|
Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3963. sayfa)
-
-
Hayır iade edemezsiniz aynı şekilde benden de çekti sonra uğraşmadım maile cevap bile gelmediği için. 1 ay sonra gelen cevapta da otomatik ödemelerde iade olmadığı söylendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 28 Kasım 2024; 13:32:32 > -
Ps plus indirimi bitti mi? Bana 2700 çıkıyor senelik üyelik -
Arkadaşlar, deluxe uyeliğim var şubat 2025'te bitiyor. İndirimden yararlanmak istiyorum ama indirimli fiyat vermiyor. Normaş fiyat veriyor. Ne yapabilirim. -
Benim de 4 aralık'ta bitecek üyeliğim. Hazır düşmüşken yenileyeyim diyorum fakat eski fiyat çıkıyor hala.
-
Cyberpunk yakın zamanda daha düşmez sanırım de mi?
-
Artık bu fiyattan daha düşüğünü görebileceğimizi sanmıyorum hocam. Yılbaşından sonra daha da artar hatta -
Biraz konu dışı olacak.
Playstation The Concert duyuruldu. +200 konuma gidileceğini söyleniyor. Nisan 2025’te başlıyor konserler.
Şimdilik Türkiye yok umarım eklerler
PlayStationyoutubehttps://www.playstation.com/en-us/theconcert/ Immerse yourself in a groundbreaking live music event that brings the most iconic gaming soundtracks to life. PlayStation | The Concert will transport you into the epic worlds of God of War, The Last of Us, and Horizon franchises, Ghost of Tsushima, and many more. Experience a stunning fusion of multi-layered visuals, immersive surround sound, and an all-star ensemble blending classical and modern instruments. The legendary scores from composers like Gustavo Santaolalla (The Last of Us), Joris De Man (Horizon), Ilan Eshkeri (Ghost of Tsushima), and Bear McCreary (God of War) will reach new heights in a deeply immersive live concert experience. Don't miss this extraordinary opportunity to experience the stories of these beloved games like never before. #playstation #ps5 #ps4https://www.youtube.com/watch?si=EiLgmHFcaDY-pYV3&v=RMIueGVkN4w&feature=youtu.be
-
KONU DIŞI:
Burada çok fazla Playstation oyuncusu olduğu için yazmak istedim.
İnternette de çok fazla bilgi bulamadım ne yazık ki.
Ps4 veya PS5'te HyperX cloud III kullanan var mı? Deneyimlerini merak ediyorum. Yabancı kaynaklarda da çok fazla bir şey göremedim.
-
KONU DIŞI
Turkcell Pasaj'da şu an DualSense 3.199 TL ve ilk üye olanlara 250 tl indirim mevcut. Yani toplam 2.949 TL'ye geliyor. Satıcı Turkcell. Siyah ve beyaz renkler var. İndirim için KASIM250 yazmanız gerekiyor ve tüm kartlara peşin fiyatına 6 taksit var. Benim gibi kol almayı düşünenler için paylaşmak istedim. İyi forumlar.
-
5 aralığa kadar devam. Aktif üyelere yok galiba ekleme yapamıyorsun -
Var. Ben aldım -
Var da 2700 çıkıyor ekranda arkadaşın dediği gibi -
Ps Plus olsa bile bu alınır mı ? Sonuçta plusta bu oyun var sanıyorum değilmi ? bir farkı varmı birbirinden ?
-
Farkı yoktur ama benim ps plus üyeliğim yok -
İndirimli fiyattan mı?
-
Kaçırdım yaa
Adres girecem filan derken gitti
-
Ps5 slim dijital aldım arkadaşlar. Ps plus için deluxe mü mantıklı? Fifa için aldım cihazı. -
Sadece Fifa için ise Essential paket bile yeterli olur hocam.
-
Bugün Extra paketi aldım, Uncharted Collection paketini indirmek istedim ama Deluxe pakete dağilmiş mecbur paketi yükseltmek zorunda kaldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X