Şimdi Ara

PlayStation Store'da beklenen Black Friday indirimleri başladı: %80'e varan fırsatlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PlayStation Store'da beklenen Black Friday indirimleri başladı: %80'e varan fırsatlar

Kasım ayı bildiğiniz gibi alışveriş yapılabilecek tüm sektörler için indirim ayı anlamına geliyor. PlayStation'ın bir süredir beklenen Black Friday indirimleri de  sonunda başladı.

Ayrıca Bkz.Black Friday nedir? Black Friday 2021 ne zaman?

İndirimlere baktığımızda ise klasik indirimlere göre biraz daha kapsamlı bir indirim olduğunu görebiliyoruz. Şu anda indirimler Sıcak Fırsatlar, PS5 Versiyonu Dahildir ve En Çok Satanlar olarak üç bölüme ayrılmış durumda. PS5 versiyonu dahildir kısmında bulunan oyunları satın aldığınzda oyunun hem PS4 hem de PS5 versiyonuna sahip oluyorsunuz.

İndirimlerin son tarihi 30 Kasım 2021. Bölümlere göre öne çıkan indirimleri aşağıda bulabilirsiniz. Kendiniz keşfetmek isterseniz de buradaki sayfadan indirimin ana sayfasına ulaşabilrsiniz.

PS Store Black Friday İndirimleri

Sıcak Fırsatlar

PS5 Versiyonu Dahildir

En Çok Satanlar

• Durumum yok ve fiyatlar yine uçuk. Neyse ki hayalimdeki oyunu oynuyorum hâlâ.

• Black Friday denen indirim sürecinden SonyTR'nin anladığı oyunculara gerçek anlamıyla Kara Cuma yaşatmak. Bu fiyatlara büyük çoğunluk 2 tane poşet dolduramıyor. Bu kafayla devam etmeleri alım gücü düşük coğrafyalarda tercih edilmemelerine sebep olacak, farkında değiller...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99343FD29 -- 19 Kasım 2021; 11:26:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adamların stratejisi belirtilen en az karın altına düşmemek. buna da bizim coğrafyamız izin vermiyorsa adamların elinden ne gelir ? hiç bir şirket kar marjını düşürmek istemez.

• Hadesi merak ediyorum ama bu parayı vermem. Gider steamden alırım 30 tlydi geçen

• SilentHunterHD kullanıcısına yanıt
    Sizin yaklaşımınıza katılıyorum ama benim yaklaşımım böyle devam ederse kaçınılmaz bir son olacak ve rakibine kan kaybetmeye devam edecek. Acil çözüm üretmeleri gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99343FD29 -- 19 Kasım 2021; 12:15:46 >
  • RE Village ve Deathloop gibi birkaç istisna dışında fiyatı düşmüş denebilecek oyun bile yok. Hele DS 1 Remastered 300 TL, lan 10 yıllık oyun be insan utanır o parayı istemeye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar oyunu iki kişi ortak alıcaz, ben de ps4 var diger arkadaşta ps5 var ikimizde de çalışması için hangi oyunu almalıyız.

• ya 300-400 liraya oyun olmaz bunu nasıl normalleştirdik ne indirimi %80 bi de

• DAŞŞAQ GEÇİYORLAR SANIRIM ??

• kataaay kullanıcısına yanıt
    Bunu demeye gelmiştim. Dark Souls, indirimsiz 600 liraymış, indirimle 300'e düşmüş. Steam'de indirimsiz 120 lira..

• Playstation plus 12 aylık üyelik, 240 liradan 160 a inmiş. Bence kaçırmayın derim. Çünkü dolar 12 liraya doğru ilerliyor. Bir daha böyle ucuza üyelik bulamazsınız. Aman diyeyim.

• Bu ay ps5 mi satıp Xbox tarafına geçtim. Game pass aldım bakıyorum keyfime uğraşmayın beyler ps hayranı olarak diyorum hala ps1,2,3,4 koleksiyonum var cihazlarım var fakat fiyatlar yüzünden xbox a geçtim iyikide geçmişim. Uğraşmayın paranızı yazık

• İndirime bak çay demle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlarda alım gücü var onlar için bu para hiç birşey değil.Bizim ülkemiz iyi yönetilmiyor yani sorun bizde.Kendimizden başkasına kızmayalım yani.

• Ben 2 ay falan önce 120 tlye aldım. Bizde black Friday diye birsey yok. Bf dedin mi harbi indirim olur. Bizde önce bindirim sonra biraz indirim

• Ps 5 niçin alınmaz; alet pahalı, exclusive oyun diye bişiy pek kalmadı. Bu yıl çıkan oyun birkaç yıla PC'ye yarı fiyatına geliyor. Oyunlar ultra pahalı, onun yerine bir pc almak veya xbox alıp gamepass abonesi olmak çok daha mantıklı. Ps 4 ile play station benim için bitmiştir.Daha da almam aldırtmam.

• Ohaaa dark souls remastered 299 tl mi bu indirimi mi simdi? Ulan bu Sony kullananlarin hepsi "ekmek yoksa pasta ye kulubunden" mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milattan önce çıkan gta v 134tl. güzel indirim. dark souls'a değinmiyorum bile.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.