MErhaba Red Dead Redemption ucretsize dustugunde kutuphaneme eklemistim. Devamli oynuyordum. Dun aksamdan beri oyuna ulasamiyorum. Ne oldu? Bilgisi olan var mi? |
Bildirim
MErhaba Red Dead Redemption ucretsize dustugunde kutuphaneme eklemistim. Devamli oynuyordum. Dun aksamdan beri oyuna ulasamiyorum. Ne oldu? Bilgisi olan var mi? |
Alan wake II - deluxe fiyati da iyi gorunuyor. Indirimle $40 US PS store'da. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
COD MW 2019 un fiyatı ne olmuş öyle ya, sekiro almayan alsın bence |
Beni 1 yıl kadar götürecek oyun var god of war ragnarok u şimdi alsam mı yoksa seneye daha iyi bir indirim olur mu acaba? Veya zam mı gelir:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
seneye ps-plus ile falan verirler diye umuyorum :) |
Gta+ aboneliğini kontrol ettiniz mi? Bitmiş olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valhalla nın Ps5 sürümünde vuruş hissiyatı var mı? Pc sürümü var fakat onda yoktu pek.. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mor1989 -- 22 Kasım 2024; 19:50:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dijital hocam :) teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunların işine belli olmaz hocam da beklemek daha iyi gibi teşekkür ederim:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha geçen gün 159 a mı ne indirimdeydi. Hadi bu neysede 2013te çıkmış ps3ten gelme cod ghost 2500 tl season passlisi 3899 Tl < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |