Şimdi Ara

Playstation Network ve Kredi Kartı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
43.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • B eyler psne kredi kartımı eklicem fakat her şeyi yazıyorum ama "Kredi kartı bilgileri geçersiz. Lütfen girdiğiniz bilgileri dikkatle kontrol edin." diye bir yazıyla karşılaşıyorum. Kredi kartı yurt dışına kapalı acaba ondanmı böyle bi hata alıyorum ? Lütfen yardım edin !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regulation

B eyler psne kredi kartımı eklicem fakat her şeyi yazıyorum ama "Kredi kartı bilgileri geçersiz. Lütfen girdiğiniz bilgileri dikkatle kontrol edin." diye bir yazıyla karşılaşıyorum. Kredi kartı yurt dışına kapalı acaba ondanmı böyle bi hata alıyorum ? Lütfen yardım edin !!!!

Yurt dışı alışverişe kapalıysa bankayı arayıp açtırın.Psn TR İngiltere'den hizmet sunuyor.
  • Uk psn kredi kartımı kabul ediyor fakat para ekleme seçeneğine gelince hata alıyorum.Oyun alamıyor , psn üyelik yapamıyorum.Sorunun çözümünü bilen varmı?

Soruma kendim cevap yazayım

Uk psn için amazon.uk adresinden psn gift card satın alarak oyun alımı gerçekleştirdim.Kredi kartı veya paypal ödemelerini kesinlikle kabul etmiyor uk psn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 19 Mayıs 2014; 13:51:55 >
  • encard geçerlimi psn de
  • fatura adresinizi onaylayın diyor. yıllardır çözemediler şunu almıyorum anasını satim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.