Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
31
Favori
167.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sattığım cihazı bir yılı aşkın süredir kullanmıyordum. Yeni aldığım pro cihaza eski hesabımı girdim ve plus aboneliği almak istedim. Fakat yine hata verdi ve alamadım.
  • Alternatif ödeme yöntemi için yazmak istedim:
    Amazon.com.tr sitesinde 3 aylık üyelik paketi 58,70 TL kargo dahil.
    Kredi kartı ile sorun yaşayıp uzatamayanlar veya 3 aylık hesaba 16 lira daha az vermek isteyenler faydalanabilir .
    Linke otomatik referans verdiği için link kopyalamadım.
    Arama sayfasına Sony PlayStation Plus Card 90 Gün [PlayStation 4 ] yazarsanız bulabilirsiniz fiyatı 58,70 TL Kargo BEDAVA.
    Satıcı amazon.com.tr.
  • Banka kartı hesap numarası yanlıştır sorununu çözen oldu mu acaba?
  • benim 3d kodu girdiriyor ardından CVV sonra tekrar 3d kod sonra tekrar cvv
  • Kafasına göre çalışıyor yada çalışmıyor %100 Eminim bendede sürekli olurdu en sonra bilgisayar üzerinden chrome'dan alıyorum artık her aldığımda sıkıntı çıkmıyor ama misalen opera üstünden alıyorsam olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watton1 -- 9 Şubat 2019; 20:34:10 >
  • Watton1 kullanıcısına yanıt
    PS4 den denedik, kart bilgilerinizi kontrol edin dedi. Birde bilgisayardan bakıyım dedim, ondada ikinci seferde aşağıdaki hatayı aldım. Sanırım geçici olarak engelledi sistem. Opera'dan almaya çalışmıştım. Siz emin misiniz Opera ile alakalı olduğuna?

"Çok fazla başarısız bağlantı girişimi oldu. Biraz zaman tanıyın ve tekrar bağlanmayı deneyin."

Bu sorunun kesin çözümü nedir? PES 19 alacaz ama indirimde 2-3 güne bitiyor. Yeni hesap mı açalım, ne yapalım? Tavsiyeleri bekliyorum.
  • Axess'te sorun yaşamadım hiç ama kartı iptal ettirmem gerekiyor. Enpara kredi kartı kullanıp sorun yaşayan ya da yaşamayanların yorumlarını rica ederim.
  • yoney Y kullanıcısına yanıt
    komisyonu sony almiyor bankaniz aliyor hocam. garanti bonus, deniz bonus, enpara banka karti gibi komisyon almiyan banka kartlarini deneyin
  • TheLegendy kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun çözümü yok hocam misal ben artık konsol üzerinden almıyorum büyüsü bozulmasın diye :D her alışımda chromdan bilgisayar üzerinden alıyorum her alışımda sorun çıkartan sistem tıkır tıkır çalışıyor şimdi korkuyorum konsolda alamıyorum :D bende çok çektim bu işten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watton1

Bu sorunun çözümü yok hocam misal ben artık konsol üzerinden almıyorum büyüsü bozulmasın diye :D her alışımda chromdan bilgisayar üzerinden alıyorum her alışımda sorun çıkartan sistem tıkır tıkır çalışıyor şimdi korkuyorum konsolda alamıyorum :D bende çok çektim bu işten
    Farklı bir hesaba, farklı bir kartla tek seferde aldık konsoldan. Artık dokunmayız bida
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Bu durumun farkındayım ama bunun sebebi ödemenin Türkiye üzerinden yapılmaması. Bahsettiğiniz kartların da hiçbiri bende veya ailemde yok maalesef. Sonuç olarak Türk PSN'den hiçbir şekilde alışveriş yapmıyorum :)
  • Daha önce amazon üzerinden paylamıştım şimdi hepsiburada sitesinde daha uygun.
    Alternatif ödeme yöntemi için yazmak istedim:
    Hepsiburada.com sitesinde 3 aylık üyelik paketi 49,90 TL kargo dahil.
    Kredi kartı ile sorun yaşayıp uzatamayanlar veya 3 aylık hesaba 25 lira daha az vermek isteyenler faydalanabilir .
    Linke otomatik referans verdiği için link kopyalamadım.
    Arama sayfasına Sony Playstation Psn Plus Türkiye 3 Ay Üyelik Kartı yazarsanız bulabilirsiniz fiyatı 49,90 TL. Kargo BEDAVA Olması için 0,10 tl lik bir ürün eklemelisiniz.
    Satıcı: ALB Teknoloji
  • Yeni playstation 4 aldım playstation store dan oyun alayım dedim alamadım burada geçen aynı sorunlarla karşılaştım gerçekten çok sinir bozucu bir durum 7 yıldır aynı sorun devam ediyormuş anladığım kadarıyla şimdiye kadar bu sorunu niye çözmemişler anlamış değilim. Benim DONANIMHABER den ricam sony Türkiye ile röportaj yaparlarsa eğer bu konuyu dile getirmeniz, yıl olmuş 2019 internetten kolayca alışveriş yapabiliyorken Sony gibi büyük firmadan bu kadar kötü bi sistem beklemezdim. umarım sistemi en kısa zamanda değiştiriler yada düzeltirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifelessboy -- 27 Nisan 2019; 18:1:2 >
  • lifelessboy kullanıcısına yanıt
    Yabancı PSN store ları deneyin daha uygun.

psn4.com.
    PSN4 PlayStation Store Game Price Comparison
    http://psn4.com.
    Fiyat karşılaştırma sı yapabilirsiniz
  • Fifa 19 134TL'ye düştü ama arkadaşa bir türlü alamıyoruz. Lanet olsun böyle sisteme. Hep aynı sorun yıllardır.
  • Kredi kartı olmayan birisi banka kartı ile TR PSN'den alışveriş yapabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otto_Skorzeny

Kredi kartı olmayan birisi banka kartı ile TR PSN'den alışveriş yapabilir mi?
    evet mümkün, ben öyle yapıyorum
  • Lanet benide buldu, bir gün herkes bu hatayı alacak kaçış yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

evet mümkün, ben öyle yapıyorum

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. Hallettim şimdi. Daha önce alamamıştım ama şimdi oldu nihayet
  • Ps Store'dan 3 yıldır sorunsuz şekilde alışveriş yaptığım kredi kartımla geçtiğimiz Pazartesi gününden beri birşey alamıyordum. Sorun bugün kendiliğinden düzeldi. Çağın çok gerisinde bir sistemleri var. Bu nesil böyle geçti ama umarım önümüzdeki nesilde farklı ödeme yöntemleri de getirirler.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.