Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3950. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Psikotrex , sorcery , cagritosun Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79.237
Cevap
1.642
Favori
4.039.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 39483949395039513952
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun aldım hemen:)
    İndirime girip 500 seviyelerine gelse arşiv için alacaktım 200 bile etmedi :)

Şu spiderman’e de bir çözüm yok mu ya? 4 versiyonunu plustan oynadım. Miles moralesi tekrar indirip içinden yükseltme yapıp ilk oyunun remastered olanını alacağım. İkincinin deluxe olanını alcam. Ama miles morales kaldı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt

https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-PPSA01417_00-MARVELSSMMDDE000

Bu paket indirime girseydi alacaktım bende ama bekliyorum şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inferioress kullanıcısına yanıt
    Ben girsede girmesede alamıyorum. Plus kütüphanesinden oynadığım için o şansı kaybettim.

• Mert Çapan LEGTN kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de mevcut çözebilen var mı ?

• Dream Machine kullanıcısına yanıt
    Bu bende de MK1’de oldu. Nasıl düzeltebilirim?

Pc üzerinden deneyin ps üzerinden sorun var düzeltmiyor sony. Dediğim gibi pcden alım yapabilirsiniz bende öyle yapıyorun plusla oynadıklarımı

• Tugayy kullanıcısına yanıt

Hocam alırsam ana hesaba alacağım büyuk ihtimalle.

Ps4 sürümü ile 5 arasında gözle görülür çok fark var mı hocam?

• SpecialForcesTR_ kullanıcısına yanıt

Sec hakkına talibim ozaman

• Mevcut deluxe üyesiyim martta bitecek sanırım. Deluxe devam etmek istemiyorum. Extra olarak şimdi uzatabilir miyim nasıl yapacağım?

• Darksouls 1 remastered indirimli hâliyle 1000 TL, 6 yıllık oyun indirimli hâliyle nasıl bu fiyat olabilir ben anlamıyorum. Batman Arkham Knight var gene diğer 2 oyun yok. Bu sözde indirimde ben en fazla sekiro alırım, ortak almak isteyen olursa konuşalım.

İndirim bitiş tarihi 5/12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighLimit -- 23 Kasım 2024; 3:8:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighLimit

Darksouls 1 remastered indirimli hâliyle 1000 TL, 6 yıllık oyun indirimli hâliyle nasıl bu fiyat olabilir ben anlamıyorum. Batman Arkham Knight var gene diğer 2 oyun yok. Bu sözde indirimde ben en fazla sekiro alırım, ortak almak isteyen olursa konuşalım.

İndirim bitiş tarihi 5/12
    Ben zamaninda PS3 de Dark Souls oynadım beceremedim. Şimdi oynamak istiyorum oyun hala pahalı. Kutulu almak istiyorum. Avrupada 40 euro olan set Türkiyede 3000 lira.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HighLimit kullanıcısına yanıt

Hocam sekiro 234'e düşmüş bunlarıda ortakla alırsak yakında oyunları 10k yaparlar  

• Ps plus i uzatmak istiyorum %30 indirim var diyor ama bende gözüken deluxe fiyatı hala 2740tl. Niye böyle çıkıyor herkeste aynı mı

• Cyberpunk ultimate ha zamlandı ha zamlanacak diye almayan kalmamıştır, indirimde daha da rekor fiyata düşmüş

Şaka gibi ülke vallaha

• Dream Machine kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çok bilgim yok ama Web browser üzerinden store a girip giriş yapmadan önce sepetinize ekleyip deneseniz.

• hdblack35 H kullanıcısına yanıt
    Sadece yeni üye olacaklar için geçerli hocam.

• SpecialForcesTR_ kullanıcısına yanıt
    Telefondan browser üzerinden de denedim olmadı. Yukarda bir arkadaşın dediği gibi oturum kapalıyken al diyerek oturum açtım hata oldu diye sepetten sildi. Kütüphaneden indir gibi birşeye dönüşüyor. Bu sorun çok uzun zamandır var. Hatta daha büyük bir saçmalık söyleyim Beyond Two Souls ve Heavy Rain bundle olarak da satıldığı için bu oyunlardan birini almanız halinde diğer oyuna artık erişemiyorsunuz.

• İndirimde sadece Ps Plus alacağım, oyun fiyatları saçmalık seviyesine gelmiş. Piyasaya aşırı iyi oyun çıkmadıkça Plus kütüphanesindeki oyunları oynarım yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Benim bir sorum olacak.Ps5 te deluxe paketi almıştım 3-4 ay önce. Her ay 3 oyun veriyor diye biliyorum. Bu oyunlar kalıcı olarak bizim mi oluyor? Eğer öyle ise nerede listeleniyor bu oyunlar ?

• 
Sayfa: önceki 39483949395039513952
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.