Pedagojik açıdan soruyorsanız, lego oyunları bile şiddet içerdiğinden çocuklara uygun değil. Bunlari yasaklayan aileler var ;)) Oyun ve film tercihi insanın karakterine göre farklılık gösterir.. Benim yaşım 12 iken 13.cuma 13.katta dehşet korkmama rağmen oturur izlerdim.. ilk korku oyunum RE1'i 16 yaşında oynayıp bitirdim. Ama oğlum 12 yaşında ne oyunlar aldım mortal kombat lego uncharted it takes two, unravel 1 - 2.... hiçbirine bakmıyor, varsa yoksa FC25 ;) Ama arkadaşım 13 yaşındaki oğluyla oturup bütün iki kişilik it takes two gibi lego gibi oyunları oynayıp bitirdiler... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (4020. sayfa)
-
-
Evet pedagojik açıdan sormuştum, fc24 oynuyor, bir de lastofus I bitirmiş ama bi baktım oyun şiddet içeriyor yaşına hiç uygun değil, kontrolü elime alayım dedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla tlou 1 bitirdiyse bravo, ama gelişimine zarar verebilir tabii.. sakin yapılı biri olduğum için korku şiddet bende çok bir problem olmadı şimdilik ;))
Çocukları nelerden koruyacağımızı şaşırdık, aman zombi oyunundan bişey olmaz desen tlou 2 direkt eşcinsel ilişki var.. bazı insanlar bu sorun ve oyundaki zombi teması çok masum kalıyor ;))
Youtubedan oyun videoları izleyip çaktırmadan çocuğu güzel oyuna yönlendirebilirsiniz.. Ama "güzel" tercihi tamamen size, hayat görüşünüze kalmış..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
psn plus delüxe üyeliğim var god of war ragnaroku daha önce deneme sürümünü indirip silmiştim şimdi oyun ücretsiz olmuş fakat bende tekrardan indir çıkmıyor ücret gösteriyor ne yapabilirim
-
lego'yu yasaklayan aileden birisi de benim :)
genelde bu çocukların yetişme durumuna göre değişiyor. ben çocukken hiç etkilenmezdim ama çocuğum aşırı etkileniyor. geçen günlerde 10 yaşlarında yeğenim it takes two oynarken bile etkilendi.
oyun olayı çocuklar için gerçekten hassas konu. ince eleyip sık dokumak lazım.
-
18 Şubat'ta kütüphaneden kaldırılacak oyunlar:
- The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition
- Tales of Arise (Auto pop-up var)
- Tales of Zestiria
- Tales of Symphonia Remastered
- Tales of Vesperia: Definite Edition
- Outriders (Auto pop-up var)
- Scarlet Nexus (Auto pop-up var)
- Bulletstorm: Full Clip Edition
-
Arkadaşlar oyunların üzerinde böyle arkaplanları kırmızı olan, altında PEGI falan yazan koca koca rakamlar var. Bunlar ne işe yarıyor bilen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsi de sağlam oyunlar. Aynı anda kalkması kötü oldu...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaş sınırı o hocam. "Pegi 16" yazıyorsa anlaki 16 yaş üzeri için uygun.
Tecahül-ü Arif yapıyorsunuz gibi geldi bana :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazzow -- 21 Ocak 2025; 15:43:2 >
Beyler FC25 plus kataloğuna gelir mi sizce? Gelmez derseniz store üzerinden indirime yine girer değil mi? Sadece single player, arkadaşlarım geldiğinde filan oynamayı düşünüyorum.
-
nisan mayıs bandında plus kataloguna da gelir ea play kataloguna da. ea play zaten kesinlikle oluyor ama oyun rezil olduğu için plus'a da ekleyip daha fazla fp satmaya çalışırlar en geç mayıs ayında.
-
"Ukalalık" diyoruz biz daha ziyade...
Burada konuşulan veya bahsi geçen zaten yaş sınırı değil, çocukların etkilenip etkilenmemesi.
Yaş uygunluğu ayrı konu olabilir de, çocuğun kendisinin başka bir korkusu vardır, başka bir şeyden rahatsız olur, şu bu..
Ancak kimisi anlayamıyor tabi, ya da anlamak istemiyor. Çocuğu da yoktur, bir şey yaptığını sanabiliyor. Öyle kabul etmek lazım, ne yapalım...
-
Son indirimde 1150 TL'ye düşmüştü Sipay kart ile 1000 küsüre geldi. Ben de single ağırlıklı ve arkadaşlar ile aramızda oynamak için aldım.
Beklenir hocam o zaman, gerek yok fazladan vermeye
-
Bende deneme sürümünü indirmiştim hatta 21 ini bekliyordum silmeden oynayabilir miyim diye. Yeğenlerim sagulsun silmişler. Sizin mesajdan sonra telefondan app aracılığıyla baktım sıkıntı yok kütüphaneye ekledim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
GoW ne zamana kadar kütüphanede kalacak?
-
En az 1 yıl kalır muhtemelen.
-
2 gün olmuş plusa gelmiş indirin oynayın kalkacağı zamanı şimdiden düşünmeyin. 2 günde kalkacak değil..
Her hafta çarşamba yeni indirimler geliyor diye biliyordum bu hafta geldi mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X