|
Bildirim
Saysana Allah aşkına PS4 özel oyun sayısını. Maksimum 10 özel oyun, sanki 30-40 tane özel oyun çıkarıyorlarmış gibi davranmayın.
|
Huzur xbox’ta alin gamepass birakin su exclusive oyun takintisini oyun dustugunde alir oynarsiniz adamlar oyuncusunu keriz yerine koymaktan vazgecmiyor.
|
Önce %50 zam , sonra %50 indirim. yersen. Bunlar da iyice hepsiburada,trendyol gibi oldu. bindir,indir.. |
Gamepass muadili bi sistem gelmedikçe artık oyun almak zor
|
Bu saçma fiyatlara rağmen playstation kullananın kendisine saygısı yoktur. En kısa zamanda satacağım ps5i. Saçma herifler ya rezlaet
|
Ulan zaten fifa 144 idi . 160 olmuş türk usulü önce bindirim sonra indirim yapmayın ya
|
Gamepasa oyunları çöp x çöp. Toplasan 15-20 oyun çıkar adam gibi.
|
Ben özel oyunlardan bahsetmedim ne dediğimi anla ondan sonra beğeni kasmak için yorum yap. Genel olarak oynanabilir oyunlardan bahsettim. Tekrar söylüyorum GamePass çöp
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Önce %50 zam , sonra %50 indirim. yersen. Bunlar da iyice hepsiburada,trendyol gibi oldu. bindir,indir.. |
Yarın bitecek kampanyanın haberini de yapmak Elde bir ps mevcut aldığımdan beri taş çatlasın 3-4 saat kullanmışımdır. Arkadaşla PS Plus aldığımız için de oynamak istediğim oyunlara erişebiliyorum. Bu saatten sonra da zaten oyun alacaksam bunu kutulu alacağımdır. |