21 MAYIS'TA KLASİKLERE EKLENEN OYUNLAR: 2Xtreme | PS4, PS5 (PS1) G-Police | PS4, PS5 (PS1) Worms Pinball | PS4, PS5 (PS1) |
PlayStation Plus Classics Oyunlar Listesi (PS1/PS2/PSP) - [ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
11 HAZİRAN'DA KLASİKLERE EKLENECEK OYUNLAR:
Star Wars: The Clone Wars | PS4, PS5 (PS2)
Sly Cooper and the Thievius Raccoonus | PS4, PS5 (PS2)
Tomb Raider Legend | PS4, PS5 (PS2)
-
Sly'e trophy desteği gelirse ekstra güzel olacak, Vita versiyonunda varmış direkt kopyalasınlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony oyunlarına trophy koyuyorlar. Bunda da olur büyük ihtimalle. Keşke PS1'e gelen Resident Evil 1'de de torphy olsaydı. Sony oyunu olmadığı için ona kupa koyulmamıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 29 Mayıs 2024; 19:29:20 > -
Sly Cooper and the Thievius Raccoonus bu oyunda Türkçe altyazı var mı?
-
Yok. Benim bildiğim sadece "Thieves in Time"da Türkçe var. Zaten olsaydı bile bu gelen PS2 sürümü. PS2 oyunlarında Pro Evolution Soccer (PES) hariç hiç Türkçe oyun çıkmadı.
-
18 HAZİRAN'DA KLASİKLERE EKLENECEK OYUNLAR:
LEGO Star Wars II: The Original Trilogy | PS4, PS5 (PSP)
Ghosthunter | PS4, PS5 (PS2)
Daxter | PS4, PS5 (PSP)
-
-
PS2 ve PSP’deki Silent Hill’ler için pusudayım. Gelirlerse tekrar bitiririm.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 16 Haziran 2024; 1:47:55 >
Ghosthunter oyunu güzel gidiyor ama FPS problemi var sanki. Ekranda bazen çok düşman olunca FPS düşmesi oluyor. Çok az olsada Tomb Raider legend dede bu sorun vardı. Ama az olduğu için gözüme takılmadı. Açık alanlarda ve savaşlar da bir performans düşüşü var maalesef
Ghosthunter bitti güzel oyundu, ayrıca kolay platinlenecek bir oyun.
Hocam, bu oyun Türkçe mi? kupalar Türkçe..
-
Yok hocam Türkçe değil
Kingdom Come: Deliverance vakasını, hatırlattı biraz. Onun da Kupalar Türkçe ama oyunun kendisi değildi.
-
Yeni gelen klasik oyunların kupaları Türkçe klon savaşları oynuyorum onda da tüm liste Türkçe
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aa! çok garip olmuş, genelde Kupa listesi Türkçe ise oyunda Türkçe olurdu.
-
Syphon Filter'ın da kupa listesi Türkçe ama oyun dili İngilizce.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım Toy Story 2&3 trophy desteği almış. Eskiden yoktu galiba. Çok sevindim, Toy Story hastasıyımdır.
-
Bende ps3 sürümünü zamanında kutulu alıp yarım bırakmıştım ps3 markete girdim aldım şimdi oyunlar bedava ps3 tarafında valla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PS3’ün hala emsalsiz olduğu yanları var. inFAMOUS 2, inFAMOUS Festival of Blood, Sly Cooper: Thieves in Time ve Puppeteer bu oyunlar Türkçe dublaj ve hala sadece PS3 de ulaşılabilir durumda..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X