Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE'DA EN UCUZ OYUN FIYATI BULUN (EN KOLAYI) - DH KULLANICILARINA ÖZEL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
548
Cevap
91
Favori
50.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maturax

Hangilerini ekleyelim mesela, sitede olmayan fakat sizin alış veriş yaptığınız farklı ülkeler var mı yoksa sadece bulunsun, görelim mi diyorsunuz ? Eğer sitede olmayan fakat türk kullanıcılarının kullandığı farklı ülkeler varsa tabi ki ekleriz.

Gecen kur farklarıni arastirirken farkettim. Brezilya psn de 12 ay plus 80 tl civariydi. Zamanim olmadigindan fazla ilgilenemedim. İleriki asamada bir arkadas bu konuya yüklenirse brezilya psn nin eklenme durumu olabilir. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emeğine sağlık hocam. gerçekten çok güzel bi çalışma olmuş. Sık sık kullanacaz anlaşılan teşekkürler
  • Eline, emeğine sağlık...
  • eline ayağına sağlık peki rakamları nasıl güncel alıyor manuel mi giriyorsun
  • ozgur106 kullanıcısına yanıt
    Otomatik, anlık çalışıyor.
  • zaman ve emek harcayan herkesin ellerine sağlık.
  • Elinize sağlık çok iyi düşünülmüş bir proje.Teşekkürler..
  • Eline ve emeğine sağlık. Gördüğümde gerçekten sevindim
  • hocam eline sağlık. zaman ayırıp uğraşmışsın çok da başarılı bir iş çıkmış ortaya
  • güzel bir çalışma olmuş
    sürekli forumda psnde vb. sayfa sayfa gezmekten kurtulduk bu sayede :):)
  • sacriof24 kullanıcısına yanıt
    forumu gezmeye devam edin forum olmasa bu projede ortaya çıkmazdı, forum hayattır hayattan bağlantınızı koparmayın :)
  • Hocam elinize sağlık teşekkürler, ama çok güncel tutulamıyor sanırım yoksa bende mi bi sıkıntı var, mesela gta 5 e tıklıyorum türkiye fiyatını 126 lira gösteriyor, store da 189 lira yazıyor. Plus alınca indirim falan oluyor da fiyat 126 ya mı düşüyor hocam nedir bunun aslı

• farukayaz F kullanıcısına yanıt
    Her saat güncelleniyor...
  • Dediğimi kontrol ettin mi

evet kardeşim, şuanda güncel fiyat olan 189TL olarak gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maturax

evet kardeşim, şuanda güncel fiyat olan 189TL olarak gözüküyor.

Hocam şuan bende de öyle gözüküyor dün ise durum şuydu.
    PLAYSTATION STORE'DA EN UCUZ OYUN FIYATI BULUN (EN KOLAYI) - DH KULLANICILARINA ÖZELPLAYSTATION STORE'DA EN UCUZ OYUN FIYATI BULUN (EN KOLAYI) - DH KULLANICILARINA ÖZEL

• Psn plus aylik, 6 aylik ve yillik fiyatlarini goremedim. Eger varsa ne yazarak aramaliyim? Yoksada karsilastirmak adina eklenirse super olur( yapici elstiri )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    doğrudur, orada güncelleme konusunda bir gecikme söz konusu idi, o süreyi düşürdüğüm için artık böyle bir problem ile karşılaşmazsınız, bildirdiğiniz için de çok teşekkürler.
  • spacemonkey kullanıcısına yanıt
    Oyun haricinde addon paketler vs. gibi extralar gösterilmiyor psn plus da dahil buna, onlarıda işin içine sokunca liste oldukça kabarıyor, onu da şimdilik kendi sitesinden kontrol edelim :)
  • Teşekkürler emeği geçen herkese PS kullanıcıları için büyük kolaylık olmuş :)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.