Günümüzde toplanan bir pc ile ps2 gibi bir cihazın kıyaslanması çok çok komiktir. Konsol benim için spor oyunları (pes, nba) ve dövüş oyunlarını (tekken ,mortal kombat v.s) oyunlarını daha rahat bir biçimde pratik olarak oynamaktan başka bir şey ifade etmez. Şuan düşünüyorum ps2'm olmasını niye isterim diye verebileceğim tek cevap belki san andreas olabilirdi. Ama oyunun yakında pc için çıkacağını bilmem şuan için o grafiklerde oynamaktansa 1 2 ay daha sabredip oyunu adam gibi oynamama sebep olur. Pc deki oyun çeşitliliğini asla bir konsol veremez ne ps2 ne xbox ne başka bir konsol. Arkadaş zaten özetlemiş
Underground pc ile underground ps2 arasında dağlar kadar fark vardır. konsolcuların tek bahanesi ps2 nin padler v.s olmasından dolayı oyunların rahat oynanışıdır. Pc için alınmış logitech v.b bir pad ile oyunları ps2 den farksız aynı rahatlıkta oynanacağını ben garanti ediyorum. Ha bide son olarak şöyle bir gerçek var;
Bir ps2 sahibi asla WORLD OF WARCRAFT zevkini tadamayacak....
Bir pc sahibide asla GRAN TURİSMO 4 zevkini tadamayacak ve emülatör arıcak çalışmıcak!
wow ile gran tourismo yu karşılaştırman fazlasıyla komik biri benim için 1 2 ay idare edecek bir oyundur diğeri ise bir yaşam tarzı.
quote:
Orjinalden alıntı: griswold
wow ile gran tourismo yu karşılaştırman fazlasıyla komik biri benim için 1 2 ay idare edecek bir oyundur diğeri ise bir yaşam tarzı.
Yaşam tarzımı? Hhahaha GÜLDÜRMEYİN BENİ! SEN GRAN TURİSMO OYNASAN BAŞINDA KALKAMAZSIN! TABİ BİZ PC VE PS2 OYUNLARINI GÖRDÜK BİLİYOZ! SİZ HALA SADECE PC OYUNU OYNUORUSNUZ VE BİR OYUN KONSOLUNA KÖTÜ DİYORSUNUZ! Allah Size Akıl Fikir versin! (Bizede uykusuz geceler)
İnatla söylüyorum....
PS2'de Winning Eleven 8 yavaşlıyor... elinizden ne gelebilir ki... Ama pc'de paşalar gib çalışıyor... Hem de 1280*1024 çözünürlükte 8xaa ve 8xaf ile... İnanılmaz grafikler, maximum eğlence... (ayrıca istediğin kadar gamepad tak)
bazı oyunlar ps de iyi bazıları pc de
ps2 daha ii
quote:
Orjinalden alıntı: ruffles
ps2 daha ii
Ruflles !
olum nası bunları karşılaştırırsınız ikisinin de tadı farklı
biz girmeyeli topic çok enteresan yerlere gitmiş.
Şöyle söyleyeyim, ikisi ayrı şeyler, yani özellik bakımından karşılaştırmıyoruz iki sistemi. Yoksa biz de biliyoruz pc'nin çok daha geniş kapsamlı bir alet olduğunu. Fakat burada oyunlardan konuşmamız gerekiyor, burası oyun forumudur. Yok pc'de şunu da yaparsın yok pc'de bunu da yaparsın, yok dönem ödevini yazarsın, yok chat yaparsın diyecek insan varsa bu foruma yazmasın bir zahmet.
Yoksa benim de evimde network kartım var, 40gb hdd bağlı playstation 2 makinama. + linux kurulu + ADSL kullanıcısıyım, paşalar gibi internete de bağlanıyorum, chat de yapıyorum (tabi klavye ve mouse şu an fps manyağı bir arkadaşımın ps2'sine takılı). Yani bu yüzden lütfen yok internet yok chat bunları burada konuşmayalım. Şu an iki sisteminde bu gibi kapabiliteleri var. FPS olayına da açıklık getireyim. AREA 51 isimli oyun da half life 2 kadar güzel ve heyecanlı bir fps oyunudur ve PS2de zevkle oynayan arkadaşlarım var.
Online oyun olayıyla ilgili olarak: İnternetten daha iki gün önce torrentten Mortal Kombat deception ın internet bağlantısına izin verdiği versiyonu indirdim, yoksa orijinali gerekecekti. Ve şu an insanlarla online oynayabiliyorum. Buradan da duyuruyorum, network kartı ve mk deception olan varsa kapışalım...
Bu yüzden burada kapabilite tartışmalarını bir kenara bırakıp oyun tartışalım. Ben konsol oyunlarını seviyorum ayrıca ps2nin ufacık bir alet olması da çok hoşuma gidiyor. Atıyorum çantaya götürüyorum arkadaşa artık neresi müsaitse. Şu an da şubat 22 yi iple çekiyorum. Tekken 5 ps2 ye çıkıyor. GT4 ü de unutmamak lazım tabi. Bu arada winning 8 de nerede yavaşlama oluyor onu da anlamadım. Ben bir yavaşlama göremiyorum, ya sizin oynadığınız oyunda ya da makinada bir arıza var ya da kafadan atıyor topiği kirletiyorsunuz.
Artık ne denir bilmiyorum, olay saçma bir hal aldı, oyun karşılaştırmasından sistem savaşına döndü.
Tercihim: PS2
İyi günler.
PS2`de winning eleven serisi hiç bişiye değişmem yeri özel yani
quote:
Orjinalden alıntı: tniaskrad
PS2`de winning eleven serisi hiç bişiye değişmem yeri özel yani
Ama WE8 yavaş çalışıyor... Pc'de hem hızlı, hem grafikleri çok daha iyi...
ben hiç bir yavaşlığını görmedim.
Fifa Street de muhtesem bir oyun. Oynamayan bilemez!
wining elevenda bir yavaşlama olabilir ama , eleven serisi ni yada pes serisini pc de oynamak yürek(ekran kartı) ister. biz 72 ekran tv de paşalar gibi oynuyoruz.
+1
Rebel hocam eski nickine noldu bu arada?
quote:
Orjinalden alıntı: Jocman
+1
Rebel hocam eski nickine noldu bu arada?
eski nick , elemanın birinin iftirası sonucu yönetimin gazabına uğramıştır.
Bence XBOX :) oyunlari
Pc . Eğer PS3 çıkmadıysa
Pc ile Ps2 arasında fark vardır. Tıpkı tiyatro ile sinema gibi. Aynı şeyleri paylaşırlar ama aynı zevkleri vermezler.
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
Pc ile Ps2 arasında fark vardır. Tıpkı tiyatro ile sinema gibi. Aynı şeyleri paylaşırlar ama aynı zevkleri vermezler.
Hellmarch bu arada sende ps camiasına katıldın ee söylesene hangisi daha iyidir?
ps deki oyunlar pcye çıkabilse kimse ps almazdı ama psde oyun çok var ve zevkli oyunlar pcye güzel oyun nadir çıkarıyorlar keratalar