Konu Dışı: Playstation mobil uygulamasında En son oyananlar bölümü eski. Burayı nasıl güncellerim. Yeni oynadığım oyunlar listede görünmüyor. |
Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3964. sayfa)
-
-
Deluxe pakette kayda değer diyebileceğiniz hangi oyunlar var hocam? -
oynanıyormuş bende yeni öğrendim ama elim alışsın diye dualsense ile oynamaya çalışıyorum
-
Henüz hiç bakmadım hocam ama genelde Ps One klasikleri ve 2-3 saatlik oyun deneme şansınız oluyor.
-
Arkadaşlar bu pri hak olayı var ya birden fazla pri hak satın alabiliyor muyuz? Yoksa bir cihazda bir tanemi birinci hesap oluyor? -
Yanlış hatırlamıyorsam hocam 16 tane pri hak tanımlanabiliyor.
-
iyiymiş o zaman birden fazla ortak üyelik alınabilir aslında bu şekilde ps oyunları bayağı ucuza geliyor bilgisayardan falan
-
arkadaşlar psn aboneliği aldığım zaman oyunları indirimli fiyattan mı alıyorum yoksa yine normal fiyatından mı? mesela fc25 i 1449 tlden mi alacağım yoksa daha düşük bir fiyattan mı? ona göre abonelik alacağım da
-
Fifayi abonelik almadan da 1449 tl ye alabilirsin. Ama abonelik olmadan online oynayamazsin. Bazi oyunlar abonelige ozel indirime giriyor ama fifada su an oyle bir sey yok -
Ben de aynısını yapacağım. Yarın fc25 alacağım. Ardından ps plus alacağım. -
Evet istediğiniz oyunu ortak alıp bitirip satabilirsiniz.
-
Evet, diğer arkadaşın da belirtmiş olduğu gibi konsolda aynı anda 16 adede kadar hesap tanımlayabiliyorsunuz, hepsini pri kullandığınızı varsayarsak 16 adede kadar pri hesap kullanabilirsiniz
-
Hocam bende aynı sorundan şikayetçiyim. Ps5 otoyu aldık, Deluxe aldım, çocuklar istedi 1-2 oyun satın aldık, Spiderman , Sonic, vs. Şimdi yeni üyelik açsam bu oyunları aktarabilir miyiz? Yada tek cihazda 2 psn hesap ile her iki hesapta ki oyunlar oynanabilir mi? -
Ayarlardan konsol paylasimini etkinlestirirseniz her hesaptan oynarsiniz -
Acaba satın alındığı zaman mi indirim yansıtılıyor
-
Hesabım US bolgesi. TR PSN'den 1 yıllık extra aldığım zaman, ana hesabımda bulut depolamayi kullanabilir miyim arkadaşlar? konu hakkında bilgisi olan var mı? -
Kullanamazsin -
Biliyordum ama emin olamamıştım hocam. Dün 120 dolar yükleyip 1 yıl premium uzattım. İyi bari, pişman olacağım bi durum yokmuş neyse ki. Bilgilendirme için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 30 Kasım 2024; 16:19:17 > -
Ben Londra'dakine gitmeyi düşünüyorum
-
Arkadaşlar mesela ps plus a rdr2 ücretsizdi mesela oynanıyordu ya sonra rdr2 plustan kalkınca satın alınmadığı için artık oynanmıyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X