Şimdi Ara

!! PLAYSTATiON OYUNLARIMI YOKSA PC OYUNLARIMI !! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
2.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy

BU KONUYU BEN AÇTIM KAZANANI TAKT0M ED0YORUM PS2

Heheheheh ozmn ne soruyosun (bende sendeninmde) taktik bulalamı

• Yahu ben pcdeki eski oyunları seviyorum.
  • Baldurs Gate 2 gibi mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jocman

Yahu ben pcdeki eski oyunları seviyorum.

way jocman sözün kime ait kardes yakismis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de boy -- 4 Ocak 2005, 1:05:36 >
  • Futbol dövüş basketbol v.s gibi karsılıklı oynanacak oyunlar için konsol gerisi pc ruleZzzZ
  • bende her ikisi de var. İkisinin de tadı başka ama PC de her türlü oyunu rahat oynama imkanınız oluyor, Bazı oyunlar da PS2 çok daha zevkli örneğin; PES 4, PoP Warrior Within, NBA Live 2005, Burnout 3, NFS U 2 vs. ( benim için )
  • sevgili rebel rude boy,

Bende ps2' nin pc' de olmayan vazgeçilmez oyunları olduğunu biliyorum, ama olayı çok fanatikleştirmişsin. Pc' ninde kendine has ps2' de olmayan oyunları vardır ve pc' nin grafik kalitesi son derece gelişmiştir. Sana ve destekçilerine birkaç birşey söyleyeyim;

1- Belliki bu topiği konsol ile pc dünyasını birbirine düşürmek için açmışsın,

2- Biz pc' yi sadece oyun oynamak için almıyoruz, zaten pc sadece bu iş için değildir, kaldı ki oyun konusunda da beklenenden çok daha iyisini kullanıcıya sunmaktadır.

3- Ayrıca pc' de oyun oynamak o kadar pahalı değil, nitekim ps2' nin grafik kalitesinde oynamak isteyen bir kişi için 650 milyonluk pc işini hayli hayli görür, hem oyununu oynayıp hemde aşağıda saydığım işleri yapabilir;

mp3 dinlemek
    film izlemek
    ödev hazırlamak
    internette sörf yapmak
    chat yapmak (hemde görüntülü ve seslisinden )
    arkadaşınızdan aldığınız müzik, film, oyun yada türevlerini kopyalamak
    dijital fotoğraf makinesinden çektiğimiz resimleri aktarmak, hatta üzerinde oynamak
    forumlara katılarak bilgi ve kültürünü geliştirmek (sadece oyun forumlarından bahsetmiyorum)
    tüm dünyada yaygın olarak kullanılan ve "pc" olarak adlandırılan bu güzelim aleti tüm incelikleriyle kullanmasını öğrenmek
    vs vs vs

Birşey daha söyliyeyim, bir arkadaşımda nfs underground1 oynadık, bence grafikleri iğrençti, aradan 1 hafta geçtikten sonra evime davet ettim ve bendeki underground1' i gördükten sonra "oooo grafikler muhteşem" gibi bir cümle sarfetti, hemde 9600pro gibi bir kartla arkadaşım bunu söylüyorsa 6800, x800 gibi kartlarla oynanan oyunları düşünemiyorum bile. Bende bazen acaba yeni bir vga parasına ps2 alsam diye düşünüyorum ama o grafikler ve yapacaklarımın sınırlı olması sebebiyle yanından bile geçmiyorum.

Sadece oyun oynamak isteyenler için PS2
    Yukarıda saydığım ve sayamadığım birçok şeyi yapmak isteyenler için PC diyorum !!!

Not: Bu topic' in açılış amacı ps2 ile pc oyunlarını karşılaştırmaktı ama daha çok ps2 ile pc karşılaştırıldığı için böyle bir açıklama yapma gereği duydum, ben kesinlikle pc fanatiği değilim, zamanında ps1' im vardı ve ps2 oyunlarından bazıları (gran turismo, resident evil code veronica ve outbreak, tekken) benim için vazgeçilmezdir.

• Not: Bu topic' in açılış amacı ps2 ile pc oyunlarını karşılaştırmaktı ama daha çok ps2 ile pc karşılaştırıldığı için böyle bir açıklama yapma gereği duydum, ben kesinlikle pc fanatiği değilim, zamanında ps1' im vardı ve ps2 oyunlarından bazıları (gran turismo, resident evil code veronica ve outbreak, tekken) benim için vazgeçilmezdir.

bu cevap bana yeter SENDE PS2 NiN OYUN iÇiN NE KADAR ZEVKLi VE KALiTELi BiR ALET OLDUGUNU ANLAMAN BANA MUTLULUK VERDi PS2 YE DESTEGiN iÇiN TESEKKÜRLER
  • quote:

quote:

Made in Rebel yazayımmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugrull84

sevgili rebel rude boy,

Bende ps2' nin pc' de olmayan vazgeçilmez oyunları olduğunu biliyorum, ama olayı çok fanatikleştirmişsin. Pc' ninde kendine has ps2' de olmayan oyunları vardır ve pc' nin grafik kalitesi son derece gelişmiştir. Sana ve destekçilerine birkaç birşey söyleyeyim;

1- Belliki bu topiği konsol ile pc dünyasını birbirine düşürmek için açmışsın,

2- Biz pc' yi sadece oyun oynamak için almıyoruz, zaten pc sadece bu iş için değildir, kaldı ki oyun konusunda da beklenenden çok daha iyisini kullanıcıya sunmaktadır.

3- Ayrıca pc' de oyun oynamak o kadar pahalı değil, nitekim ps2' nin grafik kalitesinde oynamak isteyen bir kişi için 650 milyonluk pc işini hayli hayli görür, hem oyununu oynayıp hemde aşağıda saydığım işleri yapabilir;

mp3 dinlemek
    film izlemek
    ödev hazırlamak
    internette sörf yapmak
    chat yapmak (hemde görüntülü ve seslisinden )
    arkadaşınızdan aldığınız müzik, film, oyun yada türevlerini kopyalamak
    dijital fotoğraf makinesinden çektiğimiz resimleri aktarmak, hatta üzerinde oynamak
    forumlara katılarak bilgi ve kültürünü geliştirmek (sadece oyun forumlarından bahsetmiyorum)
    tüm dünyada yaygın olarak kullanılan ve "pc" olarak adlandırılan bu güzelim aleti tüm incelikleriyle kullanmasını öğrenmek
    vs vs vs

Birşey daha söyliyeyim, bir arkadaşımda nfs underground1 oynadık, bence grafikleri iğrençti, aradan 1 hafta geçtikten sonra evime davet ettim ve bendeki underground1' i gördükten sonra "oooo grafikler muhteşem" gibi bir cümle sarfetti, hemde 9600pro gibi bir kartla arkadaşım bunu söylüyorsa 6800, x800 gibi kartlarla oynanan oyunları düşünemiyorum bile. Bende bazen acaba yeni bir vga parasına ps2 alsam diye düşünüyorum ama o grafikler ve yapacaklarımın sınırlı olması sebebiyle yanından bile geçmiyorum.

Sadece oyun oynamak isteyenler için PS2
    Yukarıda saydığım ve sayamadığım birçok şeyi yapmak isteyenler için PC diyorum !!!

Not: Bu topic' in açılış amacı ps2 ile pc oyunlarını karşılaştırmaktı ama daha çok ps2 ile pc karşılaştırıldığı için böyle bir açıklama yapma gereği duydum, ben kesinlikle pc fanatiği değilim, zamanında ps1' im vardı ve ps2 oyunlarından bazıları (gran turismo, resident evil code veronica ve outbreak, tekken) benim için vazgeçilmezdir.

Şükür anlayan biri çıktı. Yahu! Rebel Pc oyunlarımı daha iyi Ps2 oyunlarımı dedi siz chat met dediniz. Yahu chatte oyun mu oynuyoz. (oynuyoz aslında yalan oynu ) .!

• valla jocman öyle, arkadaslar oyun olayini taaa chate kadar bagladi helal olsun
  • quote:

quote:

quote:

Made in Rebel yazayımmı

yok yazmana gerek yok ben sana bu sözü hediye vermistim unuttun mu

• kısaca ikisinin de yeri ayrı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RawRide

kısaca ikisinin de yeri ayrı.

hayir
  • Sadece oyun bile olsa kesinlikle PC

• quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Sadece oyun bile olsa kesinlikle PC

İYİ güzelim. Sana pcde mutluluklar. ve bel ağrısı.

Grafikle geçmez ömür! Pc oyuncuları ömürvallahi ömür
    Ps2 de oyna arkadaşınla. Pc ciler arasın emülatörü bütün ömür!
    Al game padini (pcye) kendini sömür sömür!

P.e.s. diye Fifaya çamur atanlara gül tüm ömür. (alakasız bir konu oldu ama )
    Oyna tüm güzel oyunlarını, aleti (ps2 ) sömür sömür.
    Bırak oynasın Pcler kömür oyunlarını tüm ömür.

Jocman....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Sadece oyun bile olsa kesinlikle PC

İYİ güzelim. Sana pcde mutluluklar. ve bel ağrısı.

Grafikle geçmez ömür! Pc oyuncuları ömürvallahi ömür
    Ps2 de oyna arkadaşınla. Pc ciler arasın emülatörü bütün ömür!
    Al game padini (pcye) kendini sömür sömür!

P.e.s. diye Fifaya çamur atanlara gül tüm ömür. (alakasız bir konu oldu ama )
    Oyna tüm güzel oyunlarını, aleti (ps2 ) sömür sömür.
    Bırak oynasın Pcler kömür oyunlarını tüm ömür.

Jocman....

manyak bir şiir olmuş kutluyorum , oyun için PS2 (3-4-5-6)

• uyumayın aekadaşlar yorum bekliyorum , hadi bakalım
  • Günümüzde toplanan bir pc ile ps2 gibi bir cihazın kıyaslanması çok çok komiktir. Konsol benim için spor oyunları (pes, nba) ve dövüş oyunlarını (tekken ,mortal kombat v.s) oyunlarını daha rahat bir biçimde pratik olarak oynamaktan başka bir şey ifade etmez. Şuan düşünüyorum ps2'm olmasını niye isterim diye verebileceğim tek cevap belki san andreas olabilirdi. Ama oyunun yakında pc için çıkacağını bilmem şuan için o grafiklerde oynamaktansa 1 2 ay daha sabredip oyunu adam gibi oynamama sebep olur. Pc deki oyun çeşitliliğini asla bir konsol veremez ne ps2 ne xbox ne başka bir konsol. Arkadaş zaten özetlemiş

Underground pc ile underground ps2 arasında dağlar kadar fark vardır. konsolcuların tek bahanesi ps2 nin padler v.s olmasından dolayı oyunların rahat oynanışıdır. Pc için alınmış logitech v.b bir pad ile oyunları ps2 den farksız aynı rahatlıkta oynanacağını ben garanti ediyorum. Ha bide son olarak şöyle bir gerçek var;

Bir ps2 sahibi asla WORLD OF WARCRAFT zevkini tadamayacak....

• Şu dünya üzerindeki her insan evladına tavsiyem biran önce bir PS2 alıp FİNAL FANTASY X ile hayallerinizin ötesinde bir tecrübeyi yaşamanızdır.

şaheser= Final Fantasy X
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.