Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE'DA EN UCUZ OYUN FIYATI BULUN (EN KOLAYI) - DH KULLANICILARINA ÖZEL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
548
Cevap
91
Favori
50.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellerinize sağlık çok çok çok faydalı, mobilden bakıyorum şu an çok da hızlı, şu haliyle bile uygulama gibi görünüyor. Emeği olanlara teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok güzel yapmışsınız bunun xbox için olanını da yapabilir misiniz?Benim gibi iki konsolu olan arkadaşlar için yararlı olur.

• Tebrikler , çok güzel olmuş. Rusya önerisini çok yerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reeguu -- 20 Ağustos 2015; 17:34:57 >
  • Gerçekten çok güzel olmuş hhocam elinize sağlık, bir ricam olucak Rusya PSN Store u da eklenemeniz mümkünmü acaba, oradaki fiyatlarda fazlasıyla uygun Fifa16 Yı 166 Tl ye türkçe olarak alabiliyorsunuz ?
  • 10 numara olmus emegine saglik kardesim.

• Sony buna kesinlikle bir onlem alir. Kendi capimizda ucuza aliyorduk oyunlari. Bu isin bir siteye kadar tasindigini gorunce mutlaka onlem alacaklardir

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Rus psn bir süreliğine test amaçlı olarak eklendi arkadaşlar.
  • Site açılmıyor ne yazıktır ki.
  • Şuanda bir yoğunluk var bir süre sonra tekrar deneyebilirsiniz.
  • Maturax kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler ellerinize saglik

• Orjinak bir fikrin ve yetenegin sonucu işte helal olsun

• Helal olsun. Benim de aklımda böyle bir proje vardı. Site çok iyi.
  • Rus psn eklenmesi güzel oldu fifa gibi türkçe oyunlarda en iyi alternatif orası sanırım.

• emre00 E kullanıcısına yanıt
    İngiltereyi test amaçlı ekledim emre bir süre test edip kalıp ihtiyac olup olmadığına birlikte karar veririz, hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maturax

İngiltereyi test amaçlı ekledim emre bir süre test edip kalıp ihtiyac olup olmadığına birlikte karar veririz, hayırlı olsun :)

Teşekkür ederim :) Pek gerek kalmadı gibi yalnız RUS PSN olayı çıktıktan sonra ama fiyatlarına bi bakmak lazım tabi.

Ellerine ve emeğine sağlık gerçekten de :)
  • Maturax kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık hocam, yanlız İngiliz Puandu (GBP) nin Türk Lirası karşısındaki kur u nu yalnış almışsınız galiba Fifa 16 Standart 55 GBP yani 252 TL yapıyor, sitede 182 TL olarak göstermişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brknsmnc

Elinize sağlık hocam, yanlız İngiliz Puandu (GBP) nin Türk Lirası karşısındaki kur u nu yalnış almışsınız galiba Fifa 16 Standart 55 GBP yani 252 TL yapıyor, sitede 182 TL olarak göstermişsiniz.

Bildirim için teşekkürler, düzeltildi.
  • Hocam gerçekten çok güzel olmuş site. Bu özellikleri ile bile çok iyi. Yeni özellikler de eklenirse tadından yenmez. Ellerine sağlık. Sen ve diğer emeği geçenlere teşekkürler.
  • rus psnden turkiye kredi kartlari ile alisveris yapilabiliyor mu?

• emeginize sağlık sitenize ufak bir reklam ekleyinde her girdigimde tıklayim size destek olalım
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.