıl yansıyacak.
  • Bende world kart ile çok rahat alış veriş yapıyorum, adres yada güvenlik şifresini yanlış girme ihtimaliniz varmı?
  • quote:

Bende world kart ile çok rahat alış veriş yapıyorum, adres yada güvenlik şifresini yanlış girme ihtimaliniz varmı?

Ben de dün wordcard ve bonus sanal ile birkaç kez denedim.

Adres girmeye gerek kalmıyor çünkü mevcut adres bilgileri geliyor zaten. Güvenlik şifresi hangi aşamada çıkıyor?

Bi türlü olmadı, deli olcam.
  • kart numaranı girdikten sonra en altta sağda galiba ufak bir kutucuk var ona yazıyorsun.
  • quote:

kart numaranı girdikten sonra en altta sağda galiba ufak bir kutucuk var ona yazıyorsun.

Kredi kartının arkasında yazan 3 haneli CV2 numarasını söylüyorsun sanırım. Yok hocam, onları da giriyoruz ama olmuyor.
  • arkadaslar bu sony sanırsam kafasına gore onay veriyor...şimdide visa ile alımlar başladı...bazısına onay veriyor bazısına yok...tek tek evdeki kartların hepsini deneyeceğim artık.....bakalım ne olacak.....
  • sony yaydı bence xbox la başa çıkamadılar parada kazanmak istemiyorlar
    neden mi ? psn sadece us uk ve jp olarak 3 bölge neden tüm ülkelerde yok
    ve neden kredi kartı bilgisi verdiğim halde çekemiyorum ve neden oyunlar 6 ayda 3-4 tane çıkıyor
    inanın bana sony yaydı artık tacını devretti xbox a ilerki aylarda önünde diz çökecek
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.