Şimdi Ara

PlayStation Now PC [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
35
Favori
32.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@Venomstr

Üyelik açtım, PC'den programı da açtım ama free trial göremedim. Direk PS Store'a yönlendiriyor, orada da Free Trial alma sadece PS4 için gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 9 Nisan 2020; 1:48:16 >

• Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt
    Konsol için 7 günlük üyelik açmayı PC üzerinden yapıyoruz zaten. Aynı şey yani. Konsoldan almıyoruz. İlk sayfada UK PSN’in linki var. Oradan aboneliklerden PS Now kısmından alıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

PS4 gamepad'in touchpad kullanmak için öncelikle "VigemBus_setup" sürücünü kurun, kurulum bittikten sonra "VDX_x64" programını çalıştırın...

VDX_x64 çalıştırdığınızda kullandığınız gamepadin yanında connect yazar. Dual Shock 4 controller seçin ve connect yapın, "Select" tuşu artık touchpad button görevini yapacaktır..

BUrdan
    https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=wise&passive=1209600&continue=https://drive.google.com/file/d/1b2y7zxG2UX07shOgGOik_I6CYJ4TFa2S/view&followup=https://drive.google.com/file/d/1b2y7zxG2UX07shOgGOik_I6CYJ4TFa2S/view

-BraveHeart-
    Aşağı ki linkten "vcredist" indirin 2005'den 2019 kadar Visual C++ Redistributable içerir..
    https://www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one/
    Tam bunu yapıyordum arkadaş sağolsun rewasd programını önerdi bu program cok daha pratik geldi yani 1 dk sürmedi yapması.Sizede teşekkür ederim hocam.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Onu anladım ve biliyorum. O 7 Day Trial'ı hesabımıza aldığımızda direkt PC üzerinden de kullanılabilecek yani, öyle mi? Altında PS4 yazması sadece PS4 konsolunda kullanılabileceği anlamına gelmiyor yani?
    Hesap PS4 için özel değil ki. Zaten aynı üyeliği kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 9 Nisan 2020; 2:4:15 >
    Evet, aynı hesabı kullanıyorsun, direkt senin PS hesabın ama sistem aldığın free trial'ı sadece PS4'te deneyince kullandırtıyordur belki diye düşündüm. Deneyeceğim PC'de yapmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 9 Nisan 2020; 2:11:9 >
    Bu konudakiler de zaten 7 günlük deneme ile kullanıyor.

• Xbox one s controllerım var Spider-man oynarken touchpad kullanmamı istiyor. Touchpad kısmını geçmenin bir yolu var mı acaba?

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim hocam çok teşekkürler.

• playstation now oynamak için kol sahibi veya playstation sahibi olmak şart mı eğer öyleyse çok salakça gerçi kolsuz nasıl oynayacaksın o da ayrı bir mevzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 9 Nisan 2020; 22:38:11 >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Şart değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Şart değil.
    kolsuz oynatıyor mu klavye ve mouse ile?
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Konuda arkadaşlar yazıyor. Diğer kolları da kullanıyorlar. Klavye mouse ile oynanmaz.
  • Yaklaşık 3 gündür Playstation now deniyorum ve görüntü kalitesi beni memnun etmedi.100 mbps internet 4 upload netim var ve görüntü sanki 480p gibi. Ara videolarda 720p ye geliyor gibi ama oyun içi görüntü kötü malesef.Sağ alt kısımda Playstation now Graphich settings var orda 2 side bende seçili durumda.Maksimum kalite için ama yinede çamur gibi. Acaba Başka bi ayarı mı var ? Geforce now daki gibi mesela ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 10 Nisan 2020; 0:23:39 >
  • unfortunately your network delay might make playstation now unusable in your area

ne yapacağım ?
  • ShadyMM kullanıcısına yanıt
    UK PSN ve UK Paypal açacaksın.

Açtım ama bu hata geliyor oyun açmaya çalıştığımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 10 Nisan 2020; 2:56:33 >
  • Google stadiaya geforce nıw sağlam çakmıştı, birde geliline sony çakmış, google stadia üzerine oturup kamış atrırır.

• 2 gündür Spider-Man'i oynuyorum. DS4 alınır bunun için umarım kısa sürede Türkiye'ye gelir.
  • Spiderman'den sonra The last of us oynamayı düşünüyorum. The last of us 1 haftada biter mi ? oynayan bitiren varsa cevap yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 10 Nisan 2020; 23:41:20 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.