Şimdi Ara

!! PLAYSTATiON OYUNLARIMI YOKSA PC OYUNLARIMI !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİRÇOK KİŞİNİN EMULATÖR YADA BAŞKA PROGRAMLAR VASITASIYLA Playstation oyunu OYNAMAYA ÇALIŞTIĞININ FARKINA VARDIM , ŞİMDİ ZAMAN AYIRMASAMDA (YAŞ25) UZUN ZAMAN PLAYSTATİON OYUNLARIYLA ÇOK ZAMAN GEÇİRDİĞİMİ SÖYLEMEK İSTERİM .PC DE KRAL OYUN ÇIKSA BU KADAR OYNAMA İSTEĞİM OLAMAZ ÇÜNKÜ PLAYSTATION BİR OYUN MAKİNASI; bir Granturismo(yarış simülasyonu) bir metal gear (taktik oyunu) yada final fantasy serilerini yada tekken türü oyunlarının pc de eşdeğerde tutacak oyun göremiyorum , hemen aklınıza araba yarışı olarak nfs2 gelecektir yada taktik oyunu olarak splinter cell i düşüneceksiniz zaten gran turismo ( the real driving similatör) ile nfs2 yi eşdeğer tutan bir insanın aklından zoru olduğunu düşünürüm ,yada en basitinden splinter celle meta gear oyununu eşdeğer tutacak bir insanıda.

Şöyle bir kanıya da varılabilir pc ile ps arasındaki oyun ve donanım tarzlarının faklılıklarına , soruyorum size nasıl oluyorda klavye ile gol atmaya çalışıyorsunuz düşündükçe gülüyorum " içerden abim soruyo ne yapıyorsun word de yazı yazıyorum alakası yok gol atmaya çalışıyorum " josytik alınıp oynanabilir ama playstation joystiği kadar etkileyici ve sağlam bir alet görmedim (kendimden biliyorum kaç kere duvara fırlattım) tabi bu konu hakkında sizin görüşlerinizide okumak isterim (playstation sahipleri uyumayın)

birde resim ekledim gran turismoyu sevenler için.

• quote:

Orijinalden alıntı: hicadam

olsa bile imkansız nasıl bişi yaw keşke olsam bile imkansız olsam

Alıntıları Göster
    ehehe. Sanırım bazı arkadaşlar PlayStationu şu yönden kötülüyor olabilirler.
    1. Ps2 oyunlarını emülatörler oynamışlardır (ıyyyyyy iğrenç oluyor)
    2.Paraları yoktur Ps2 almaya kıskandıkları için laf atmaktadırlar. Ha şimdi ekran kartı parasını falan nasıl alıyorlar ozmn derseniz. O pc sadece onlar kullanmıyorlarki belki babaları işte yapabiliyor olabilir. Jet hızında çalışan Pcim olmasına rağmen Ps2 tek geçerim bu alemde...
  • psx sahibi deilim ama cidden TEKKEN gibisi yoh pc de.

walla artik pes 3 & pes 4 ten sona bi de gamepad aldim, ps2 den cok farkli olduunu sanmiorm.

bi turlu gran tourismo oynamak nasip olmadi, nfs onun tirnagi bile olamaz diolar...

splinter cell, MGS a biraz yakin sayilabilir bence, hem MGS yi de PC de oynadim...

tabi 2 kishi yanyana oynamak ps2 lerde cok zewkli!!! ama ps2 de de strateji oynayamiosun

ve pes4 te bazan hala klavyenin daha etkili olduunu dusunuom. calimlar we ozel hareketler analog stick ile cok daha kolay ama etkili paslashma bence klavye ile daha kolay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: braniac

psx sahibi deilim ama cidden TEKKEN gibisi yoh pc de.

walla artik pes 3 & pes 4 ten sona bi de gamepad aldim, ps2 den cok farkli olduunu sanmiorm.

bi turlu gran tourismo oynamak nasip olmadi, nfs onun tirnagi bile olamaz diolar...

splinter cell, MGS a biraz yakin sayilabilir bence, hem MGS yi de PC de oynadim...

tabi 2 kishi yanyana oynamak ps2 lerde cok zewkli!!! ama ps2 de de strateji oynayamiosun

ve pes4 te bazan hala klavyenin daha etkili olduunu dusunuom. calimlar we ozel hareketler analog stick ile cok daha kolay ama etkili paslashma bence klavye ile daha kolay...
    yaw dostum yapma handi klavye olursa olsun joystiğin verdiği o paslaşma zevkini vermez, ps2 nin joystikleri sıradan deyildir her tuşa basınç kuvvetine göre pas atarsın yada yarış oyununda eğer frene basıyorsan ne kadar sert bastığına göre değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: de boy

yaw dostum yapma handi klavye olursa olsun joystiğin verdiği o paslaşma zevkini vermez, ps2 nin joystikleri sıradan deyildir her tuşa basınç kuvvetine göre pas atarsın yada yarış oyununda eğer frene basıyorsan ne kadar sert bastığına göre değişir.

Alıntıları Göster
    birde baska oyunlari ele alalim ornegin hl2 gibi surekli sensivity isteyen oyunlar bir tusla ortadaki iki analog tuslarini kasttediyorum biri saga sola kaydirirken digeri yukari asariya bakmaya yariyor ama mause ile tek olarak kafani cevire biliyorsun ikincisi klavyede 5 parmak kullaniyorsun ama ps2 de 4 parmagin pad i kavrarken diger tek parmaginla oynamaya calisiyorsun hani sunu 2 yapalim altaki tuslar icin . ikincisi surekli tuslar karisiyor ornegin driv3r oynayalim ben oynadim ps2 de gercekten nisan almak benim icin cok zor geldi bir parmaginla yurumeyi diger parmaginla nisani ve sana bir parmak gerekiyorki buda ates icin ama klavyede sadece 5 parmagini kullanarak saga sola ileri geri egilme ziplama silah degistirme gibi onemli olanlari yapabiliyorsun ama bunu baska bir consolda yapamazsin xbox ps2 gibi ! her oyunu kiyaslamaya kalksak bu forumlarda yer kalmaz !

• quote:

Orijinalden alıntı: Loveparade

birde baska oyunlari ele alalim ornegin hl2 gibi surekli sensivity isteyen oyunlar bir tusla ortadaki iki analog tuslarini kasttediyorum biri saga sola kaydirirken digeri yukari asariya bakmaya yariyor ama mause ile tek olarak kafani cevire biliyorsun ikincisi klavyede 5 parmak kullaniyorsun ama ps2 de 4 parmagin pad i kavrarken diger tek parmaginla oynamaya calisiyorsun hani sunu 2 yapalim altaki tuslar icin . ikincisi surekli tuslar karisiyor ornegin driv3r oynayalim ben oynadim ps2 de gercekten nisan almak benim icin cok zor geldi bir parmaginla yurumeyi diger parmaginla nisani ve sana bir parmak gerekiyorki buda ates icin ama klavyede sadece 5 parmagini kullanarak saga sola ileri geri egilme ziplama silah degistirme gibi onemli olanlari yapabiliyorsun ama bunu baska bir consolda yapamazsin xbox ps2 gibi ! her oyunu kiyaslamaya kalksak bu forumlarda yer kalmaz !

Alıntıları Göster
    bu arada yapma kardesim iki consoluda bir araya koyamassin yani bu neye benzer bir surat teknesiyle bir f1 i karsilastirmak gibi bu arada bilgisayarda aldigin o goruntu kalitesini hicbir ps2 ve xbox hepsininde bir zevki var ama bilgisayardan aldigin bir eylenceyi hicbir oyun consoluna degismem ozelliklede colin mcrea rally serisini ve nfs yi

• quote:

Orijinalden alıntı: Loveparade

bu arada yapma kardesim iki consoluda bir araya koyamassin yani bu neye benzer bir surat teknesiyle bir f1 i karsilastirmak gibi bu arada bilgisayarda aldigin o goruntu kalitesini hicbir ps2 ve xbox hepsininde bir zevki var ama bilgisayardan aldigin bir eylenceyi hicbir oyun consoluna degismem ozelliklede colin mcrea rally serisini ve nfs yi

Alıntıları Göster
    yapma kardeşim sen daha oyun görmemişsin ps2 nin hit oyunlarını bir oyna ondan sonra yorum yap derim
    ps2 de ki grafik belki o kadar iyi olmayabilir zaten ps2 bir oyun makinası adı üstünde oynanabilirlik daha önemli sana verdiği tad daha önemli.nfs2 yle gran turismo serilerini bir tutan arkadaşıda oyundan anlamıyo derim rahatlıkla.(incele ve sor)

• ya arkadaşlar ps2 deki işlemci,ram ve chip leri çok güçlü sanmayın 400 lük 500 lük işlemciler kullanılıyor.yani bilgisayarla kıyasladığında zayıf kalır ama.İşin en güzel tarafı bilgisayardaki gibi sisteminizi yiyen işletim sistemi veya programlar yok ve makine daha yani ps2 ler daha bir bütün ve stabil yani bu iş için yapılmışlar o yüzden tabiki bazı oyunlarda çok iyiler.ama tabiki pc ci arkadaşlarda haklı çünkü bazı oyunlar gerçekten pc gerektiriyor.yani her iki türde de oyun oynamak mümkün.çoğu pc si olan adam tanırım sega zamanından beri bu tür konsol ları alırlar ve hepsinin evinde kesinlikle ps 2 vardır.malum gurupça birileri geldimi kocaman tv karşısında oyun oynamanın zevki başka,tek başına yada iki kişiyken pc de oyun zevki başkadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Xbox 360 oyunları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabanaxar

ya arkadaşlar ps2 deki işlemci,ram ve chip leri çok güçlü sanmayın 400 lük 500 lük işlemciler kullanılıyor.yani bilgisayarla kıyasladığında zayıf kalır ama.İşin en güzel tarafı bilgisayardaki gibi sisteminizi yiyen işletim sistemi veya programlar yok ve makine daha yani ps2 ler daha bir bütün ve stabil yani bu iş için yapılmışlar o yüzden tabiki bazı oyunlarda çok iyiler.ama tabiki pc ci arkadaşlarda haklı çünkü bazı oyunlar gerçekten pc gerektiriyor.yani her iki türde de oyun oynamak mümkün.çoğu pc si olan adam tanırım sega zamanından beri bu tür konsol ları alırlar ve hepsinin evinde kesinlikle ps 2 vardır.malum gurupça birileri geldimi kocaman tv karşısında oyun oynamanın zevki başka,tek başına yada iki kişiyken pc de oyun zevki başkadır.
    Arkadaşlar iyi güzel hoşta o oyunlar sanırım psxde üretilmiyorlar. Gene pcde üretiliyorlar. PSX Pc nin eğlence tarafıdır sadece. Psx ile yazsana şuraya görelim bakalım. Ha tabi oyun açısından derseniz adamlar harbi güzel oyunlar yapıyorlar. Granturismo 3 ü epey oynadım ama arkadaşların da dediği gibi Pcde oyun ayrıdır PSXde ayrıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Arkadaşlar iyi güzel hoşta o oyunlar sanırım psxde üretilmiyorlar. Gene pcde üretiliyorlar. PSX Pc nin eğlence tarafıdır sadece. Psx ile yazsana şuraya görelim bakalım. Ha tabi oyun açısından derseniz adamlar harbi güzel oyunlar yapıyorlar. Granturismo 3 ü epey oynadım ama arkadaşların da dediği gibi Pcde oyun ayrıdır PSXde ayrıdır.

Alıntıları Göster
    ben sadece grantourismo için ps2 aldım.İşte bilgisayarda böyle görüntü ve özellikde araba yarışı olsa zaten psx ve xbox çıkmazdı bence tek artısı zamandan tasarruf oyun kurma derdi yok ve dvd kalitesi.Ancak bu paraya değermi derseniz orası tartışılır...

• quote:

Orijinalden alıntı: BBI

ben sadece grantourismo için ps2 aldım.İşte bilgisayarda böyle görüntü ve özellikde araba yarışı olsa zaten psx ve xbox çıkmazdı bence tek artısı zamandan tasarruf oyun kurma derdi yok ve dvd kalitesi.Ancak bu paraya değermi derseniz orası tartışılır...

Alıntıları Göster
    Buranın meşhur kavgasıda budur. PC mi, konsol mu, PS mi ?
    Hey gidi günler hey, Gözünü sevdiğimin CM'u

• quote:

Orijinalden alıntı: samray

Buranın meşhur kavgasıda budur. PC mi, konsol mu, PS mi ?
    Hey gidi günler hey, Gözünü sevdiğimin CM'u

Alıntıları Göster
    Heyyt be bende sevmiyorum bu psxcileri. Yaw psxi olan bi akrabam var aletini benim bilgisyarla karşılaştırıyo ve her zaman psx daha iyi oluyo nasılsa. Bi kere pc olmasa psx olmazdı ki

• quote:

Orijinalden alıntı: TuGhAn

Heyyt be bende sevmiyorum bu psxcileri. Yaw psxi olan bi akrabam var aletini benim bilgisyarla karşılaştırıyo ve her zaman psx daha iyi oluyo nasılsa. Bi kere pc olmasa psx olmazdı ki

Alıntıları Göster
    Bazı oyunlar konsolda iyi,bazıları pc'de. Mesela strateji oyunlarına gelince PC tabii ki. Bende zaten sadece strateji oynuyorum. Starcraft ve Warcraft3 gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Corporal

Bazı oyunlar konsolda iyi,bazıları pc'de. Mesela strateji oyunlarına gelince PC tabii ki. Bende zaten sadece strateji oynuyorum. Starcraft ve Warcraft3 gibi.

Alıntıları Göster
    Sadece oyun oynamak istiyorsan PS.
    Ama bu forumlara katılmak içinde PC gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: polter

Sadece oyun oynamak istiyorsan PS.
    Ama bu forumlara katılmak içinde PC gerekir

Alıntıları Göster
    Sırf oyun diyorsanız PS2.Ama o paraya yeni bilgisayar alırım daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknokratik

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serdar21

tabi o fiyata alıcağın pc ilede ne oyunlar oynanır varya 450 milyona alıcağın bilgisayardan ne gibi bir performans alıcaksınki?
    ama eski pc yi güçlendiririm dersen o başka

• quote:

Orijinalden alıntı: BBI

quote:

Orjinalden alıntı: serdar21

tabi o fiyata alıcağın pc ilede ne oyunlar oynanır varya 450 milyona alıcağın bilgisayardan ne gibi bir performans alıcaksınki?
    ama eski pc yi güçlendiririm dersen o başka

Alıntıları Göster
    bence play station çocukça geliyor alıyorsun eline bi tane atari kolu gözleri kamyon farı gibi açıp oturuyorsun televizyonun karşısına
    halbuki bilgisayarda şu andaki gibi sohbet olanağı da var ve bilgisayar da gelişmiş ekran artları var bu yüzden bilgisayar ı tek geçiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: CrazySoul

bence play station çocukça geliyor alıyorsun eline bi tane atari kolu gözleri kamyon farı gibi açıp oturuyorsun televizyonun karşısına
    halbuki bilgisayarda şu andaki gibi sohbet olanağı da var ve bilgisayar da gelişmiş ekran artları var bu yüzden bilgisayar ı tek geçiyorum

Alıntıları Göster
    yaw marvel vs capcom 2 yi pcye çıkarmadınya capcom bana sırf 1 oyun için konsol aldırdınya ah ulan ne azarlar işitmiştim babamdan!sırf bi oyun için ps2 almıştım 2002 de hala aynı oyunu sıkılmadan oynuyorum ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Super Sonic

yaw marvel vs capcom 2 yi pcye çıkarmadınya capcom bana sırf 1 oyun için konsol aldırdınya ah ulan ne azarlar işitmiştim babamdan!sırf bi oyun için ps2 almıştım 2002 de hala aynı oyunu sıkılmadan oynuyorum ya

Alıntıları Göster
    jerry_18 olaylara daha farklı bak dostum bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: de boy

jerry_18 olaylara daha farklı bak dostum bence.

Alıntıları Göster
    bence her zaman pc sonuça istediğin emulatörü kur oyna. ayrıca ps joypadini övmüşsünüz ama biraz saçma bi şekilde sonuçta yüzlerce dolara satılan joypadler var onlar daha mı kötü yani ps nin basit joypadinden. ama ps de daha hit oyunlar çıktığı kesin. mesela bi devil my cry gibi bi oyun pcde çıkmadı. ama undying de psx de çıkmadı sanırım. bu arada gran turismo ile nfs2 karşılaştırılmaz gerçekten gran turismo muhteşem. nfs bana çocuk oyunu gibi geliyor. sonuç larak biraz da zevk meselesi. kimi bilgisayarla uğraşmak istemez. (bu arada dün yaklaşık 70 dolara mouse pad gördüm şok oldum. ne alaka bilmiyorum yazayım dedim)

• quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

bence her zaman pc sonuça istediğin emulatörü kur oyna. ayrıca ps joypadini övmüşsünüz ama biraz saçma bi şekilde sonuçta yüzlerce dolara satılan joypadler var onlar daha mı kötü yani ps nin basit joypadinden. ama ps de daha hit oyunlar çıktığı kesin. mesela bi devil my cry gibi bi oyun pcde çıkmadı. ama undying de psx de çıkmadı sanırım. bu arada gran turismo ile nfs2 karşılaştırılmaz gerçekten gran turismo muhteşem. nfs bana çocuk oyunu gibi geliyor. sonuç larak biraz da zevk meselesi. kimi bilgisayarla uğraşmak istemez. (bu arada dün yaklaşık 70 dolara mouse pad gördüm şok oldum. ne alaka bilmiyorum yazayım dedim)

Alıntıları Göster
    dostum hiç bir pad ps2 nin padinin ne kavrama durumunu ne titreşimini nede ele oturuş şeklini tutamaz incele ve gör çoğu padler abuk subuk şekilli ve görünüş ve kullanış açısından seri olmayan bir yapıya sahip sen zannediyormusun bu padi sony öylesine yapmış ne kadar sağlam farkında deyilmisin kaçtane pad attın duvara benim attığım padler hala çalışıyo sen bir tane pc padi atta duvarda kalmaz sa bende ufuk deyilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de boy -- 12 Aralık 2004, 0:26:15 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.