Şimdi Ara

PlayStation Plus Classics Oyunlar Listesi (PS1/PS2/PSP) - [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
20
Favori
7.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Getirirlerse komple getirsinler hepsini.PlayStation Plus Classics Oyunlar Listesi (PS1/PS2/PSP) - [ANA KONU] 

• Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt

Digital versiyonu çıkması lazım. Kütüphane ye eklemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 26 Haziran 2024; 19:11:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazy taxi remake Türkçe geliyor muş

• oyungazi kullanıcısına yanıt

Umarım bir gün çıkar, hem biz eskiyi yad etmiş oluruz hem de yeni oyuncular mahrum kalmamış olur. Bir de özellikle belirtmek gerek Puppeteer’ın dublajı harikaydı..

• 16 TEMMUZ'DA KLASİKLERE EKLENECEK OYUNLAR:

Summoner | PS4, PS5 (PS2)

Ratchet and Clank Size Matters | PS4, PS5 (PSP)

Jeanne d’Arc | PS4, PS5 (PSP)

• Bu ayki oyunlarda trophy olacak gibi. İkisi exclusive oyun, biri de PS2 oyunu. O yüzden üç oyunda da trophy desteği olabilir.

• Tahmin ettiğim gibi oldu. Bu ayki 3 oyunda da trophy desteği var. Bu açıdan güzel oldu. İlk eklenen oyunlardan olan "Resident Evil Director's Cut"da trophy olmaması içime oturdu. En çok trophy olması gereken oyun oydu.

Şimdilik bildiğimiz; Sony'nin özel oyunlarına ve PS2 oyunlarına kesin olarak trophy desteği ekliyorlar.

https://psnprofiles.com/trophies/28328-summoner

https://psnprofiles.com/trophies/28313-ratchet-clank-size-matters

https://psnprofiles.com/trophies/28312-jeanne-darc

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Hocam ratchet and clankta save geri alma var mı? İnternetten baktım sonuç bulamadım. Sly cooper da baya yardımı olmuştu save geri alma. Bunda da varsa oynayabilirim.

• Mericuls kullanıcısına yanıt

Ben PS1 oyununda geriye sarmayı denemiştim. Bir oyunda varsa tüm oyunlarda oluyor. Oyun bazlı değil de, emülasyon bazlı. Sly Cooper’da yaptıysan tüm PS2 klasiklerinde olur.

Teşekkürler hocam :) Switchte Ocarina of Time ve A Link to the Past'ta kullanmıştım save geri almayı çok da işime yaramıştı. Güncel PS5 oyunlarına neden save geri alma gelmiyor? Teknik bilgim yok o yüzden eğer bilgiliyseniz aydınlatabilir misiniz? Çok zor bir şey mi bu save geri almayı getirmek? Eğer gelse çok yardımcı olur bazı oyunlarda. Neden gelmiyor bilgiliyseniz bilgilendirebilir misiniz hocam..

Eğer firmalara mantıksal açıdan bir zararı olmazsa PS6’da getirebilirler. Şuanki nesilde cihazı zorlasa bile PS6’da daha kolay olur. PS1, PS2 güç olarak PS5’i hiç zorlamıyor.

Eğer geriye sarma donanım olarak gücü yetse bile mantıksal olarak;

1. Oyunu kolaylaştırır, sonsuz hile açmış gibi hissettirir. İnsanlar oyundan zevk almayabilir. Hata yaptım, pat geri al mantığı oluşur.

2. Trophy’leri kolaylaştırıp anlamsızlaştırabilir.

PS1, PS2 ve eski retro oyunlarında bu özellik olması ise harika bir özellik. Olumsuz değil de, olumlu yanı var. Bazı oyunlar çok zordu. Geriye sararak bunlardan kurtulabiliyoruz ve daha fazla zevk veriyor, hem de kayıt edilemeyen yerleri kaydetmiş oluyoruz. Eski oyunlarda çok faydalı ama yeni oyunlarda herkes bunun olmasını istemeyip karşı çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Temmuz 2024; 22:9:12 >

Evet hocam eski oyunlarda çok kullanışlı oluyor. Güncel oyunlarda pek gerek yok dediğiniz gibi piyasadaki soulslike olmayan oyunlarda zorluk seçeneği var zaten. Belki from software gibi zorluğu iddialı oyunlara getirebilirler çünkü bence fromsoftware oyunlarına kolaylık gelirse satış rakamları da artar fromsoftwarein. Aslında save geri sarmaya da gerek yok fromsoftware oyunlarına easy modu gelse yeter. Bence bu şekilde firma satış sayısını katlar. Tabi bunlar benim düşüncelerim, firmalar daha iyisini kendileri için belirlerler. Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için :)

• Son eklenen ratchet oyunu neydi öyle. Baya bir zorlandım ama bitirdim..

Bundan yıllar sonra PS10 çıktığında PS4 oyunlarını emülatör üzerinden oynarız hocam. Ozaman bloodborne yi ileri geri sara sara bitirirsiniz😃

• 20 AĞUSTOS'TA KLASİKLERE EKLENECEK OYUNLAR:

TimeSplitters | PS4, PS5 (PS2)

TimeSplitters 2 | PS4, PS5 (PS2)

TimeSplitters: Future Perfect | PS4, PS5 (PS2)

• Bu ay verilen sivrisinek oyunu tam troll 🤣🤣🤣

PlayStation Plus Classics Oyunlar Listesi (PS1/PS2/PSP) - [ANA KONU]xTimelessGamingyoutube
    Mister Mosquito PS2 Gameplay Release Date: June 21, 2001 Platforms: PlayStation 2 Facebook » http://bit.ly/xTimelessGaming Subscribe » http://bit.ly/Join-XTG Please leave a comment and rate it. :) Enjoy !
    https://www.youtube.com/watch?si=7n2DlJVewSCIIhkC&v=n7rB9gB5P1U&feature=youtu.be

• 17 EYLÜL'DE KLASİKLERE EKLENECEK OYUNLAR:

Secret Agent Clank | PS4, PS5 (PSP)

SkyGunner (Sky Gunner) | PS4, PS5 (PS2)

Mr Moskeeto (Mister Mosquito) | PS4, PS5 (PS2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 25 Eylül 2024; 4:16:19 >
  • Secret Agent Clark'ı bitirdim. Size Matters'a kıyasla daha kolaydı. Ratchet fanıyız, kütüphaneye hangi oyunu eklenirse oynarız :)

• YAKINDA KLASİKLERE EKLENECEK OYUNLAR:

Blood Omen: Legacy of Kain | PS4, PS5 (PS1)

Dino Crisis | PS4, PS5 (PS1)

-

PlayStation Plus Classics Oyunlar Listesi (PS1/PS2/PSP) - [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.