Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3964. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
79.285
Cevap
1.644
Favori
4.043.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 39613962396339643965
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Playstation mobil uygulamasında En son oyananlar bölümü eski. Burayı nasıl güncellerim. Yeni oynadığım oyunlar listede görünmüyor.

• Inferioress kullanıcısına yanıt
    Deluxe pakette kayda değer diyebileceğiniz hangi oyunlar var hocam?
  • lajsuney kullanıcısına yanıt

oynanıyormuş bende yeni öğrendim ama elim alışsın diye dualsense ile oynamaya çalışıyorum

• mhmthntr kullanıcısına yanıt

Henüz hiç bakmadım hocam ama genelde Ps One klasikleri ve 2-3 saatlik oyun deneme şansınız oluyor.

• Arkadaşlar bu pri hak olayı var ya birden fazla pri hak satın alabiliyor muyuz? Yoksa bir cihazda bir tanemi birinci hesap oluyor?
  • Bykclk kullanıcısına yanıt

Yanlış hatırlamıyorsam hocam 16 tane pri hak tanımlanabiliyor.

• Inferioress kullanıcısına yanıt

iyiymiş o zaman birden fazla ortak üyelik alınabilir aslında bu şekilde ps oyunları bayağı ucuza geliyor bilgisayardan falan

• arkadaşlar psn aboneliği aldığım zaman oyunları indirimli fiyattan mı alıyorum yoksa yine normal fiyatından mı? mesela fc25 i 1449 tlden mi alacağım yoksa daha düşük bir fiyattan mı? ona göre abonelik alacağım da

• gocaman52 G kullanıcısına yanıt
    Fifayi abonelik almadan da 1449 tl ye alabilirsin. Ama abonelik olmadan online oynayamazsin. Bazi oyunlar abonelige ozel indirime giriyor ama fifada su an oyle bir sey yok
  • saetasdealtosbalcones kullanıcısına yanıt
    Ben de aynısını yapacağım. Yarın fc25 alacağım. Ardından ps plus alacağım.

Evet istediğiniz oyunu ortak alıp bitirip satabilirsiniz.

Evet, diğer arkadaşın da belirtmiş olduğu gibi konsolda aynı anda 16 adede kadar hesap tanımlayabiliyorsunuz, hepsini pri kullandığınızı varsayarsak 16 adede kadar pri hesap kullanabilirsiniz  

Hocam bende aynı sorundan şikayetçiyim. Ps5 otoyu aldık, Deluxe aldım, çocuklar istedi 1-2 oyun satın aldık, Spiderman , Sonic, vs. Şimdi yeni üyelik açsam bu oyunları aktarabilir miyiz? Yada tek cihazda 2 psn hesap ile her iki hesapta ki oyunlar oynanabilir mi?
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan konsol paylasimini etkinlestirirseniz her hesaptan oynarsiniz
  • pirate19 kullanıcısına yanıt

Acaba satın alındığı zaman mi indirim yansıtılıyor

• Hesabım US bolgesi. TR PSN'den 1 yıllık extra aldığım zaman, ana hesabımda bulut depolamayi kullanabilir miyim arkadaşlar? konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • Esoterickk kullanıcısına yanıt
    Kullanamazsin

Biliyordum ama emin olamamıştım hocam. Dün 120 dolar yükleyip 1 yıl premium uzattım. İyi bari, pişman olacağım bi durum yokmuş neyse ki. Bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 30 Kasım 2024; 16:19:17 >
  • FlightClub kullanıcısına yanıt

Ben Londra'dakine gitmeyi düşünüyorum

• Arkadaşlar mesela ps plus a rdr2 ücretsizdi mesela oynanıyordu ya sonra rdr2 plustan kalkınca satın alınmadığı için artık oynanmıyor mu
  • 
Sayfa: önceki 39613962396339643965
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.