Şimdi Ara

PlayStation, State of Play için resmi açıklama yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PlayStation, State of Play için resmi açıklama yaptı
    Bir sonraki Sony State of Play'in tarihi resmi olarak açıklandı. PlayStation'ın oyun vitrini 30 Mayıs'ı 31 Mayıs'a bağlayan gece saat 01.00'da gerçekleşecek ve oyun endüstrisindeki en yeni ve en harika gelişmeleri içeren yıllık yaz yayın sunum listesi paylaşılacak.

State of Play sunumu 31 Mayıs’ta gerçekleşiyor

Canlı yayının en az 30 dakika süreceği belirtilirken bu yılın sonlarında çıkacak PlayStation Studios oyunları da dahil olmak üzere 14 PS5 ve PS VR2 oyununa ilişkin güncellemeler olacak. Ocak ayındaki bir önceki State of Play’de Death Stranding 2, Rise of the Ronin, Stellar Blade ve Hideo Kojima’nın merak uyandıran yeni projesi Physint duyurulmuştu.

Ayrıca Bkz.PlayStation Plus Haziran 2024 oyunları belli oldu

Cuma günü sızdırılan yeni bir Astro Bot oyununda sunumun bir parçası olması bekleniyor. Diğer olası duyurular arasında ise PC'deki God of War Ragnarok, Silent Hill 2 ve uzun süredir söylentileri dolaşan PS5 Pro yer alıyor. 

State of Play'in PlayStation'ın ileriye dönük stratejisiyle ilgili farklı birçok sorunun bu etkinlikle birlikte cevaplanması bekleniyor. State of Play'i YouTube ve Twitch dahil olmak üzere PlayStation kanallarından izleyebilirsiniz.

Kaynak:https://www.ign.com/articles/sony-state-of-play-may-2024

• Ps5 bile çok ham bir konsolken ps5 pro çıkarmak da ne, önce bize keyifle oynayabileceğimiz bir kaç oyun çıkartın ki oynayalım. Playstation olayı çok yanlış anlıyor biz size diyoruz ki oyun yapın lütfen, cevap Ps5 pro çıkaracağız olur mu?! Gran Turismo 7 gibi saçma sapan bir oyun daha çıkaracaksan da yok teşekkürler kalsın.
  • Playstation Showcase ile bunun arasındaki fark nedir? Bilen açıklayabilir mi? Eğer showcase çok daha büyük bir etkinlikse, Ps5 pro'yu açıklamak için o etkinliğe saklamazlar mı?

• Ps5 bile çok ham bir konsolken ps5 pro çıkarmak da ne, önce bize keyifle oynayabileceğimiz bir kaç oyun çıkartın ki oynayalım. Playstation olayı çok yanlış anlıyor biz size diyoruz ki oyun yapın lütfen, cevap Ps5 pro çıkaracağız olur mu?! Gran Turismo 7 gibi saçma sapan bir oyun daha çıkaracaksan da yok teşekkürler kalsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En kısa zaman da ps5 satıcam daha bulaşmam oyun dünyası yerler de sürünüyor resmen nintendo hariç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uncharted 5 yazısını ekranda göstersinler yeter. başka bir şey istemiyorum.

• Last of us, uncharted veya bu ayarda yeni ip olmayacaksa bir halt duyrulmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oly1786 kullanıcısına yanıt
    Uncharted bitti. Şu oyunu olduğu yerde rahat bırakın artık.

• ozer928 kullanıcısına yanıt

Bitmedi.. Açık kapı bıraktılar. Oyunun sonunda kızları büyümüştü. Yeni oyunda Nathan Drake'in kızı ile oynayabiliriz..

• Bence sanılanın aksine Pro tanıtlmayacaktır.

• Pro için erken satışları baltalar o nedenle kasımda anca gösterirler, stokları eritmek için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozer928 kullanıcısına yanıt

Uncharted serisi başka bir stüdyoya verildi, Neil Druckman danışmanlığında yapacaklar diye bir söylenti vardı. Bu gün belli olur doğruluğu.

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Öyle bir şey yok. Bitti gitti. Adamlar bir son nasıl yapıldıysa ona yakışır bir şey yazıp çizdiler. Bu saatten sonra aksine kalkışmak hem fazlalık olur hem döneklik olur.

• Pro, Ps5 için erken; Ps5 ise Ps4 için erken dendi.Farkında mısınız iphone 15 alıp iphone 14'e ne olacak onu konuşuyoruz her yeni nesilde.Dolayısıyla da hep remastered'lar hep onlara da yaranayım buradan da satış gelsin çabalarıyla koca bir Ps5 nesli de hiç oldu gidiverdi.Ondan sonra Rockstar daha fazla para kazanabilecek ve deli gibi hazır müşterisi olmasına rağmen 1 yıl (belki) Gta 6'yı Pclere bekletiyor.Yani herşey tüm platformlara da satalım mevzusu olmamalı.Her bütçeye hitap etmeli Sony.Sal babacım sal bi, param varsa Ps5 almak benim bütçemin sorunu.Aldıysam bana buna uygun deneyimler yaşatmalısın.Her arz kendi talebini oluşturur.Şimdi Pro eyvallah yine alacağım ama bir yandan da rtx4090lı pc'm var.Bir de ona bakıyorum bir de aşağıda parkede duran Ps5'e... Hala bir önceki cihazdan oyun bağlamında kopamayan yeni bir konsol görmek istemiyorum."Ps4 alan oyuncu ne yapsın?" Abim o zaman benim de Ps5'in yanında ps4 pro yatıyor, ben ne yapayım daha fazla para vermişsem daha üst bir deneyim istemek beklemek oyuncu olarak hakkım değil mi?

• Ps5 proyu aceleye getirmesinler kasımda tanıtılsa iyi olur belki zen3 zen4 garanti olur zen2 olayına uyuz olmuştum zaten inşallah zen2 çıkartmazlar şöyle zen4 rdna4

• Ps5 proyu kasıma kadar tanıtmasınlar bence en azından zen3 zen4 görürüz belki bu zen2 işlemci benim canımı sıkıyor çok gereksiz bir hamle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.