Şimdi Ara

PlayStation Now PC [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
35
Favori
32.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BU AY EKLENEN OYUNLAR:

- Marvel's Spider-Man (7 Temmuz'a Kadar)
    - Just Cause 4 (6 Ekim'e Kadar)
    - The Golf Club 2019

https://blog.eu.playstation.com/2020/04/07/marvels-spider-man-just-cause-4-and-the-golf-club-2019-join-ps-now-in-april/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 8 Nisan 2020; 3:14:34 >

• Türkçe olsun diye Turkey dedim, bölgen geçerli değil diyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadyMM

Türkçe olsun diye Turkey dedim, bölgen geçerli değil diyor :(
    Türkçe yok zaten boşa demişsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizler ne yapmıştınız ? Oyunlarda Türkçe olsun diye dediydim :)
  • Marvel's Spider-Man için 1 haftalık PS now hesabı açarız
  • ShadyMM kullanıcısına yanıt
    UK hesabı açıyorsan ülkeyi de UK yapacaksın. Oyunlarda Türkçe seçeneği var ise zaten UK hesabında da Türkçe olarak oynanıyor.
  • eskiden kalma bir us paypal heasbım vardı. sorunsuz bir şekilde üyelik yaptım az önce spider man oynadım. şaşırdığımı söylemem lazım. 16mbps internet ile hiç lagsız oynadım. grafikler biraz kötü tabi benim internetle alakalı olarak. f310 kontrolcüyü de sorunsuz kullandım. ps4 exclusive oyunları oynamak için pc sahipleiri için baya iyi bir hizmet bu.
  • f310 gamepad toucbarı atayamadm varmı nasıl yapılacağını bilen arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

f310 gamepad toucbarı atayamadm varmı nasıl yapılacağını bilen arkadaşlar
    Bende de aynı sorun var VDX ile falan denedim yok görmüyor.
  • Şu dolar fırlamadan önce 100 liraya ds4 almıştım
    Xbox aldım diye satayım dedim öyle pişmanım ki
    200 den aşağı fiyat çeken yok şimdi
    Now uda adam akıllı oynardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS Now' ı PC' ye kurdum fakat açmaya çalışınca msvcp120.dll ve msvcr120.dll hatası alıyorum. Yardım edecek olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapamayan arkadaşlar için anlatıyorum.Spiderman oyununda haritayı açmak için touchpad tuşuna basmamızı istiyor. REWASD Programını indirip ps4 remote controller seçin.Kullandığınız gamepad için ps4 touchpad kısayolunu seçip gamepad de istediğiniz yere atayın soldan yukardan apply diyip oyuna devam edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 8 Nisan 2020; 21:21:28 >
  • PC versiyonunda Free Trial olayı yok galiba?
  • Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt
    Var. Üyeliği açtıktan sonra PC’den de oynanır. Zaten üyeliği PC üzerinden açıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Prometheus-

Yapamayan arkadaşlar için anlatıyorum.Spiderman oyununda haritayı açmak için touchpad tuşuna basmamızı istiyor. REWASD Programını indirip ps4 remote controller seçin.Kullandığınız gamepad için ps4 touchpad kısayolunu seçip gamepad de istediğiniz yere atayın soldan yukardan apply diyip oyuna devam edin
    Hocam çok teşekkür ederim oldu.
  • JacobTs kullanıcısına yanıt
    sevindim

Bende aynı dertten muzdariptim.Xbox one s controller var bende.Baktım basıcak yer yok.Biraz aratırdım google'da bu çözümü buldum.Şu anlık en sıkıntısız emulator program bu sanırım.Hem kullanımı kolay hemde oyunda direk tanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 9 Nisan 2020; 0:49:32 >
  • PS4 gamepad'in touchpad kullanmak için öncelikle "VigemBus_setup" sürücünü kurun, kurulum bittikten sonra "VDX_x64" programını çalıştırın...

VDX_x64 çalıştırdığınızda kullandığınız gamepadin yanında connect yazar. Dual Shock 4 controller seçin ve connect yapın, "Select" tuşu artık touchpad button görevini yapacaktır..

BUrdan
    https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=wise&passive=1209600&continue=https://drive.google.com/file/d/1b2y7zxG2UX07shOgGOik_I6CYJ4TFa2S/view&followup=https://drive.google.com/file/d/1b2y7zxG2UX07shOgGOik_I6CYJ4TFa2S/view

-BraveHeart-
    Aşağı ki linkten "vcredist" indirin 2005'den 2019 kadar Visual C++ Redistributable içerir..
    https://www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 9 Nisan 2020; 0:53:28 >

• 7 gün deneme bittikten sonra tekrardan 7 gün deneme başlatmak için önerebileceğiniz kullan at mail sitesi var mı ? Sanki üyelikte belli başlı mail adreslerini kabul ediyor gibi geldi.Var olan adreslerim bittiği zaman illa ki yeni e mail adresi lazım olucak. Bu sorunu nasıl aşıyorsunuz ?

Not:Spiderman oynuyorum ve 6 günüm kaldı en kötü yanı bu. 7 günde oyunu bitirmen lazım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.