Şimdi Ara

Playstation Network ve Kredi Kartı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
43.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qvzd

Arkadaşlar ne biçim bir olay bu 1 haftadır gt5'in packlerini satın almak için uğraşıyorum hep aynı hata visa card master card ikisiylede denedim bir sonuç alamadım.maximum card denedim 5 tane ayrı ayrı bankamatik kartı denedim sonuç yok nasıl halledeceğiz bu işi?Bir yardım

Ben geçen hafta gt5 dlc lerini aldım.İlk kez psn den alışveriş yaptım.Maximum master card bilgilerini bir kez girdim hemen alışveriş yaptım.Bi yerlerde hata yapıyorsunuz.Türkçe karakter kullanmayın ve adres bilgilerinin birbirini tutması önemli galiba.
  • Bu sorunun tek çözümü elinize bi tane kredi kartınızın dekontunu alıyosunuz ve adres bilgilerini aynen orda yazdığı gibi giriyosunuz.Bu kadar basit.
  • keşke o kadar basit olsa. 5 kredi kartıyla dediğini yaptım olmadı. Hepsi de yurtdışı ve internetten alışverişe açık.
  • arkadaşlar access kart visa mı master mı oluyor ?
  • acil yardım lazım kredi kartını nasıl eklerim psn'e? uk ve tr hesabım var ama kartı ekleyemiyorum numara geçersiz diyor?
  • UK hesapta bizim kredi kartlarımız kullanılamaz. TR hesapta da kullanamıyorsanız kartınız internet alışverişlerine kapalı olabilir.
  • Kartı hata verenler posta koduna dikkat etsin.

Kredi kartı bilgilerimin tamamı sallama asdasd gibi yani.Sadece posta kodunu doğru yazıyorum.Ne kendi kredi kartım(maximum) ne de babaın kredi kartından(garanti) hiç sorun yaşamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Kartı hata verenler posta koduna dikkat etsin.

Kredi kartı bilgilerimin tamamı sallama asdasd gibi yani.Sadece posta kodunu doğru yazıyorum.Ne kendi kredi kartım(maximum) ne de babaın kredi kartından(garanti) hiç sorun yaşamadım.

peki adres bilgileriyle ilgili problem olma şansı var mı? 3 satır var nereye ne yazılıyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsaidp

quote:

peki adres bilgileriyle ilgili problem olma şansı var mı? 3 satır var nereye ne yazılıyo?

Zannetmiyorum dediğim gibi asdasa gibi şeyler yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bsaidp

quote:

Zannetmiyorum dediğim gibi asdasa gibi şeyler yazdım.

sanırım haklı çıktın başka kart denedim paypal da direk oldu.. sorun kartın net alışverişine kapalı olmasıymış

• quote:

Orijinalden alıntı: darkd66

bende bir kaç saattir deniyorum bir türlü kredi kartımı kabul ettiremedim.

Kredi kartım Garanti Bonus Master card, us hesabım var ve psn deki kayıtlı adresim ile kredi kartımın ekstre adresi aynı.(adresimi internet şubesinden değiltirdim)

11 blok
    carrollton
    75010
    texas

bu adresi kullanıyorum ama kabul ettiremiyorum. acaba adresmi sorun.? 4-5 defa denedim ve kredi kartından 10 ytl kadar bir para çekildi.

benim yaptıklarımın bir eksiği varmı?

yardım.!

Hocam adresleri a,s ve d yapacaksın sorun düzeliyor.

• Arkadaslar ben fifa yi aldim bugun tam odemeyi yrn mi alacak acaba on sipraris suan da sanırsam oyun yarin cikiyor ama kart hareketlerime baktigim da 2 kere 0.33 lik para cekilmis görünüyor

• Arkadaşlar bende ilk defa almaya çalışıyorum 3 kredi kartına bilgileriniz hatalı vb diyo. Ama 0,31 kuruş çekmiş çözümü var mı?
  • Dostlar, US hesabına network card yüklesem. KK bilgisi ister mi? Varmıdır bilgisi olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: senki

Dostlar, US hesabına network card yüklesem. KK bilgisi ister mi? Varmıdır bilgisi olan?

Hesaba PSN kartı ile para yüklersen (US veya UK) kredi kartı bilgisi istemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Dostlar, US hesabına network card yüklesem. KK bilgisi ister mi? Varmıdır bilgisi olan?

Hesaba PSN kartı ile para yüklersen (US veya UK) kredi kartı bilgisi istemez.

Selam, cevap icin tesekkurler. Us de bazi adresler vergi kesiyor, appstore de boyle bir durum var. Us psn icin boyle bir durum soz konusu olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senki -- 19 Ocak 2014; 15:47:52 >
  • quote:

Selam, cevap icin tesekkurler. Us de bazi adresler vergi kesiyor, appstore de boyle bir durum var. Us psn icin boyle bir durum soz konusu olabilir mi?

Olabilir. Kaliforniya eyaletinden bir adresi yazarsan ekstra vergi almaz.
  • quote:

quote:

Tesekkurler...
  • quote:

quote:

quote:

Tesekkurler...

Us hesap aldıgımız için bütün alışverişleri dolar cinsinden mi yapmak zorundayız?3ay plus tr de 30 lira us da 18dolar yani 36 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lunod Celdoir

quote:

quote:

quote:

Tesekkurler...

Us hesap aldıgımız için bütün alışverişleri dolar cinsinden mi yapmak zorundayız?3ay plus tr de 30 lira us da 18dolar yani 36 lira

Evet hocam, sadece dolar ile alışveriş oluyor. Amazon.com dan us psn için gift card alıyorsun, bu kodu us psn nine tanımlıyorsun ve psn wallet ina dolar olarak yüklenmiş oluyo

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.