Şimdi Ara

!! PLAYSTATiON OYUNLARIMI YOKSA PC OYUNLARIMI !! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • playstationda elin kolun bağlı oyun oynuyorsun en azından onada mause takılsa güzel olur counter gibi oyunlar daha rahat oynanır arkadaş plastationda adamı vuracak diye baya uğraşıyo bence pc gibisi yok
  • arkadaşlar güzel şeyler yazmışsınız güzel ayrıntılar var oyunlar hakkında ama ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM SİZDE BİLİYORSUNUZ PS2 OLSUN PSP(PORTABLE ) X-BOX OLSUN ,GAMECUBE OLSUN OYUN KONSOLLARI HEP SIRF BU İŞ İÇİN YAPILMIŞTIR OYUN OYNAMA ZEVKİ ÜZERİNE KURULMUŞTUR VE BU KONU ÜZERİNDE ÇALIŞILMIŞTIR.EĞER PİYASADA PC AÇISINDAN SÖYLEMEK İSTİYORUM NORMAL KALİTEDE BİR EKRAN KARTI ALIP OYUNLARI SORUNSUZ ŞEKİLDE OYNAMAK İÇİN EN AZ 200$ VERMEK GEREKİYO AMA BU AYGITLARIN ZATEN TOPLAM FİYATI BU FİYATIN BİRAZ ÜSTÜNDE DİR VE İSTENİLEN OYUN ZEVKİNİ VERMEKTEDİR.
  • Arkadaşlar NFSUG2 yi ps2 da nasıl tükçe oynarsınız ki. Ben şu ansa oyunu tr oynuyorum ve gayet te memnunum ama yok ben ps2 cuyum diyenlere de diyecek lafım yok o onların bileceği iş.
  • ikisinin yeri ayrı. ama bazı adamlar varki grafik manyağı sen buna nasıl al ps oyna dersinki. bana ps oyunları genelde iğrenç grafikli zevkli oyunlar izlenimini veriyor. çok geri bir teknoloji ama zevkli oyunlar genelde. fakat yinede pcde iyi bir sistemde oynamanın zevkini hiç bir şeye değilşmem. şu an için tabi. ileride daha iyi bi sistem çıkar belki. mesela oyun konsollarını update edebilsek iyi olurdu. yani işlemcisini filan tek tek uğraşarak değil sadece grafik kartını yenileyerek. ve ya tek bi chip alarak.
  • subuti senin dediğine kesinlikle katılmıyorum, burnout 3ün grafikleri pcdeki yarış oyunlarının yüzde doksanından güzeldir, lütfen oynayın görün diyorum...

hellmarch arkadaşım, senin dediğin binlerce kişinin bir oyuna bağlandığı oyun tipine "MMORPG - Massively multiplayer online roleplaying game" denir ayrıca bu oyunların günümüze kadar çıkmış en babası olan star wars knights of the old republic serisi x-box için de yapılmaktadır, hatta serinin ikincisi pc'den önce (bu ayın 10u olması lazımdı, girin bakınwww.gamespot.com) x-box için çıkarıldı. Grafik olarak genelleme yaptığımızda tabi ki pc'nin altında kalıyor, haliyle bir ekran kartı parasına alıyorsunuz bu aleti. Şahsen ben düşük bütçeli bir insan olarak tabi ki gidip PS2 oynayacağım, yoksa 6 ayda bir kalkıp upgrade edemem bilgisayarımı. Ayrıca ben quake 1 den sonra pc'de oyun oynamadığımı söylemedim sana. Id software'in yaptığı ne kadar fps varsa oynadım, sierranın yaptığı ne kadar fps varsa oynadım, call of duty'i de bizzat kendim bitirdim. Fakat o zevki alamadığımı söylemiştim, anlatamadım. Bundan bir yıl öncesine kadar Playstationun lafı bile bana komik gelirdi, derdim ki nedir ki bir tekken, o da olmayıversin diye.. Fakat sonradan gördüm ki aldığım oyunların tamamı sardı.

Benim konsollarda en çok sevdiğim şey, kesinlikle şevk kırıcı şeyler yok. Yok efendim o ekran kartı hızlıdır ama dx9 desteği yoktur yok bu kart bu oyunu çalıştırmaz, yok ram yetmez, yok şunu kurman lazım yok gir şu patchi download et, ben bunlarla yıllarca uğraştım ve bunaldım, konsoldaki tak çalıştır olayını seviyorum. Ha bu benim fikrim, sizinki öyle değildir eyvallah....

Ayrıca PS2 sahibi olan insanlar için genelleme yaparak kedi ciğer ilişkisi diye bir tabir kullanmışsın, bence bu ayıp bir davranış. Sonuçta burası bir tartışma forumudur, herkes düşüncesini belirtmekte özgürdür. Benim favorim playstation 2 dir dedim ve bunu desteklemeye çalıştım fakat kesinlikle başka bir sistemin kullanıcılarına şöyledir böyledir demeden yaptım bunu... Yani playstation 2 kullanıcıları ılımlıdır, pc kullanıcıları şöyledir böyledir tarzında birşey hiçbir zaman söylemedim; söylemem, tarzım değildir. Banane kim nasıl sahiplenirse sahiplensin kullandığı şeyi. Ben sizi hiçbir yaratığa benzetmiyorum insandan başka, alındım yani. Lütfen saygıda kusur etmeyelim...

Sonuç olarak ikisinin de artıları ve eksileri tabi ki var. Mesela PS2de dönem ödevinizi yazamazsınız bunun ben de farkındayım, ama başlık oyun üzerine ve ben ps2 oyunlarını daha çok sevdiğim için benim favorim playstation 2dir. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguen -- 13 Aralık 2004, 21:03:37 >

• evet penguen arkadaşımız çok iyi deyin miş budur işte

Benim konsollarda en çok sevdiğim şey, kesinlikle şevk kırıcı şeyler yok. Yok efendim o ekran kartı hızlıdır ama dx9 desteği yoktur yok bu kart bu oyunu çalıştırmaz, yok ram yetmez, yok şunu kurman lazım yok gir şu patchi download et, ben bunlarla yıllarca uğraştım ve bunaldım, konsoldaki tak çalıştır olayını seviyorum. Ha bu benim fikrim, sizinki öyle değildir

ps2 abi (ps3)
  • 9800 ati ekran kartı ve 19 inc monitorle pc lerde oyun görüntüsü ve kalitesi 5+1 ses sistemi ile harika oluyor.
    PS2 oyunlarında en fazla 800x600 çözürlüğüne çıkabilen tv de görüntüden insan nasıl zevk alarak oyun oynayabilir.
    Ayrıca yıllardan beri pc de oyun oynayan birçok insan için ps2 joistiği ciddi sevilmeyen bir alet.
    Eskiden amiga zamanlarında kick off 2 oynarken astek joistikler vardı onlar bize kullanışlı geliyordu.
    Alışkan olmıyan biri için ps2 joistiğinin kullanımı rahatsız edici.
  • profesyonel oyuncu ps2 joystiğini kendi parçası gibi kullanır
  • aslında ben de ilk başta gıcık olmuştum joypad olayına, fakat alışmam uzun sürmedi, bence dualshock II denen alet baya bi ergonomik. Sadece fps oyunlar zor oluyo, onun için de arkadaş logitech bi mouse kullanıyodu bi de usb klavye tabi ki. zaten çocuk fps tarzını çok seviyo, bence de fps için pc daha rahat olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy

profesyonel oyuncu ps2 joystiğini kendi parçası gibi kullanır

Vay bea, çok hoşuma gitti laf, yarıldım, neredeyse imzama yazıcam... Bravo!

• 6800ultra'ya vereceğiniz paraya bir adet 6600GT ve 1 adet full donanımlı ps2 alabilirsiniz. Ya da tüm paraya 3 tane ps2 alabilirsiniz

Bence ps2'nin en büyük avantajları;

-Büyük ekranda oynayabiliyorsun(pc'de çoğumuz 17" veya 19" monitor'e sahibiz yani 40-45 ekran fakat 72 veya daha yüksek bir tv de süper olur)

-Her oyunu çalışır mı çalışmaz mı, yeni driver çıkmış, yeni yama çıkmış, yok aman masaüstüne düştüm cart-curt derdi olmadan oynarsınız

-Daha çok oyun yapılıyor...
  • -Büyük ekranda oynayabiliyorsun(pc'de çoğumuz 17" veya 19" monitor'e sahibiz yani 40-45 ekran fakat 72 veya daha yüksek bir tv de süper olur)

-Her oyunu çalışır mı çalışmaz mı, yeni driver çıkmış, yeni yama çıkmış, yok aman masaüstüne düştüm cart-curt derdi olmadan oynarsınız

-Daha çok oyun yapılıyor...

çok doğru yazmışsın dostum.. penguen arkadaşın yazdıklarıyla ılımlı bir yazı. pc ci arkadaşlar eziliyo şimdilik; söz gelimi bir genelleme yaparsak PS2 nin avantajları şu an çok fazla.
  • Muhahaha yürüyün be ps2ciler kim tutar sizi. Hala anlamıyorsunuz. Ps2de Fallout oynayabilir misin? Ya diablo sanitarium oynayabilir misin? Warcraft ag of red alert counter strike bak source istiyo diye topic açmışsın. Ama PCde eninde ya da sonunda emulatorü çıkar senin dediğin oyunların. O zaman kim kral olur. Ayrıca pcde Tvye bağlanabiliyor biliyorsun. Sen ps2inle hiç ultima online everquest oynayabildin mi? Hangi simulasyon oyunu çalışır PS2de. Bir kere düğmeleri yetmez. Güldürmeyi beni. Ps2 veya diğer oyun konsolları Pcnin yerini tutamaz ama eninde sonunda PC arada ki farkı kapatır ve geçer. Dediğim gibi yıllardır böyle oldu. Biz ekran kartlarına siz de yeni çıkan konsollara para bayılırsınız.
  • valla şaka bir yana ikisinin arasındaki oyun zevki çok fazla , ps2 oynayanlar zaten o oyun zevkini versin yeterli düşüncesiyle oynarlar , ama PC oynayan arkadaşların çoğunu ps2 nin başına otutturup bir deney yapsak çoğu kalkamaz başından. ( diğer konuları karıştırma )
  • ikisinin yeri de ayrı.yani ps2'nin çok güzel oyunları var diye pc'den vaz mı geçecez?!?
    hadi canım...
  • Valla bende ps2 yok hala oğlunda var. Çok az oynamışımdır. Daha san andreas'ı bile görmedim yani o derece! ben pc den memnunum çünkü bilgisayarı ticaret amaçlı kullanıyorum :) nadiren cs: source ve pes4 oynuyorum ha bi de nfs2
  • valla bana pc de tekken - soulcalibur - gran turismo - metal gear - paltform oyunlaraına eşdeğer sayılacak oyunlar gösterin o zaman pc de oyun oynmanın daha zevkli olduğuna karar verelim.

ve birde güldürmeyin beni futbol oyunu ps2 ve x-box tan başka bir makinada ,helede pc de oynanmaz.

lütfen birbirimizi kandırmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de boy -- 14 Aralık 2004, 19:26:42 >
  • PC ile PS yeri ayrı daha önce söylediğim gibi.PC'ler mesela starcraft,warcraft3,half-life2,age of empires,total club manager vs gibi oyunlarda iyi. PS'da ise araba yarışı,dövüş oyunları,platform oyunları,futbol gibi oyunlarda iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corporal -- 15 Aralık 2004, 15:23:24 >
  • selam arkadaslar ben Tako07 benı belkı tanıyanlar olabılır ben counter alemınde bır ara cok ıyılerden bırıydım hala da oyleyımdır saka bır yana bana son cıkan oyunlar degılde eskı o oyunlar daha zevklı gelıyor mesela need for speed 2 Specıal edıtıon under ground dan ben ce daha zor kontrol u harıtalar daha zor rakıpler daha zor daha heyacan verıcı bence mesela bılen varsa Stronghold o da cok guzel bır stratejı taktık oyunu ısteyen olursa yollayabılırım arkadaslar tako07@mynet.com adresıne maıl atın yeter buda resmım hadı herkese kolay gelsın By Tako07
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.