PS plus indirimleri yılbaşı tekrar oluyor mu ? Bu dönem çok zayıf yılbaşında daha yüksek olur mu acaba diye merak ettim. |
Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3946. sayfa)
-
-
Yıllardır yılbaşından sonra fiyatı düşen bir şey hiç görmedim. Hep zam gelir, sabit kalırsa da dua edilir.
-
Yılbaşı indirimleri(eğer varsa) yılbaşından önce olur. Yılbaşından sonra fiyat düşer mi diye bir soru sormadım. ?
-
Arkadaşlar Astro Bot Endonezya ve Hindistan Psn dışında hangi bölgelerde Türkçe bilen varmı. Brezilya sayfasına baktım orada da Türkçe yer alıyor ama Us Psn sayfasında da Türkçe var. Bildiğim kadarı ile Us tarafında Türkçe olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaislar fps savaş güzel sürükleyici modu olan bir oyun var mı? cod lardan sıkıldım onlinedda da iyi değilim zaten. oynama zevki olsun.
cod infinity vardı. sevmiştim. öneri alabilirim ps4
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yılbaşı indirimi de olacak evet. İndirim oranları değişir mi bilmem.
-
Yanlış hatırlamıyorsam yeni yıl indirim oranı daha iyi oluyordu. Fakat bu durum oyundan oyuna değişiklik gösterir bence. Plus için de aynı olabilir, %50 de olabilir net bir şey yok. İndirime girmeyen oyunlarda da farklılık olabilir.
-
İndirim de fayda etmiyor ki artık. Kaç senelik oyunlar bile pahalı. Rezillik gerçekten. Söylenecek çok şey var da işte, neyse...
-
Plus yılbaşında dahada düşer mi
MEvcut Deluxe üyesine indirim vermemek nedir arkadaş. Bu nasıl hainliktir
-
Bende alamadım hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Efsane ama tie break ondan daha sim diyenler var kararsız kaldım
Teşekkür ederim ayrıntılı bilgiler için. Topsini es geçip Tiebreak alayım sağolun.
Topspin 2599dan 858e yüzde 67 ile inmiş
Tiebreak 2099dan 1365e yuzde 35 ile inmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 22 Kasım 2024; 16:5:32 >
ozaman extra alıp bir sonraki indirimde deluxe mi yükseltmek mantıklı
-
DEAD SPACE AYLIK oyunlarla gelmişti sanırım yeni plus yaptırdım bunu oynayamıyor muyum
-
Aynı rezilliği devamlı yapıyorlar maalesef. Her plus indirimi genelde üyeliği olmayanlara yönelik oluyor.
-
FPS olarak değil de TPS oynarsan Sniper Elite V2, Sniper Elite 3, Sniper Elite 4, Sniper Elite 5, Zombie Army Trilogy, Zombie Army 4 ve Strange Brigade işine yarayabilir. Wolfenstein The New Order, Wolfenstein Old Blood ve Wolfenstein 2 FPS olarak iyidir eğer oynamadıysan.
-
Şöyle bir girip Stealer Blade'e bakayim dedim. 2800tl'den 2000tl'ye düşmüş, arkadaş gerçekten bitmiş bu store. Dalga geçiyorlar resmen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gta 5 219 liraya dusmus
hayır geçmişe dönük verilmiş aylık oyunları oynayamazsınız. Verildiği ay abonelik olmalı ve kütüphaneye eklemiş olmanız lazım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X