Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3947. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Cun8Tr Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
79.294
Cevap
1.645
Favori
4.044.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39453946394739483949
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşin kötü yanı bu indirimlerin düşük olması değil bence. Biz indirim oranlarının yükselmesini bekleriz ama o oranlar yükseldiğinde ana oyun fiyatının aynı kalacağının garantisi yok. [sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] 

Eskiden %60 olmasını falan beklerdim ama artık %30 görsem bile istiyorsam alıyorum.

• SpecialForcesTR_ kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum, souls serisini alırım diyordum kaç yıllık oyunlar hâlâ 1000 TL, param indirimde bile Sekiroya ancak yetiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Uncharted serisini hangi sıra ile oynamalıyım.

Playstation'ı ve plus'ı yeni aldım. Bilgisayar oyunculuğuna da uzun zamandır uzağım.

Tür farketmeksizin konsolda mutlaka oyna dediğiniz birkaç öneri yapabilir misiniz ?

• The MasteR T kullanıcısına yanıt

god of war, god of war ragnarök,last of us,gta 5.ben uncharted'dan sonra bunları oynadım

• HighLimit kullanıcısına yanıt

Sekiro ya zam yapmayi unuttu From Software diğer dark souls serisi ve Elden Ring zamlandi hep. Sekiro yu fark etmediler daha yakinda onunda fiyatını güncelleyebilirler.

• Kronik Farenjit K kullanıcısına yanıt

Valla ben hariç bir kişi daha aldı sanıyorum, neye göre belirliyorlar bunu anlamadım. Ben şansa uzattım diyelim bu fiyattan.

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt

Activision'ın elinde hocam o. Fiyatını güncelleme ihtimalleri çok yüksek.

• Johnwick4 J kullanıcısına yanıt

Arkadaşın dediklerine ek olarak hangileri indirimde bilmiyorum ama ;

Battlefield 1

Doom

Bulletstorm

Rage 2 ( Senaryosu tırttır ama oynaması keyiflidir)

Titanfall 2 ( bence senaryosu en iyi ps4 oyunlarından)

Bunlar dışında ubisoft oyunları Far Cry ve Division diyebilirim. Tam savaş atmosferi olmasa da Fps diye yazdım bunları da.

• SpecialForcesTR_ kullanıcısına yanıt
    TieBreak oynamadım hocam. O yüzden karşılaştıramam. Ama TopSpin aldığına değer.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

Bunu bilmiyordum olabilir. Activision modern Warfare 2019 u da unuttu zaten. Bir ara toptan uçuracaklar bunları da muhtemelen.

• Arkadaşlar , gençler
    Cahil cahil birkaç sorum olacak. Benim oyun kültürüm sıfır. Çocuğa ps5 aldık. Plusta kendime hesap açtım onu da aileye ekledim. Şimdi deluxe alıcam. Benim hesaptan aldığım plusı ve oyunları çocukda kullanabilecek mi. Yoksa onun hesaptan mı alayım.Bir de çocuk için ve birlikte oynayabileceğimiz oyun tavsiyeleri rica ediyorum. çocuk 8 yaş erkek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refesher53 -- 22 Kasım 2024; 17:50:29 >
  • refesher53 R kullanıcısına yanıt

aynı konsolda ise herhangi bi hesaptan almaniz yeterli her hesapta oynayabilirsiniz hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Bunu bilmiyordum olabilir. Activision modern Warfare 2019 u da unuttu zaten. Bir ara toptan uçuracaklar bunları da muhtemelen.

Hocam MW 2019 a tekrar bakarsanız yeni fiyat şok edici.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zurnalog kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Çocuğunuzun yaşı kaç bilmiyorum “ it takes two “ önerebilirim.

Concrete Genie çocuğunuz ile oynayabileceğiniz mükemmel bir oyun ve yanlışım yoksa oyun kataloğunda mevcut. Guns Gore Cannoli 1 ve 2 de keyifli oyunlar. Lego oyunları da katalogda mevcut, onları da çocuğunuz ile oynayabilirsiniz.

• Iyiki usa psn kullanıyorum diyen arkadaş vardı usada standart psn 72 dolar nesi uygun bunun. Deluxe fiyatına essential.

dragons dogma 2 almıs 39dolara tr parası ile 1400ü geçiyor. Üstelik indirimli fiyatı o. Trde indirimli 1377ye aldım.

last of us 2 ys psnde indirimli 39.99 dolar trde 999 tl[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 22 Kasım 2024; 17:52:32 >
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt

Tebrikler üstad. Bullestorm şu ana kadar oynadığım en keyifli oyun diyebilirim. Tadı hala damağımda[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] 

• The MasteR T kullanıcısına yanıt

TLOU serisi ve Uncharted serisi oyun dünyasının nirvanası. Uncharted Nathan Drake Collection içerisinde ilk 3 oyun var. İlk onlarla başlayabilirsin. İyi oyunlar şimdiden.

• Arkadaşlar selam aylık paket aldım geçenlerde şimdi indirimden yararlanamıyorum bir yolu var mı

• 
Sayfa: önceki 39453946394739483949
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.