Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE'DA EN UCUZ OYUN FIYATI BULUN (EN KOLAYI) - DH KULLANICILARINA ÖZEL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
548
Cevap
90
Favori
50.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam çok teşekkürler.Çok iyi bir çalışma olmuş.
  • Elinize sağlık... Güzel ve faydalı bir çalışma...
  • hocam ayrıca bir öneri olarak yıllık psn plus üyeliklerini ülkelere göre karşılaştırma şansımız olabilir mi?
  • çok iyi düşünülmüş sağolun
  • Hocam ben çok beğendim ellerine sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem verdiğiniz hizmet için teşekkür ediyorum hemde bu buluş için tebrik ediyorum. Çok kullandım bu siteyi şimdide ülkemizden birisinin yaptığını okudum çok sevindim;:)

• Merhaba,
    Emeğinize sağlık.
    Faal olarak kullanıyorum.
    Bunun bir de android uygulamasını yapsanız süper olur, alarm & uyarı özelliği de eklersiniz. ( Bu uyarı özelliğini pro sürümüne eklersiniz)
    Mesela, önceden seçtiğimiz bir oyun, Mortal Kombat' ta bir psn de fiyat indirimi olduğunda uyarı mesajı verir gibi. Yada belirlenen fiyat aralığına geldiğinde...
    Global olarak kullanan da çok olur. İyi de para kazanırsınız diyorum.
    Selamlar
  • On numara site olmuş helal olsun valla teşekkürler...

• Ellerin dert görmesin çok güzel bir site

• Cok guzel olmus iyi dusunulmus gercekden.bi android app olarak cikarsa daha guzel olur.

• Çok teşekkürler hala kullanıyoruz

• Merhaba. Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama aynı site içerisinde kolay ulaşılabilen fiyat geçmişini de gösteren bir yazılım yapsanız çok güzel olur.
  • çok güzel olmuş. elinize saglık.
  • black ops 3 rusyadan almak istiyorum arkadaslar ancak kendim bir psn sahibiyim (redknightr) eger bir rus psn acip satin alirsam kendi hesabimdan oynayabilir miyim

• Çok faydalı
  • Yeni göriyorum ve çok fazla yararlı konu hemen yer imine ekledim. Elinize emeğinize sağlık.

• Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
    Fayda gördüm cidden, büyük zaman kaybını önledi.

Bu arada bir hata ile karşılaştım, sizde deneyin.
    Max Payne 3 araması yaptım ve isim doğru ancak resim battlefront 4 premium edition olarak geldi, para birimi olarak Rp 206,000 diyor.
    Ekran görüntüsü atmayı bilmediğim için ekleyemedim.
  • Selamlar...
    Emeğinize sağlık çok başarılı güzel bir proje gerçekleşmiş tebrik ederim
    gördüğüm kadarı ile şuna kesin diyebilirim sony bu sistemin önüne geçmediği sürece
    yükselmeye gelişmeye ve hit olmaya aday bir iş çıkarmışsınız tekrar elinize emeğinize sağlık.
  • ketchup. kullanıcısına yanıt
    Rus psn acip alabilirsiniz.Primary hakkini satmadiginiz surece .kendi hesabinizdan oymarsiniz.

Rus psn acarken digerleri gbi kolay degil.malum rusca karakterlerden oturu.once tr psn deki adimlari not edin.sonra.rus psn acacakken ney nereye yazilacak bilgi sahibi olursunuz.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.