Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
167.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar her şeyi denedim olmuyor indirimler bitecek hala mı çözüm yok artı dün gece denedim kabul etmedi yine block ne kadar
  • Bazı bankalar kur farkından dolayı 1 tl civarı fazla ücret kesiyor.

İşte üniversiteli kartı ile alışveriş yapan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspolat

Konsol oyunlarını oynamam, şahsen bilgisayar pltformu taraftarıyım. Fakat bugün şirketteki ps3 e bir futbol oyunu alayım da millet molalarda oynasın dedim. Demez olaydım. Hesap açma mail kaydetme bir dert zaten. Hele şu şifre beğenmeme mevzularına kıl oluyorum. Yok rakam olsun yok karakter olsun.... sana ne lan?

Neyse sonuçta bitti hesap işi ve hemen sarıldım fifa2016 ya. Kredi kartı bilgisi girdim (maximum) denedim olmadı. Sanal kart girdim olmadı. Olmadı oğlu olmadı.

Aldık başa belayı. Zaten takıntılıyım başladım araştırmaya. Yok adres aynı olacak, yok il kısmı boş olacak, yok türkçe karakter olmayacak, yok yok yok...

5 saattir yüzlerce forumu okudum ve gördüm ki böyle bir rezalet gerçekten yaşanmaktaymış hem de sony de

Sövmekten cehenneme yapmış olduğum yatırımları iyice pekiştirmiş oldum.

Sonuç mu ne?

Lanet olsun ps ye psn ye sony e hatta coşuyorum tüm japonlara...

Bilgisayara kurban olurum. Seçenek cenneti. Steam olmazsa origin o olmazsa microsoft ula o da olmasa torrent :) adamı zorla korsana itiyorlar töbe töbe

Lafın özü, benden bu kadar. Böyle amatorlüklere tahammülüm yok. Hem para vereyim hem rezil et. Kurban olsunlar apple a. Sanal kartı kredi kartı demez hızlıca sonuca götürür. Uğraştırmaz. Yarın birgün apple tutar bir de konsol işine girerse bu sony mony o zaman ağlarlar bu millet neden apple a fazla fazla para veriyor diye. Mesele evet para ama öte yandan müşteri memnuniyeti de önemli...

Allah yardımcınız olsun ne diyem...

Japonlarla ilgili sacma sapan konusmussun yapma sil mesajını

• hala bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa,
    iş bankası maximum kartımı ekleyemiyordum. cep telefonuna maximum kart uygulmasını indirdim ve ayarlardan internet alışerişi ve yurtdışı alışverişi ayarlarını açtım. bundan sonra kartı ekleyebildim.

aynı şekilde iş bankası sanal kartımı da eklemeye çalıştım olmadı. sonra mesaj geldi iş bankasından xx nolu kart güvenliğiniz için şifresiz e-ticaret işlemlerine kapalıdır xx:xx te yaptığınız işlem bu sebeple gerçekleşmemiştir diye. muhtemelen 3d secure falan olayıyla alakalıdır. Çağrı merkezini arayacağım şimdi.

yani sorun PSN den değil. arayın bankanızı sebebini öğrenin çözün sonra tekrar deneyin.
  • Sorunu devam eden var mı? Enpara dan sorunu çözdüklerine dair telefon geldi ama hatayı almaya devam ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yjm

Sorunu devam eden var mı? Enpara dan sorunu çözdüklerine dair telefon geldi ama hatayı almaya devam ediyorum.

bir önceki sayfada belirttim hepsi laga luga ps store saçma çalışıyor bazen var bazen yok enpara kullanıyorum dedğim gibi kafası göre.
  • 2 gündür bütün kartları denedim olmuyor.
  • Üst üste çok denemeyin. Ben kartımı günde 1-2 kez deneyerek 1 haftada kabul ettirebilmiştim.

• Hafta sonu oyun oynarım heyecanıyla dün ps4 pro aldım.
    Bugün kurabildim,zibilyon yerde kullandığım 3 kredi kartımı sisteme tanıttım. Oyun alabildim mi?
    Hayır.
    Sony müşteri hizmetlerini de aradım,bankaları da,nafile.
    Böyle saçmalık olmaz arkadaş.
  • Eskiden bende çok sorun yaşıyordum,ama şimdi bonus kart ile çatır çatır alıyor.
  • arkadaşlar enpara kartımı sisteme ekledim hatta 0,40 krş bile kesti ancak sonrasında işlemi yaparken işlem tamamlanmamış gözüküyor hesap özetine bknz gibi bişeyler diyor bunun çözümü nedir
  • KissOfH3ll kullanıcısına yanıt
    Bu ara herkeste aynı sorun var.

• ulan herkes bu sorunla karşılaşirken yıllardır karşılaşmadım yapikredi asla sorun vermedi geçen haftalardada bonus ile pes2017 aldim plus yeniledim şimdi rise of tomb raideri garanti bonus ile webden alırken 3d secure alanına kadar geliyorum tele gelen şifreyi giriyorum sonuç hüsran . ziraat kartları zaten kabül etmedi 2 tane denedim yarin yapikredi me eft yapip ordan deniyecegim tekrar
  • Yıllardır kullandığım 3 kartı da 1 haftadır ne yapsam kabul ettiremiyorum.
    Eski hesap, yeni hesap farketmiyor.
    Bakalım, 1 haftamız kaldı indirimlerin bitmesine.
    Paramızla rezil olmanın tam karşılığı bu psn.
    Müşterisi bol hayat kadını gibi.
    Tipini beğendiğini alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cutepie -- 18 Nisan 2017; 9:9:33 >
  • Daha önce 3-4 kez alışveriş yaptığım paraf kartımı kabul etmedi, işlem geçmişinde de ıskalamak ücretleri yazıyor. Oyun mu oynuyonuz, dalga mı geçiyonuz Sony Türkiye beyefendi.
  • Benim de daha önce kullandığım teb kredi kartımı kabul etmemeye başladı. Ne cihaz üzerinden ne de webden hiçbir şekilde alım yapamadım. Enpara kartımı ekledim ve web üzerinden almaya çalıştım ama son adıma kadar yani telefona gelen 3d güvenlik şifresini girene kadar herşey normal devam ederken hiçbir şekilde ödeme gerçekleşmedi. Ancak Enpara ile cihaz üzerinden şimdi denedim ve alışverişi tamamladım. Webden kabul edilmeyen enpara kartı cihaz üzerinden sorunsuz kabul edildi. Gerçi gelecek alışverişte neler yaşayacağım bilemiyorum çünkü bu seferki alışverişi tamamlamak bir hafta sürdü.

Anlayacağınız PlayStationStore'dan alışveriş yapmak en az PlayStation'da oyun oynamak kadar heyecanlı ve gerilimli. SONY alışverişi bile bir maceraya çevirmiş.
  • Bugün bankayı arayıp sordum arkadaşlar, sorunun ne olduğunu. Hiçbir sorun yok hatta 3 adet işlem yapmışsınız 0,10 İngiliz Sterlini diyor. Madem kartı kabul etmiyor, kartı kaydettiğimiz anda bu parayı nasıl çekiyor, bu parayı neye dayanarak alıyor, bu nasıl saçmalık anlamadım. Kartı kaydedince mesaj geliyor telefona, kartınızla 0,13 Usd işlem gerçekleştirdiniz diyor. Bişey almamışım satmamışım, kartı kaydetmekle nasıl para gidiyor. Hadi diyelim gitti, ulan demekki geçerli kart, oyunumu ver o zaman. Allah belanı versin Sony.
  • Arkadaslar 0 hesap aldim web den degil makineden enpara kart ile alisverisi tekte yaptim sorunsuz aldim fazla para cekme gibi bisede yapmadi. yapikredide her turlu fazla aliyodu enparayi deneyin makineden

• dünden beri ininal ile deniyorum karttan ıskalama ücreti diye kesiliyor para, para kesildiğine göre sorun yok çekmişler para sonucta ama oyun almaya calısınca 3d secure kısmına kadar gelebılıyorum ordan sonrası yok kartın arkasındakı guvenlık kodunu ıstıyor gırıyorum kabul etmıyor defalarca denedım her yerde pc de makınede telefonda olmuyor abıcım kafayı yıcem bır oyun alayım dedım burnumdan geldı. ininal ile sorun yaşayıp veya şunu dene alabilirsin diyebilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • nevergiveup07 kullanıcısına yanıt
    Hocam ininalden nasıl satın alma işlemi yapıyorsnuz normal kredi kartı gibi mi ön ödemeli kart gibi mi?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.