|
Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3954. sayfa)
-
-
Evet hocam aynı gün içinde yapmıştım. -
Bedava bu oyun için
-
Hocam amazon'da falan hep 1000 ve katları şeklinde ps card var india için mesela bu oyunun da fiyatı küsüratlı 3300 se 4000 rupi almak gerekiyor sanırım. Ya da başka bir yolu var mı direkt kendi fiyatından alabilmenin?
-
TR Store'da yarı fiyatı hocam.
-
TLOU2 %20'yle oldukça düşük bir indirim aldı. Daha önceki tecrübelerinize dayanarak yılbaşı indirimleriyle black friday indirimleri arasında indirim oranı farkı olur mu ne dersiniz?
Şöyle de bir durum var, baz fiyatı 1250'den 2500'e çıkarırlarsa yılbaşı indirimlerine kadar %50 indirim gelse ne olacak...
-
Cyberpunk 2077 ultimate edition'a Phantom Liberty DLC side dahil mi ?
-
Evet dahil.
-
CD fiyatı 900 civarında sahibindende :) -
Selamlar kardesim 2 gun once aylik olarak extrayi almis simdi deluxe e gecmek istiyorum ancak 12 aylik deluxe secemiyorum birde aradaki farki hesaplamiyor yukselt dedigimde aylik fiyatini tekrar cikariyor karsima nedendir ? -
Pasific drive oyunu radarimda idi indirimde, oyun hakkinda bilgisi olan var mi sizce alinir mi dostlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 24 Kasım 2024; 1:30:20 > -
Harbiden ya bunun için mi bekledik.
Kampanyalar görmüş tecrübeli arkadaşlar bu fiyat iyi mi sizce?
-
Bu sorunun cevabini bilen yokmudurr ;/quote:
Orijinalden alıntı: cankara35
Kardes hesabindan plus uyelik alsam kuzenimdeki ps4 ve bendeki ps5 ile ortaklasa kullanabilirmiyiz ? -
Hocam yükseltme fiyatı nedir acaba PS4 sürümü alıp yükseltmek istiyorum da genelde PS5 versiyonu 500 küsur olurdu indirimde simdi de indirime acmamislar. -
Kullanırsınız hocam plus üyeliğinde de kardeşlik yapılabiliyor -
Tesekkur ederim cok saolun -
Rica ederim -
Ben riske girmedim aldım akbank 500tl indirimi ile 500tl ye geliyor tlou2 ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma98 -- 24 Kasım 2024; 12:34:59 > -
Türü farklı fena oyun değil hocam biraz izleyin hoşunuza giderse alınabilir -
Bu site kullanılabilir hocam:
https://www.eneba.com/tr/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 24 Kasım 2024; 12:57:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X