Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3965. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: istanblue001 , Bykclk Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
80.766
Cevap
1.690
Favori
4.176.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39633964396539663967
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bioloq

Merhaba TLOU alacagim da. The Last of us 1 ve The Last of us remake var hangisini almaliyim, aralarindaki fark nedir. Ilk once hangisiyle baslamam gerekiyor. Ikisi arasinda sadece görsel optimizasyon farki mi var yoksa oyun içerigi de farkli mi?
    Plus deluxe varsa oradan indirin Part 1i. Tam fiyat ödemeyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dumanus kullanıcısına yanıt
    Oynanamaz hocam. Satın alman gerekiyor. Sadece verdiği aylık 3 oyun içerisinde ise oynanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme sürümünü kütüphaneye eklediğim oyunu nasıl satın alıyordum?
    Bir de TLOU Part 2 aynı şekilde. İndirim varken alayım dedim alamadım.

[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 30 Kasım 2024; 23:11:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    PS5 | Hogwarts Legacy yazan yere tıklayın, seçenekler çıkacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    Hocam bu şekilde çıkıyor ancak seçtiğimde önceki görsel gibi açılıyor.
    Düzenleme: Konsolu açıp oyunu görüntüle dediğimde satın alma seçeneği çıktı. Teşekkür ederim. TLOU Part 2yi satın alıyorum. Part 1 artık kütüphaneden kalkmaz diye düşünüyorum nasıl olsa Sony yapımı bir oyun.

[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 30 Kasım 2024; 23:17:4 >

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt

Andoid mi hocam telefon? Normalde orada fiyatı görüp tıklayınca sepete ekleyebilmeniz lazım. Bir de PC üzerinden bakın sepete atılıyor olması lazım. Ayrıca PS5 üzerinden de 3 noktalı sürüm seçme kısmına basarsan orada da fiyat çıkıp sepete atabilirsin.

Hogwarts Legacy PS5 Sürümü

https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1018-PPSA01603_00-HOGWARTSLEGACY01

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, biraz önce mesajı düzenlerken yazmışsınız. Konsoldan yaptım dediğiniz gibi. PS Mobil uygulaması ios sürümü.

• Selam arkadaşlar benim ps plus üyeliğimin bitmesine 1 ay var fakat indrimden yararlanıp başka hesap açıp playstation a eklesem esas hesabımda kütüphaneme eklediğim aylık oyunları oynayabilir miyim?

• Ice_Sh@dow kullanıcısına yanıt

Yok hocam oynayamazsın. Essential ile verilen aylık önceden kütüphanenize eklediğiniz oyunları oynayabilmeniz için o hesabın kendisinde Plus üyeliği olması gerekiyor.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam mecbur indirimsiz fiyattan alacağız artık napalım . 🤨

• fifa25 daha uyguna gelir mi 1500 tl black friday.

bir de psn plus için yıllık abonelik ücreti almak mantıklı mı

• Bi sorum olacak grid legend oynayana var mı? Tavsiye eder misiniz. Yoksa ben gt 7 var o varken gerek yok mu?

• Johnwick4 J kullanıcısına yanıt
    Hocam sipay iadesiyle fc25 1300tlye geldi.

• Uncharted 4 plusta olmasına rağmen kütüphane için de satın alan var mı acaba? Bu fiyatlara kalıcı olarak kütüphaneye eklemek mantıklı geliyor. Bir taraftan da gereksiz harcama yapmayayım diyorum. Destek bekliyorum 😂

• Ronades R kullanıcısına yanıt
    Oyunu tekrar oynarım dersen satın al ama 1 defa oynayacaksan bence gerek yok

• Ice_Sh@dow kullanıcısına yanıt

Yılbaşında yine plus indirimi gelir büyük ihtimalle. Üyeliğiniz bitinceye kadar beklemek mantıklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 1 Aralık 2024; 20:29:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sebom kullanıcısına yanıt
    Plustan kaldırırlar diye hocam. Horizon geçenlerde kaldırıldı mesela.

O zaman kesin alın hatta ps4 versiyonu alın uncharted 4 ve 5 i sonra da 100 tl ye ps5 e yükseltin

En fazla iki kere oynayacağın bir oyunu almaya gerek yok. Uzun zamandır katalogda sony oyunları, istisnalar hariç daha da uzun süre kalır. Oyunu daha önce oynadıysan hiç gerek yok zaten.

Ben bir oyunu platin yapana kadar oynarım, bazen 2 veya 3 bitirmede platin yaparım, bazen ise tek bitirmede yaparım. Platin yaptığım oyunu bir daha oynamam. Benim için sonsuza kadar bitmiş demektir. Beş sene sonra çok daha farklı oyunlar oynarım, yıllarca aynı oyunu oynayacak halim yok, zaten sıkıyor belli bir süre sonra, heyecanı kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pirate19 kullanıcısına yanıt

Ben aldım hocam 1 yıllık 1.918 den. Hatta 1 yıl daha veriyor. Onu da kart ekstrem 3 aralıkta kesilecek ve o zaman alacağım. Fakat benim arkadaşa çıkmıyor.

• 
Sayfa: önceki 39633964396539663967
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.