Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE'DA EN UCUZ OYUN FIYATI BULUN (EN KOLAYI) - DH KULLANICILARINA ÖZEL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
548
Cevap
90
Favori
50.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tesekkurler ellinize saglik, oldukca basarili ...
  • Gerçekten başarılı bir konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayfr7 kullanıcısına yanıt
    Bu sorun çözüldü. PS Plus indirimlerini göstermek için bir eklenti yaptık ancak problem çıkardı geri kaldırdık, sorunda bundan kaynaklıydı.
  • mükemmel birşey teşekkürler
  • Proje efsane. Elinize sağlık gerçekten

0 ₺ görünen bundle lar var onlar noluyo acep? Hani şu aramalarda en üstte çıkan 0 tl olanlardan bahsediyorum (Yazılmış olabilir kusura bakmayın)

• PSN Deals isimli mobil uygulamanın para karşılığında yaptığı işi sizler hiç bir karşılık beklemeden yapıyor olmanız karşısında eminim ki bir çok arkadaşın hayır dualarını alıyorsunuzdur -ki bu dünyada en büyük zengin insanlar hayır duası alanlardır. Onların sırtları asla yere gelmez. Emekleriniz için çok teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkemalyigit

Proje efsane. Elinize sağlık gerçekten

0 ₺ görünen bundle lar var onlar noluyo acep? Hani şu aramalarda en üstte çıkan 0 tl olanlardan bahsediyorum (Yazılmış olabilir kusura bakmayın)

Playstation store'dan fiyatlar o şekilde geliyor, o oyun o ülkede henüz satışa başlamadığı durumlarda böyle geliyor fiyat.

quote:

Orijinalden alıntı: ceremony

PSN Deals isimli mobil uygulamanın para karşılığında yaptığı işi sizler hiç bir karşılık beklemeden yapıyor olmanız karşısında eminim ki bir çok arkadaşın hayır dualarını alıyorsunuzdur -ki bu dünyada en büyük zengin insanlar hayır duası alanlardır. Onların sırtları asla yere gelmez. Emekleriniz için çok teşekkür ediyorum.

Teşekkür ederim, umarım faydası oluyordur.

• Teşekkür için çok geç kalsakta, tekrar tekrar emeğine sağlık, Helal olsun!!!
  • Emeğinize sağlık, gerçekten çok yararlı.Ben de oyun alacağım zaman kullanıyorum.Teşekkürler.

• Selamlar.Ben daha yeni buldum bu konuyu.Çok teşekkür ederim.İlerleyen dönemlerde kesin yararlanırım.Elleriniz dert görmesin.
  • ellerinize sağlık hocam çok teşekkürler çok başarılı bir çalışma olmuş.
  • Teşekkürler ah bir de kk sorunu olmasa şu psn lerde

• Teşekkürler emeğiniz için

• Başarılı elinize sağlık.

• Emegin icin tesekkurler .Psn plus fiyatlarininda karsilastirmasini ekleyebilirsen dadindan yenmez

• Abi oyun resimlerini senmi kouuyorsun yoksa otomatik storlardaki resimlerimi gosteriyor

• çok iyi olmuş hocam hangi dili kullandınız acaba backend'de?
  • Çok güzel elinize sağlık

• 1. Resimler otomatik geliyor
    2. PHP
  • Çok güzel site, elinize sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.