Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE'DA EN UCUZ OYUN FIYATI BULUN (EN KOLAYI) - DH KULLANICILARINA ÖZEL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
548
Cevap
90
Favori
51.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hata düzeltildi, sağol kardeşim bildirim için.
  • securebay kullanıcısına yanıt
    Fiyat geçmişini gösteriyoruz zaten,fiyatın üzerine imleci getirince görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maturax

Hata düzeltildi, sağol kardeşim bildirim için.

Emeğinize sağlık üstadım, çok faydalı bir tool yaratmışsınız.

Emeğe saygı
  • Maturax kullanıcısına yanıt
    Süper yeni farkettim teşekkürler. Başarılarınızın devamını dilerim.
  • Ozitech kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, umarım herkese faydası oluyordur.

Ayrıca şunu bilmenizi isterim forumu kendi mesajlarımla kirletmemek için her mesajınızı yanıtlamıyorum ama teşekkür mesajlarınızı takip ediyorum, bu başlık altına mesaj gönderen ve pozitif yorumları ile katkıda bulunan herkese bende teşekkür ederim.

Bir dipnot olarak; Forumda anlaşılan hala bir çok kullanıcının bu başlıktan haberi yok, imzanıza ekleyerek, paylaşarak ve çeşitli yollarla bu konuyu olabildiğince fazla kullanıcıya duyurarak katkıda bulunabilirsiniz, bu projeyi sizler için yaptık ve uzun bir zaman uğraştık ne kadar çok kullanıcı kullanırsa o kadar çok amacına hizmet etmiş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maturax -- 28 Aralık 2015; 15:55:55 >
  • Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. çok müthiş olmuş.

Fakat birşey sormak istiyorum rus hesabından oyunu indirdik aldık oyun rusça geliyor sonra ise o oyunu değiştirebiliyor muyuz ? Yani TR yapabiliyor muyuz ?

Ve oyunu yurt dışından almak için PAYPAL mı gerekli en güvenilir olarak yoksa kredi kartıylada alabilir miyiz ?

Saygılar.
  • Hangi psnden aldiysan öyle kalir degisme söz konusu degil.

en güvenli yol sanal kart. paypal bazi psn storelarda yok zaten o yüzden sanal kart cikarmaya bakin. gerci ben hep kendi kredi kartimi kullandim bir sorun cikmadi ps3 zamaninda büyük hack olayinda bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supernoova

Hangi psnden aldiysan öyle kalir degisme söz konusu degil.

en güvenli yol sanal kart. paypal bazi psn storelarda yok zaten o yüzden sanal kart cikarmaya bakin. gerci ben hep kendi kredi kartimi kullandim bir sorun cikmadi ps3 zamaninda büyük hack olayinda bile.

Cevabın için teşekkürler hocam. Rus hesabından aldık oyunu o hesaba giriş yapınca oynayabiliriz. anladığım kadarıyla başka cihazada psn kardeşlik ile premıum tanıtarak o cihazada aynı oyunu bağımsız olarak yükleyebiliriz.

doğru mu anlamışım ?
  • evet aynen öyle hocam.
  • quote:

evet aynen öyle hocam.

Teşekkürler peki hongkong ya da endonezya hesabı için ödeme şekli olarak sanal kart yöntemini bilen var mı ?
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=112977721

endonezya konusunda yazmis bir arkadas sanal kart icin o konularda daha cok destek bulabilirsin hocam.
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=112977721

endonezya konusunda yazmis bir arkadas sanal kart icin o konularda daha cok destek bulabilirsin hocam.

Tekrar Tekrar teşekkürler hocam.

İyi günler.
  • Bugün forumda dolanırken PSN4 'u tesadüfen fark ettim, çok başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim.
  • Teşekkürler yaptığınız çalışma için ellerinize sağlık.

Bir de sorum olacaktı şimdi benim ana hesap Türkiye hesabı ben diğer ülkelerden oyun alırsam Türk hesabında online oyun oynayabiliyor muyum?
  • evet hocam. diger hesabin pri hakki sende oldugu sürece sorun yok. oyunu sen kendin satin aliyorsan zaten hicbirsorun yok.
  • quote:

evet hocam. diger hesabin pri hakki sende oldugu sürece sorun yok. oyunu sen kendin satin aliyorsan zaten hicbirsorun yok.

Teşekkür ederim hocam
  • Emeğine sağlık hocam çok faydalı olmuş
  • Şimdi ben şunu anlamadım ? biri aydınlatabilirmi
    burdan tr psn e oyun alabiliyormuyuz
  • Güzel olmuş eline sağlık hocam=)
  • Gabriel TR kullanıcısına yanıt

Dostum ilk mesajı okursan bu projenin ne işe yaradığını daha iyi anlarsın, psn için arama motoru diyelim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.