Şimdi Ara

PlayStation Now PC [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
35
Favori
32.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkisi de biter.
  • ps4te yeni hesap açıp ,ana hesaba dönerek save devam edebiliyor galiba,pc de bu durumu yapamıyoruz dimi? 7 gün içinde bitirmem gerek galiba :/

arkadaslar bir sorum daha var xbox kontrolcüsü ile oynanmıyor mu bu oyunlar,until dawn oynamak istedim ama touchpadi saga kaydır kısmında kaldım,rewasd programı ile sadece touchpade tıklama yapılıyor sanırım,diğer oyunlardamı böyle acaba :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proudmoore117 -- 12 Nisan 2020; 5:3:18 >
  • proudmoore117 kullanıcısına yanıt
    PC için 7 gün malesef.7 günde oyunları bitirmelisiniz.Ben Xbox one s controller ile oynuyorum oyunları ama until dawn daha denemedim.Spiderman ve the last of us ta sıkıntı yok şimdilik.
  • Benimde merak ettiğim başka bir konu ps now'a gelen oyun tekrardan geliyor mu?

infamous second son, God of war 2018, The order 1886, Uncharted 4 A Thief's End bu oyunlar ara ps now'a tekrar uğrar mı mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Prometheus-

PC için 7 gün malesef.7 günde oyunları bitirmelisiniz.Ben Xbox one s controller ile oynuyorum oyunları ama until dawn daha denemedim.Spiderman ve the last of us ta sıkıntı yok şimdilik.
    anladım,biraz baktım ama mümkün değil galiba bu touchpadi until dawnda kullanmak,yani saga sola kaydır falan dediğinde bunu yapamıyoruz sadece tıklayabiliyoruz,internette satılan orjinalinden daha ucuz olan d4 ler psnow da iş görür mü acaba?
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    İlerde karar değiştirmezlerse tekrar gelmez. Bu yüzden bitireceğiniz oyun varsa gelir gelmez hemen bitirin.
  • keşke yakuza 3 de olsaymış 4-5 varken niye 3 yok anlamadım ama artık 3'ü youtubedan izleyip 4-5 ile devam ederim kiwami 2'den kaldığım yerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Dickinson -- 13 Nisan 2020; 1:31:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Prometheus-

Benimde merak ettiğim başka bir konu ps now'a gelen oyun tekrardan geliyor mu?

infamous second son, God of war 2018, The order 1886, Uncharted 4 A Thief's End bu oyunlar ara ps now'a tekrar uğrar mı mesela.
    İlla gelir sonuç olarak buraya içerik getirmezlerse satış yapamazlar.
  • Flood yaptım ama bir sorum var 7 günlük trial bittikten sonra save'i korumamızın yolu var mı ödemeden?
  • PS now'da Spider-Man dün bitirdim. Çok iyi olmuş çoçukken okuduğum siyah-beyaz spiderman çizgiromanların tadında olmuş....
  • proudmoore117 kullanıcısına yanıt
    Sizin mesajınızı görünce muzaffer başcivanın videosunu izledim
    Rampage yapmış ds4 replikası herşeyi çalılıyor
    Fiyatları 200 250 arası yine çok pahalı
    150 olsaydı alırdım da 150 civarı 2.el bulsam alırım

Ayrıca sistemden kalkan exc oyunlar bence 1 2 seneye temelli eklenir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geldimmigordun

Sizin mesajınızı görünce muzaffer başcivanın videosunu izledim
    Rampage yapmış ds4 replikası herşeyi çalılıyor
    Fiyatları 200 250 arası yine çok pahalı
    150 olsaydı alırdım da 150 civarı 2.el bulsam alırım

Ayrıca sistemden kalkan exc oyunlar bence 1 2 seneye temelli eklenir
    hocam sistem çok iyi bence,yani türkiyeye gelse kesin iş görür,çokta iyi olmayan netimle gayet takılmadan oynadım spidermanı falan,şimdi dualshock arıyorum bakalım ama şimdilik büyük ihtimal çakma bitane alıcam umarım pc de görmemezlik vs yapmaz ps now :D
  • Görüntü 720p olması çok kötü onun dışında güzel sistem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internet kaldırırsa ben de bir deneyeceğim bakalım nasıl olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The last of us ve marvel spiderman bitti.

infamous serisine başlamayı düşünüyorum.

Bi yandan da uncharted serisini merak ediyorum.

Yalnız uncharted serisini Türkçe dublajlı denemek istiyorum.Şu anda bu serisi yok.

Uncharted : The Nathan Drake Collection'da Türkçe dublaj gelmiş eski oyunlarına.

Ps now'a eklenirse Uncharted serisinide denicem inş.

Playstation Klasiklerini pc de deneyimlemek güzel.Tek sıkıntısı 1080p de değilde 720p de oynatıyor.

Birde şunu farkettim.Ps4 oyunlarında herhangi bir anlık donma vs yaşamazken ps3 oyunlarında anlık donma oluyor.
  • Bu sisteme bayağı yabancıyım o yüzden bir kaç sorum var. Anladığım kadarıyla PC'de oynayabilmek için yine PS4'e sahip olmak gerekiyor, yani PS4'ü olan birinden hesap falan alsak sistem işliyor mu? İkinci olarak herhangi bir online oyun gibi yüksek hızlarda internet olmadan iyi bir verim alınıyor mu? Yorumlarda okuduğum kadarıyla trial gibi bi sistem mevcut her oyunu oynayabiliyor muyuz? Tek ilgimi çeken oyun Bloodborne bu arada. Son olarak da bende Logitech f310 var sıkıntı çıkarır mı?
  • Arkadaşlar ben bu sistemi bilmediğim için bir kaç sorum var. Normal controller ile oynayabiliyor muyuz yoksa illaki PS4 Controller'ına mı ihtiyacımız var?
    Ayrıca 7 gün deneme süresi var anladığım kadarıyla. 7 günde ben oyunu bitiremem, çünkü kısıtlı bir zamanım oluyor. Satın alabiliyor muyuz bu sistemi? Aylık gibi mesela?
  • Meurglys kullanıcısına yanıt
    Konsol gerekli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, satın alabilirsin. USA PSN ve USA Paypal açacaksın.

-----

USA PSN:

USA Paypal:
    www.paypal.com
    Send Money, Pay Online or Set Up a Merchant Account - PayPal
    https://www.paypal.com/us/home

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 14 Nisan 2020; 22:59:54 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.