Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4021. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
80.504
Cevap
1.681
Favori
4.145.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40194020402140224023
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gamepassde böyle işliyor psn plusda bu şekil işliyor diğer sistemleride bu şekil kurmuşlar sen 6 ay oyna gerisine bakarız artık deyip son 1ay kala bildiri geliyor şeklinde 5yıl 6yıldır sistem bu şekil üstad gamepass çıktı çıkalı bu şekil diğerleride bunu takip ediyor

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ben her hafta farklı geliyor diye düşünmüştüm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • deluxe kataloğuna eklenen indiana'yı deneyin mutlaka oynaması keyifli 👌🏻 istanbul'da geçen bir bölümde var.

[sizer]Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HighLimit kullanıcısına yanıt

Süs bebek gibi vitirine koyup izleyin o zaman kalkışını izlersiniz. En az 1 2 sene belkide komple kalacak oyun için evham niye. 500 saat oynanqcak hali de yok. Bunca sene plusa neden gelmedi diye sızlananlar şimdide 2 gün olmuş ne zaman kalkar teleşında te allahım...

• Selamlar deluxe üyeliğim var, the last of us 2 ps5 için bedava verilmiyor muydu

• Arkadaşlar ben çok yeni ilk defa geçen hafta aldım ilk digital oyunumu , geçmişteki indirimleri falan bilmiyorum.

Call of duty modern warfare 1-2-3 almak istedim en cok sevilen bunlarmis gecen hafta bir arkadas demisti,

2-3 de indirim gozukuyor fakat 1 de indirim yok.

Bu fiyatlarla almak mantikli mi ? Indirim cok sik gelen bir durum mu ? Beklemeli miyim sizce ? Yoksa kacirma dediginiz bir fiyat araligimi ?

Bilgisi olan arkadaslar bilgilendirme yapabilir mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: chuckchucky

Selamlar deluxe üyeliğim var, the last of us 2 ps5 için bedava verilmiyor muydu
    remake olmaayan ps4 sürümü veriliyor

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Karakterin kontrolü nasıl? Tank kontroller varsa bayar bu devirde

• zepharoth kullanıcısına yanıt

çok rahat oynanıyor hocam 👍🏻 bende bu yüzden şans verdim oynadım yoksa benimde tahammülüm yok eski dinamiklere kontrolere 😅

• oksiladoo O kullanıcısına yanıt

mw serisi derken yeni çıkanlar kastedilmiyor. yeni çıkanlar hem pahalı hem vasat oyunlar. aşağıda paylaştığım iki oyun 1 ve 2.oyunlar. bunlar efsanedir. 3.oyun ps4te yok maalesef.

bunlar indirimli fiyatı değil, indirim gelince %50 falan yiyordu bedavaya geliyor yani.

store.playstation.com
    Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0002-CUSA05379_00-CODMWRTHEGAME001

store.playstation.com
    Call of Duty®: Modern Warfare® 2 Campaign Remastered
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0002-CUSA07904_00-CODMW2RSTANDARD1

• Hell-Riegel kullanıcısına yanıt

store.playstation.com
    Call of Duty®: Modern Warfare® II - Cross-Gen Paketi
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0002-PPSA07950_00-CODMW2CROSSGEN01

store.playstation.com
    Call of Duty®: Modern Warfare® III - Cross-Gen Paketi
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0002-PPSA07950_00-CODMW3CROSSGEN01

Hocam bunlari almaya gerek yok mu ? Ben yanlis oyunlara mi bakmisim ?

hocam benim attıklarım 2007-2009-2011 yıllarında çıkan cod mw serisi. sizin attıklarınız 2019 ve sonrasında çıkan, eski serinin hikayesini yeniden yorumlayarak yaptıkları oyunlar ama multiplayer oynamayacaksanız o fiyatlara asla değmezler. eski seri efsane olan seri, yenisi ucuz ve kötü bir kopyası. hiç oynamasanız da olur hikaye açısından. idare eder bir bilgisayarınız varsa gamepasse eklenince o zaman deneyebilirsiniz.

hem fiyat açısından hem de kalite açısından attığım eski oyunları tavsiye ederim.

Yok hocam ben zaten cok yeniyim multiplayer falan oynamam ,

Hocam size zahmet olacak ben bulamadim ,

2 tane atmissiniz ya , en son oyunu da atabilir misiniz , serinin hepsini alayim hocam playstation icin , bilgisayarim yok oyun icin.

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin

serinin 3.oyunu 2011 yapımı hocam, o oyunu yenileyip ps4'e getirmediler. sadece ilk 2 oyun grafik güncellemesi aldı. 3.oyun yok yani şu an için.

Anladim hocam ps4 ps5 te oynayamiyoruz cok tesekkur ederim hocam

Youtube da oyun adi yaziyorum birinci bolumleri izliyorum ayni oyun farkli seyler cikiyor ondan anlamamistim.

2500 lerden 1250 lere dusmus en son cikani oynuyorlar diye dusunuyordum digerleri nispeten cok ucuz kaliyor ondan anlayamamistim.

Bu ikisini oynayinca diger en son cikan guncelleri pahali olanlari almaya gerek yok degil mi hocam tavsiye etmiyorsunuz ?

Yenilerin hikayesi kötü hocam. Arada PlayStation plus ile Cod oyunları ücretsiz verilebiliyor, plus verirse oynanır ama 1.200 tl asla verilmez. Coddur her türlü oynanır diyordum ama geçen yıl çıkan cod mw3ü gamepass ile oynayayım dedim, o kadar kötüydü ki ilk defa bir cod oyununu yarım bıraktım.

• Resident evil 2 plus oyun kataloğundan kaldırıldı mı?

• Uykuusuz kullanıcısına yanıt

Evet.

• Dr.Berat kullanıcısına yanıt

Ps4 sürümü kurduktan sonra ucuza upgrade seçeneği veriyormu üstad

• ISKA kullanıcısına yanıt
    Önce 4ü bitireyim sonra 2 yi oynarım dedim gitti güzelim oyun ya. Nereden takip ecebilirim hocam bu silincekleri falan?

• 
Sayfa: önceki 40194020402140224023
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.