Şimdi Ara

PlayStation Plus Classics Oyunlar Listesi (PS1/PS2/PSP) - [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
20
Favori
7.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bunlar muazzam kaliteli oyunlardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 EKİM'DE KLASİKLERE EKLENECEK OYUNLAR:

Dino Crisis | PS4, PS5 (PS1)

Siren | PS4, PS5 (PS2)

• Toy Story 3'ü platinledim, 3-4 saatte platinleniyor. Toy Story sever olarak oynamam gereken bir oyundu. Up için trophy desteği yok sanırım. Keşke onun da olsaydı..

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Hocam siz eski oyunlara hakimsiniz, oynayacak fazla oyunum olmadığı için yakın tarihte TimeSplitters ve Syphon Filter'a başlmayı düşünüyorum. Biraz videolarını izledim ama tam emin olamadım. Bu oyunları şimdiki zamanımızda oynarsak çok hantal gelirler mi? Bir de katalogda önericeğiniz oyunlar var mı? Günümüzde oynanış hantal gözükmemesi benim için öncelik, grafikleri sorun etmiyorum. Eski oyunlardaki puzzle anlayışını da sevmiyorum çünkü beceremiyorum. O nesilde oynayanlar o tarz puzzle oyunlarıyla içli dışlı oldukları için daha ılıman yaklaşıyorlardır bence. Sly, ratchet oyunları ve toy story 3'ü oynadım, bunlar dışında önerilerinize tamamen açığım. Teşekkürler şimdiden.

• Mericuls kullanıcısına yanıt

Şuana kadar eklenen oyunların sayısı yeterli olmadığı için önerirken zorlanıyorum. Syphon Filter'ın mekanikleri biraz zor gelebilir. Böyle oyunlara oynayarak alışabilirsin, alışma 1-2 saat sonra oluyor. TimeSplitters daha kolay alışılabilir bir oyun diğerine göre. MediEvil: Resurrection'ın da akıcı bir oynanışı var. Son eklenen Dino Crisis de var.

Fakat bir de çıktığı tarihte de oynanış olarak akıcı olan oyunlar vardı. Onların hepsi tam olarak kataloğa eklenmedi. Örneğin PS1'deki Resident Evil 2-3. God of War Chains of Olympus, Ghost of Sparta, Legacy of Kain: Soul Reaver. Soul Reaver'ın zaten remastered'i çıkacak. Oradan oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 16 Ekim 2024; 23:52:24 >

Teşekkürler hocam yorumunuz ve bilgilendirdiğiniz için. Dino crisisi merak ediyorum. O da resident evil gibi bulmaca odaklı mı? Bence ona da remake yapılacak resident evil gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mericuls kullanıcısına yanıt

Evet, o da Resident Evil gibi. İlerde gelecek olan PS2 ve PSP oyunlarına bakabilirsin. Simpsons Hit and Run, Enter The Matrix vardı mesela. Keşke gelseler.

Sonunda Siren de gelmiş.

Anladım hocam, teşekkür ederim.

• 19 KASIM'DA KLASİKLERE EKLENEN OYUNLAR:

Blood Omen: Legacy of Kain | PS4, PS5 (PS1)

Blood Omen 2 (Legacy of Kain: Blood Omen 2) | PS4, PS5 (PS2)

Resistance: Fall of Man (PS3 | Yalnızca PlayStation Premium İçin)

Resistance 2 (PS3 | Yalnızca PlayStation Premium İçin)

Adamlar ekmek kırıntısı gibi oyun ekliyor.

• Yazık zorla oyun ekliyorlar.. Bir daha Delüx üyelik hayatta almam

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.