Şimdi Ara

!! PLAYSTATiON OYUNLARIMI YOKSA PC OYUNLARIMI !! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tako07

selam arkadaslar ben Tako07 benı belkı tanıyanlar olabılır ben counter alemınde bır ara cok ıyılerden bırıydım hala da oyleyımdır saka bır yana bana son cıkan oyunlar degılde eskı o oyunlar daha zevklı gelıyor mesela need for speed 2 Specıal edıtıon under ground dan ben ce daha zor kontrol u harıtalar daha zor rakıpler daha zor daha heyacan verıcı bence mesela bılen varsa Stronghold o da cok guzel bır stratejı taktık oyunu ısteyen olursa yollayabılırım arkadaslar tako07@mynet.com adresıne maıl atın yeter buda resmım hadı herkese kolay gelsın By Tako07
    kardeş konu neydi sen ne anlatmışsın neyse

• rebel_rude boy
    Arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.Ayrıca alkış istiyorum.Oynamayan bilmez kardeşim.Varmı Granturismo,Metal Gear Solid gibisi Ayrıca adı üstünde P L A Y S T A T İ O N...
    Haksızmıyım?Böylesine gerçek görüntülere ve oynanabilirliğe erişebilmek için PC'ye kaç PS2 parası gider düşündünüz mü?
    Ayrıca Granturismo4'ü ve Metal Gear Solid Snake Eater'ı sabırsızlıkla bekliyorum.Bunlar oyunların kralı kralı.Ayrıca Hideo abimize sonuna kadar teşekkürler.Bizlere böylesine gerçekçi,akılcı,komik,esprili,taktiksel v.s. v.s. dolu bir oyun yarattığı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: typhoonwolf

rebel_rude boy
    Arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.Ayrıca alkış istiyorum.Oynamayan bilmez kardeşim.Varmı Granturismo,Metal Gear Solid gibisi Ayrıca adı üstünde P L A Y S T A T İ O N...
    Haksızmıyım?Böylesine gerçek görüntülere ve oynanabilirliğe erişebilmek için PC'ye kaç PS2 parası gider düşündünüz mü?
    Ayrıca Granturismo4'ü ve Metal Gear Solid Snake Eater'ı sabırsızlıkla bekliyorum.Bunlar oyunların kralı kralı.Ayrıca Hideo abimize sonuna kadar teşekkürler.Bizlere böylesine gerçekçi,akılcı,komik,esprili,taktiksel v.s. v.s. dolu bir oyun yarattığı için.
    MGS3 - Snake eater ı almanızı şiddetle ama şiddetle öneririm gerçekten ikincisinden daha güzel olmuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: penguen

MGS3 - Snake eater ı almanızı şiddetle ama şiddetle öneririm gerçekten ikincisinden daha güzel olmuş...

Alıntıları Göster
    typhoonwolf kardeş çok güzel yazmışsın ve resim HARİKA çok KIŞKIRTICI , GRAN TURİSMO YU bekliyoruz tüm PS2 camiası (yürüyün be kim tutar sizi) varmı PS2 GİBİSİ

AYRICA PENGUEN NİN DE AYRINTILARI ÇOK İYİ DEVAM BEYLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: de boy

typhoonwolf kardeş çok güzel yazmışsın ve resim HARİKA çok KIŞKIRTICI , GRAN TURİSMO YU bekliyoruz tüm PS2 camiası (yürüyün be kim tutar sizi) varmı PS2 GİBİSİ

AYRICA PENGUEN NİN DE AYRINTILARI ÇOK İYİ DEVAM BEYLER.

Alıntıları Göster
    oyun bir çıksın hep beraber burda gran turismo fırtınası estirelim ona göre nf2(under) yi ikiye katlarız her yönden
  • quote:

oyun bir çıksın hep beraber burda gran turismo fırtınası estirelim ona göre nf2(under) yi ikiye katlarız her yönden

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy

aaaamiiiinn!
    eyvallah rebel!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: penguen

quote:

aaaamiiiinn!
    eyvallah rebel!!

Alıntıları Göster
    aslanım penguen kim tutar bizi , uyumayın playstationcular sevdiğiniz beğendiğiniz oyunları ve en güzel bölümleri yazın.
  • quote:

selam arkadaslar ben Tako07 benı belkı tanıyanlar olabılır ben counter alemınde bır ara cok ıyılerden bırıydım hala da oyleyımdır saka bır yana bana son cıkan oyunlar degılde eskı o oyunlar daha zevklı gelıyor mesela need for speed 2 Specıal edıtıon under ground dan ben ce daha zor kontrol u harıtalar daha zor rakıpler daha zor daha heyacan verıcı bence mesela bılen varsa Stronghold o da cok guzel bır stratejı taktık oyunu ısteyen olursa yollayabılırım arkadaslar tako07@mynet.com adresıne maıl atın yeter buda resmım hadı herkese kolay gelsın By Tako07
    PS2 yi daha önce hiç oynamadım orum yapamıycam

• quote:

aslanım penguen kim tutar bizi , uyumayın playstationcular sevdiğiniz beğendiğiniz oyunları ve en güzel bölümleri yazın.

Alıntıları Göster
    quote:

AHA BI PS MANYAGI DAHA

ne var su ps de annamıyomkı HUAHUAHA EN BABASI PC

• quote:

Orijinalden alıntı: AmigamaN

quote:

AHA BI PS MANYAGI DAHA

ne var su ps de annamıyomkı HUAHUAHA EN BABASI PC

Alıntıları Göster
    amiga kardeş , oyun tarihinde ps nın çok büyük bir yeri vardır, fomdada görmüşsündür çoğu insan ps oyunlarını oynamak için emülatör kullanıyor.(ama ne fayda )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de boy -- 19 Aralık 2004, 13:43:28 >

• quote:

amiga kardeş , oyun tarihinde ps nın çok büyük bir yeri vardır, fomdada görmüşsündür çoğu insan ps oyunlarını oynamak için emülatör kullanıyor.(ama ne fayda )

Alıntıları Göster
    UYUMAYIN PLAYSTATION CULAR ...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Yapabiliyorsan sende makinanda PC oyunlarını emüle et. O makinanin gücü neki PC ler ile karşılaştırıyorsunuz anlamış değilim...

• quote:

kardeş konu neydi sen ne anlatmışsın neyse

Alıntıları Göster
    PCDEKİ OYUNLARI DA PLAYSTATIONDA OYNAMAK İÇİN Bİ ALET EDEVAT ÇIKSA 5 DAKİKA DURMAZSINIZ. İLK ÇIKTIĞINDA KUYRUKLAR BİRBİRİNİ KOVALAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kymelria

PCDEKİ OYUNLARI DA PLAYSTATIONDA OYNAMAK İÇİN Bİ ALET EDEVAT ÇIKSA 5 DAKİKA DURMAZSINIZ. İLK ÇIKTIĞINDA KUYRUKLAR BİRBİRİNİ KOVALAR.

Alıntıları Göster
    yanılıyorsun kymelria , biz konoslun verdiği zevki çok iyi biliyoruz asıl tam terisini sizler yapıyorsunuz emülatör kullanarak.
  • quote:

Hellmarch arkadasima sonuna kadar katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: JoS

Hellmarch arkadasima sonuna kadar katılıyorum

Alıntıları Göster
    walla sensible soccer ve championship manager diyorum ve son noktayı koyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicadam -- 30 Aralık 2004, 19:59:20 >
  • quote:

bence en güzel iş bilgisayarda ne öyle alıyon eline bi kumanda bas anam bas bilgisayarda cs oynuyon ama playstatıonda oyle bişiy yok olsa bile imkansız [image][/image]

• quote:

Orijinalden alıntı: badboy752

bence en güzel iş bilgisayarda ne öyle alıyon eline bi kumanda bas anam bas bilgisayarda cs oynuyon ama playstatıonda oyle bişiy yok olsa bile imkansız [image][/image]

Alıntıları Göster
    olsa bile imkansız nasıl bişi yaw keşke olsam bile imkansız olsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hicadam

olsa bile imkansız nasıl bişi yaw keşke olsam bile imkansız olsam

Alıntıları Göster
    ehehe. Sanırım bazı arkadaşlar PlayStationu şu yönden kötülüyor olabilirler.
    1. Ps2 oyunlarını emülatörler oynamışlardır (ıyyyyyy iğrenç oluyor)
    2.Paraları yoktur Ps2 almaya kıskandıkları için laf atmaktadırlar. Ha şimdi ekran kartı parasını falan nasıl alıyorlar ozmn derseniz. O pc sadece onlar kullanmıyorlarki belki babaları işte yapabiliyor olabilir. Jet hızında çalışan Pcim olmasına rağmen Ps2 tek geçerim bu alemde...

• quote:

Orijinalden alıntı: weros

ehehe. Sanırım bazı arkadaşlar PlayStationu şu yönden kötülüyor olabilirler.
    1. Ps2 oyunlarını emülatörler oynamışlardır (ıyyyyyy iğrenç oluyor)
    2.Paraları yoktur Ps2 almaya kıskandıkları için laf atmaktadırlar. Ha şimdi ekran kartı parasını falan nasıl alıyorlar ozmn derseniz. O pc sadece onlar kullanmıyorlarki belki babaları işte yapabiliyor olabilir. Jet hızında çalışan Pcim olmasına rağmen Ps2 tek geçerim bu alemde...

Alıntıları Göster
    Jocman devam dostum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.